Gönderen Konu: 06.05.2019-Dr Serkan Aygın-4000 greft(3600 ense,400 sakal) yaş 28  (Okunma sayısı 16267 defa)

Safran41

• Jr. Member
  • **
Merhaba değerli forum üyeleri
Bugün hayırlısıyla Dr Serkan Aygın ile görüşme yaptıktan sonra Koç Üniversitesi hastanesinde saç ekimim gerçekleştirldi.İlgi alaka muazzam derecede iyiydi.Tüm çalışanlarına şimdiden teşekkür ederim.İnşallah sonuçta güzel olur.
Ekim detayına gelecek olursak 3600 ü enseden 400 ü sakaldan olmak üzere 4000 greft ekim yapıldı.3800 ü ön bölgeye 200 ü de verteks bölgesine serpildi.Serkan hoca Verteks bölgesinde saçım olduğunu bu bölgenin 200 greft+takviye ilaçlarla kurtarılabileceğini söyledi.Ekim planlamamız hu nedenle bu şekilde oldu.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Safran41

• Jr. Member
  • **
Ekim öncesi

Cihandoğan

• Hero Member
Hayırlı olaun saç ekiminiz ön bölgeye sık ekilmiş ama tepe sanırım çok fark etmeyecek.

Safran41

• Jr. Member
  • **
Evet tepe bölgesini daha cok güçlendirmeye calıs  takviyelerle kurtarabilirsin dedi

Cihandoğan

• Hero Member
Evet tepe bölgesini daha cok güçlendirmeye calıs  takviyelerle kurtarabilirsin dedi

Finasterid öneriyormu doktor?

Safran41

• Jr. Member
  • **
İlaç ismi vermedi ama sekreteri Eda hanım öneriyor ve ekim yapan arkadaşa da sormuştum 2.5 yıldır bende kullanıyorum faydasını gördüm dedi

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz kalem tekniği ile mi oldu ekiminiz? Ön cizgi güzel olmuş ekim sıklığıda iyi duruyor.

Safran41

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun saç ekiminiz kalem tekniği ile mi oldu ekiminiz? Ön cizgi güzel olmuş ekim sıklığıda iyi duruyor.
Kalem tekniğiyle değil ama fue mi dhi mı bu konuda gam net bir fikrim yok yarın pansuman a gittiğimde soracağım

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı uğurlu olsun sizin görüşlerinizi merak ediyordum yukarıda yazdığınıza göre ve ekim de yaptırdığınıza göre görüşmeden memnun kaldınız sürecinizi takipteyim

Safran41

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı uğurlu olsun sizin görüşlerinizi merak ediyordum yukarıda yazdığınıza göre ve ekim de yaptırdığınıza göre görüşmeden memnun kaldınız sürecinizi takipteyim
Evet Şu ana kadar ki süreçten memnunum hem çalışanların ilgi alakası iyiydi,ve ekim yapılan yer yani koç üniversite hastanesi yeteri kadar tatmin ediyor gerek hijyen gerek profesyonellik açısından.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 06.05.2019-Dr Serkan Aygın-4000 greft(3600 ense,400 sakal) yaş 28
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2019, 23:33:59 »
son zamanlarda serkan aygının güzel ekimlerini görüyoruz umarım sizinlede bu devam eder ,koç üniversitesinde ekim yapılmasına şaşırdım doğrusu, üniversite hastanesi olduğu için hijyenik koşullarda ekim yapılması büyük artı bence .
verteksede ekim yaptırmamakla çok iyi etmişsin kardeşim hem orada saçın var hemde ekim olsaydı bence olan saçtan dolayı ekim başarısız olurdu ,oraya ekim olmamış olması isabetli bir karar olmuş.

Safran41

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2019, 23:45:43 »
son zamanlarda serkan aygının güzel ekimlerini görüyoruz umarım sizinlede bu devam eder ,koç üniversitesinde ekim yapılmasına şaşırdım doğrusu, üniversite hastanesi olduğu için hijyenik koşullarda ekim yapılması büyük artı bence .
verteksede ekim yaptırmamakla çok iyi etmişsin kardeşim hem orada saçın var hemde ekim olsaydı bence olan saçtan dolayı ekim başarısız olurdu ,oraya ekim olmamış olması isabetli bir karar olmuş.
Tesekkür ederim.Bu konuda Serkan hocayı ayrı taktir ettim.Başka saç ekim merkezleriyle görüşmem de iki seans halinde vertex e de ekim yapmamız gerekiyor demişti.Serkan hoca ben oraya 200 greft aralara serpiştirecem sende operasyondan sonra hem ektiğimiz sacları hemde incelmiş saçlarını güçlendirmek ve dökülmeyi durdurmak için takviye alacaksın inanıyorum ki 2. Bir seansa ihtiyacın olmayacak dedi.Anladığım kadarıyla hastalarına empati ile yaklaşıyor.Bu tavrı beni cok memnun etti açıkcası

melar

• Full Member
« Yanıtla #12 : 07 Mayıs 2019, 00:43:55 »
Merhaba,

ben acikcasi ekim planlamanizi pek anlayamadim. Aciklik tüm tepe bölgesini kapsadigi halde 4000 graftin neredeyse tamami ön tarafa koyulmus. neden acaba daha homojen ve vertex disindaki tüm alana esit sekilde dagitilmis bir ekim tercih edilmedi? Ikinci bir ekim düsünülerek mi kafanizin tam tepe bölgesi hic ekim yapilmadan birakildi?

Saygilar,
Melar

Safran41

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2019, 00:49:54 »
Merhaba,

ben acikcasi ekim planlamanizi pek anlayamadim. Aciklik tüm tepe bölgesini kapsadigi halde 4000 graftin neredeyse tamami ön tarafa koyulmus. neden acaba daha homojen ve vertex disindaki tüm alana esit sekilde dagitilmis bir ekim tercih edilmedi? Ikinci bir ekim düsünülerek mi kafanizin tam tepe bölgesi hic ekim yapilmadan birakildi?

Saygilar,
Melar
Şöyle açıklıım Melar;
Benim açıklık evet tüm tepeyi kapsasa da ön taraftaki saçların durumu tepeye nazaran daha kötüydü.Bu nedenle ön tarafta hiç saç yokmuş gibi planlama yapıldı tepedeki saçlar ise finasterid gibi takviyelerle güçlendirilip olmazsa 2. bir ekim yapılabilir.Ama Dr Serkan Aygın a göre takviyelerle baya adam olur dedi tepe bölgesi için.

Safran41

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 07 Mayıs 2019, 00:52:21 »
Bir de benim sac telleri ince olduğu için greftleri biraz daha homojen dağıtmak seyrek bir görünüme sebep olurdu diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram