Gönderen Konu: SAÇ EKTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR VE DOKTOR TAVSİYENİZ.  (Okunma sayısı 5913 defa)

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR.
YAŞ 25 İSMİM HAZAR.
SAÇ EKİMİ İÇİN NE YAPMALIYIM SİZLER TECRÜBELİSİNİZ YARDIMCI OLUR İSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. BU SİTEYİDE HEP TAKİP EDİYORUM.
SİZCE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM İLGİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
yardımcı olacak bir arkadaşım yokmu acaba.
ALLAH"ın adamıyık...

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç durumun gayet iyi hocam, aralara girilse sıklaştırma için bu ekimlerin başarı oranı düşük..Şuan ekimlik bir durum yok bana göre..Şakaklara yaptırıp ön çizgiyi bir iki cm ileri aldırabilirsin ancak.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
ilhan serdaroğlundan gelen cevap bu hocam.
sizin için ön kısımlara bence saç ekimi yapılmalı …
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2016, 09:39:05 Gönderen: hazar7576 »
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
ben adanalıyım adanada bir çok yer ile görüştüm iyice baktılar ekim olmaz cevabı verdiler kayseriye gittim bir arkadaşım ektirdi orda ve güzel de sonuç aldı kayseriden ora ekim olabileceğini söylediler
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
ve son olarak bir çok yere resimlerimi gönderdim onlardan gelen cevap 3000 ile 3400 greft saç ekimi olacağını ve fiyat olarakta 3000 tl ile 3750 tl fiyat bildirdiler
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
3000 greft saç ekimi olur ise olur ya dökülmem devam ederse saç köküm kalırmı diğer ekimler için yoksa 3000 greft kökten sonra birdaha ekim yaptıramazmıyım.
ALLAH"ın adamıyık...

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
senin saç gercekten ekim olmaz.25 yaşındasın 30 yaşa kadar ön saçların ve tepe acılacak kendisini belli ediyor.Beklemen gerekli.Ektirirsen pişman olursun ileri ki yıllarada.Adanada ki merkezleride tebrik ederim adamlarmış.Parayla adam kesmeyen cinslerdenmiş

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
Merhabalar
Size sikilastirma yapilacak 4000 greft ile  (Yaklaşık 9500 kök ) ekim yapılır. Güzelde bir ekim olur.
boğaz içinden gelen cevap hocam bu da
ALLAH"ın adamıyık...

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4000 greftle sıklaştırma yapıldı,5 yıla kalmaz öbür saçlar dökülecek sonrası kafanda 4000 greft daha cıkarmı.her zaman gelecegi görerek saç planlaması yapın

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
adanada 2 yere sordum 2 yerde özel yerler cevapları biz sizden para almak için varız ama bu saça ekim olmaz yapar isek diğer saçlarınız gidebilir oldu ve yapmak istemediler yap der isende yaparız dediler cevapları bu idi. hocam
ALLAH"ın adamıyık...

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
tşk ederim hocam haklısınız peki hocam toppik kullansammı ne dersiniz bu konuda görüşünüzü alabilirmiyim. ben hiç kullanmadım da arkadaş önerdi o gün
ALLAH"ın adamıyık...

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
topik kullanılacak bir şey olarak görmüyorum.Kullanada bilirsin senin bilecegin birşey.Bende sen yaşta saç olayında senin gibi ateşliydim Babamın ekim yeptırdıgı yere ektirecektim ama babam engelledi şimdi onu daha iyi anladım iyiki engellemiş.Şuanda beklemedeyim.Yani anlayacagın yaş ilerledikçe ateşin iner.sende beklemelisinki ileriye dönük kellik yaşamayasın bir defada yaptırır kurtulursun

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
Onerileriniz bebim icin onemli tesekkur ediyorum hersey icin hakkinizida helal edin ve son bir sorum olacak toppik sac doker mi  bilginiz var mi bu konuda
ALLAH"ın adamıyık...

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
rica ederim.toppik hiç bir zamn ilgi alanıma girmedigi için bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram