Gönderen Konu: Heyecanlanmak ekime zarar verirmi  (Okunma sayısı 3102 defa)

Srdr1994

• Full Member
Heyecanlanmak ekime zarar verirmi
« : 04 Mayıs 2019, 01:57:34 »
Değerli abilerim kardeşlerm şöyle bi konu açma ihtiyacı hissettim saç ekiminden sonra dikkat edilmesi gereken hususlar sıralıyor bazı siteler bugünlerde kafama takılan bi durum var ekimden sonra heyecan yapmayın diye bilgilendiren doktorlar var benimde kafama takıldı zira illaki heyecanlandığımız vaziyetler oluyo özellikle maç seyrederken bunu yaşıyorum saçlarm diken diken oluyo elektrikleniyo bunun ekilen saçlara yahut kendi saçlarımıza bir zararı varmıdır bilgili üyeler bi açıklık getirsn  şu konu aydınlansn saygılarımı sunuyorum :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Heyecanlanmak ekime zarar verirmi
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2019, 10:47:58 »
Yok kardeşim istediğin kadar heycanlan:) kim söylemişsse bunu saçmaşamış. Ne alaka yani
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2019, 10:58:51 »
Değerli abilerim kardeşlerm şöyle bi konu açma ihtiyacı hissettim saç ekiminden sonra dikkat edilmesi gereken hususlar sıralıyor bazı siteler bugünlerde kafama takılan bi durum var ekimden sonra heyecan yapmayın diye bilgilendiren doktorlar var benimde kafama takıldı zira illaki heyecanlandığımız vaziyetler oluyo özellikle maç seyrederken bunu yaşıyorum saçlarm diken diken oluyo elektrikleniyo bunun ekilen saçlara yahut kendi saçlarımıza bir zararı varmıdır bilgili üyeler bi açıklık getirsn  şu konu aydınlansn saygılarımı sunuyorum :)

-Orgazım olurken saç köküme zArar verirmiyim?
-sıçarken ıkınsam köke zarar gelirmi?
-kuvvetli öksürmek saça zarar veririm?

Bu sorulardan sonra ilginç bir soru daha katıldı forum tarihine.

“Heycanlanınca saçlarım diken diken oluyor” demişssin çok ilginç. Ben o olayın “NEANDERTAL” da son bulduğunu sonraki türlerde olsa olsa en fazla tüylerin diken diken olacağını sanıyordum.

Neyseki saçların diken diken dahi olsa bişy olmaz. Ekim sonrası rahat rahat tuvaletini yapabilir, maç izleyip heycanlanabilir, kafaya şaplak atmalı, kırbaçlı hardcore kıvamında olmadığı sürece Ekimin hemen sonrası normal hayatına dönebilirsin.

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2019, 12:34:24 »

-Orgazım olurken saç köküme zArar verirmiyim?
-sıçarken ıkınsam köke zarar gelirmi?
-kuvvetli öksürmek saça zarar veririm?

Bu sorulardan sonra ilginç bir soru daha katıldı forum tarihine.

“Heycanlanınca saçlarım diken diken oluyor” demişssin çok ilginç. Ben o olayın “NEANDERTAL” da son bulduğunu sonraki türlerde olsa olsa en fazla tüylerin diken diken olacağını sanıyordum.

Neyseki saçların diken diken dahi olsa bişy olmaz. Ekim sonrası rahat rahat tuvaletini yapabilir, maç izleyip heycanlanabilir, kafaya şaplak atmalı, kırbaçlı hardcore kıvamında olmadığı sürece Ekimin hemen sonrası normal hayatına dönebilirsin.

Kahkahayla okudum cevabını allahta seni güldürsün 😄 ama cidden bazı doktorların açıklamaları var fazla heyecanlanmayın gibisinden bikaç sitede rastladım şu heyecanlanırken saç derisinde elektriklenme gibi bişey oluncada acaba bi doğruluk payı varmı diye düşünmekten alamadım kendimi 😊

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2019, 02:13:04 »
Arkadaşlar bu konu gerçekten kafamı kurcalıyor zira bahsettiğim durum yine karşıma çıktı bu defa sizle paylaşıyorum bu aşırı heycanın zararı nedir bir türlü anlam veremedim tecrübeli arkadaşlar bir el atsın olaya :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2019, 02:15:10 »
Aşırı haycanlanmaktan kastının bildiğimiz heyacanı kast etmiyorlardır

Cinsellik durumuda kafanı sağa sola carpma diye :) o an

Ayrıca birader kafaya taka taka bunumu buldun takıcak saç ekiminde yav
Global Moderator

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2019, 02:22:30 »
Başka ne olabilirki ama bikaç doktorun böyle açıklaması var kafa kurcalayan bi konu gerçekten.ya ekime bi zararı varsa yada kısmen bazı kökleri etkiliyorsa ?  :-\

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2019, 02:25:24 »
Ya böyle bi açıklama görmesem takmam tabi ama uzak durun deyince bendede heyecan durumunda kafada elektriklenme gibi bi durum olunca ister istemez takılıyor insan :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2019, 02:25:34 »
Başka ne olabilirki ama bikaç doktorun böyle açıklaması var kafa kurcalayan bi konu gerçekten.ya ekime bi zararı varsa yada kısmen bazı kökleri etkiliyorsa ?  :-\

Saç ekimi başarılı olucak mı?

Saçlarım çıkıcak mı?

Kabukları nasıl dökerim?

Ya nekroz olursa? Hangi ilaçları kullanmalıyım?

Saç kaybım devam edermi?
Gibi
Vs!

Ama sen çok alakasız bir durumu kafaya takmışsın :)))
Bence bu konuyu kapa artık.

Global Moderator

Srdr1994

• Full Member
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2019, 02:32:46 »
Haklısın hintel usta en iyisi akışına bırakıp saçı unutmak galiba yoksa kafayı sıyırcaz iyice  ;D  ;D

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2019, 10:34:50 »

Ilk 2 hafta... ama EMIN olmak icin 1 ay bütün stresli seylerden uzak dur....

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2019, 13:04:27 »

Saç ekimi başarılı olucak mı?

Saçlarım çıkıcak mı?

Kabukları nasıl dökerim?

Ya nekroz olursa? Hangi ilaçları kullanmalıyım?

Saç kaybım devam edermi?
Gibi
Vs!

Ama sen çok alakasız bir durumu kafaya takmışsın :)))
Bence bu konuyu kapa artık.

Sakinan göze çöp batar misali taktiginda daha cok kafani bir yerlere carpiyorsun:)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2019, 10:31:36 »
Heyecani en az seviyede tutmaya calis... olay bu.... good luck...

Suskun Yürek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2021, 14:32:46 »
Ben arkadaşı anlıyorum kolay değil o kadar acı çektikden sonra,bir tek bile tutmasa insan üzülür.Kafa karıştırıcı aciklamalar var.Cay içmeyin diyorlar ben her gün iki demlik cay ictim cokda guzel cikti saçlarım.

Facebook Twitter Instagram