Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun arkadaşın umarım güzel sonuç alırsın Bi sorum olacak ekim ücretine dahil olarak prp veriliyormu veriliyosa kaç adet acaba
Merhaba,tam tepeden cekilmis bir ekim öncesi fotonuz var mi? Sanki tepenizde cok az sac var ve buna ragmen oraya cok cok az sayida graft ekilmis. oysa ön tarafa ise 3800 graftin tamamina yakini koyulmus homojen bir sekilde dagitilmadan. Yanlis mi görüyorum? Eger öyleyse bana cok mantikli gelmiyor bu planlama. Serkan Aygin'da baska bazi ekimcielrde bircok bu sekilde planlama gördüm son zamanlarda. tepedeki o bosluga pek bir ekim yapilmiyor ve 3500-4000'e yakin graft kafanin ön tarafina koyuluyor. Sanirim ikinci bir ekimi de düsünüyorlar bu planlamayi yaparken. ama 4000'e yakin graft vertex disinda kalan tüm tepe bölgesine güzel birsekilde dagitilsa estetik olarak cok daha güzel durabilir ekim sonrasi. Bu halde ise ön bölge ve tepe bölgesi arasinda cok bariz bir fark oluyor ve tepe bölgesine en kisa zamanda bir ekim gerekiyor aradaki farki kapatmak icin.Saygilar,Melar
iyi bir yerde ekim yaptırdığını düşünüyorum hayırlı olsun .sürecini takipteyiz paylaşımlarını eksik etmezsen memnun kalırız kardeşim.
saç alınan yerler iyi toplamıs umarım sonucuda iyi olur
Ekim alanı sık duruyor 7 günde gayet sağlıklı cildin
Teşekkürler arkadaşlar.
Alıntı yapılan: Yusufertan - 09 Mayıs 2019, 15:55:53Teşekkürler arkadaşlar.Finasterid ne kullanıyorsun hocam? Proscar mı propecia mı?