Saç Ekimi Sonuçları
Şiş kafan normal yakında iner zor günler operasyon sonrası dikkatlı ol dostum yatma pozizyonlarına
donör hırpalanmış gibi durmuyor şuanki durumu gayet normal yeni çıktın operasyondan dostum şişlikler 3 yada 4 gün sürüyor donörde agrı oluyor genelde agrı kesici alırsın sağlam bir tane keser
Hayırlı olsun kardeş donör de skinti yok zaten şahin hoca güzel alım yapıyor skintili alımini gormedim daha. Kabuklari kazasiz belasız dök ondan sonra sabir dönemi başlıyor 6 ay sabret ins sonunda güzel olur
Saç ekiminden sonra şişlik ve kızarıklık Normal 1 ay sürebilir tamamen eski haline dönmen.
Alıntı yapılan: melanin - 15 Mayıs 2019, 17:30:28Hayırlı olsun kardeş donör de skinti yok zaten şahin hoca güzel alım yapıyor skintili alımini gormedim daha. Kabuklari kazasiz belasız dök ondan sonra sabir dönemi başlıyor 6 ay sabret ins sonunda güzel olur benim ense kısmı hala sızlıyor bide şişkinlik geçmedi bu normal mi
Kabuklar sağlıklı temizlenmiş donör bölgende zamanla toparlıyacaktır geçmiş olsun hassas dönemleri başarı ile atlattın.