Saç Ekimi Sonuçları
Dün dermotelejiye gittiğimde ekim yaptırdığımı söyledim biraz sohbet ettik ve bana günlük yıkıyormusun dedi evet dedim günlük 2 kere şampuan dökerek yıkıyorum dedim.Kendisi bana çok yanlış yapıyorsun günlük saçlar yıkanmayacağını o saçların beslenmesi için yağlanması gerektiğini söyledi . 3 4 güne bi yıka dedisizin düşünceleriniz ne ?
Alıntı yapılan: TheArk - 05 Mayıs 2019, 08:47:27Dün dermotelejiye gittiğimde ekim yaptırdığımı söyledim biraz sohbet ettik ve bana günlük yıkıyormusun dedi evet dedim günlük 2 kere şampuan dökerek yıkıyorum dedim.Kendisi bana çok yanlış yapıyorsun günlük saçlar yıkanmayacağını o saçların beslenmesi için yağlanması gerektiğini söyledi . 3 4 güne bi yıka dedisizin düşünceleriniz ne ?Saç derisinin uygun PH ve yağlılıkta olabilmesi için 2-3 güne 1 yıkama mantıklı. Saçlarının kirleneceği özel bir duru yok ise hergün yıkamak doğru degil. Ama gaza gelipte saçım çıksın onları iyi besleyeyim ayağına 10 gün tyıkamaksızın pis pis gezme..
o zaman ekim sonrası günlük yıkamak yanlış
Bence eğer saçlar erken yağlanıyorsa ve rahatsız ediyorsa günlük yıkama gerekiyor , ama saçlar kuru ise 2 ile 3 gün arası yıkamak lazım , genelde bu yıkamak konusu saç dökülmesi için hiç alakası yok