Saç Ekimi Sonuçları
sebamed kızarıklık yapıyor genelde çok şikayet bu yönde alerjik bir şeymiş gibi duruyor kanlanma gibi değil malesef.
Sebamed bugün geldi yikadim kafamda kan dolaştigini hissedebiliyorum yorum yapmak icin erken ama bixocinle her elimi attigimda sac gelirdi sebamedle bu gece yok gelmiyor cok sasirdim
Türkiyede kullanabileceğiniz en iyi 2 şampuan sebamed anti hairloss ve alpecin dir arkadaşlar tüm tecrübelerim buraya kadar.
İkisinide kullanan biri olarak sebamed ile alpecin hiç farkı yok ben sevdimmi bilmiyrum alpecün övülecek kadarda farklı şampuan değil fiyat bqya yükselmiş benim kullandığım zamanlar 40 küsür dü bunun birde likit var onu kullanmadım ikisi beraber kullanınca hacim parlaklık verdiği söyleniyor.ben şümdi vich düşünüyorum birde onu kullanalım
Aylardır ortak nokta da kimse buluşamamış şampuan konusunda. İlginç halbuki herkesin derdi ortak yağlanma ve kaşınma sorununu çözecek şampuan arıyor. Böyle bir problemim olsa ve şampuanlardan beklediğim randımanı alamasaydım herhalde bebek şampuanı yanında hafta da 2 kez de ketoral, konazol içerikli şampuan kullanırdım. Saçları dolgun göstermek için şampuan arıyorsanız ve cildinize zarar vermiyorsa kafein içerikli şampuanlar deneyin derim arkadaşlar.
Bimde satılan aplus kepeğe karşı etkili keratin şampuan hem yağlanmaya hemde kepeklenmeye çok iyi geliyor. (Şaka yapmıyorum) İçerik kısmını gördüğümde kullanmaya karar vermiştim. Zink pirition climbazole ve çay ağacı yağı var. Bunlar kepek mantar ve yağlanmaya çok iyi gelen etkenler. Yıkadıktan sonra saçlarınız gıcır gıcır oluyor. Bu sampuanı bime özel üreten selen kozmetik pek çok pahalı sampuanında üreticisi. 2 aydır kullanıyorum 10 lira ve dev gibi şişesi var epey memnunumHer zaman söylerim şampuana çok para vermek enayilik gibi gelir bana hiçbir şampuan saç dökülmesini durdurmayı bırakın azaltmaz bile bu ticari bir yalan. Şampuana verilen parayı tedavilere harcayın.