şampuan ve bakım kremleri ile ilgili sürekli "internette daha uygun fiyata bulabilirsiniz" tarzında önerilerde bulunuluyor. Birkaç zamandır türkiyede pek bulunmayan şampuanlarla ile ilgili araştırma yapıyorum, hepimizin çok kullandığı bir kaç büyük alışveriş sitesinde eczanede satıldığı fiyatın %25 daha düşük fiyatına satıldığını gördüm ve bu alışveriş sitelerinde yer alan "satıcı bilgisi" butonundan yola çıkarak araştırmalar yaptım. Orada vergi numarası, firma unvan ve ismi gibi çeşitli bilgiler var. İnanın ufak bir araştırma yapınca firmaların ithal edebilecek kapasitede firmalar olmadıklarını sizde anlayacaksınız (işim gereği emin olabiliyorum), kozmetik ve ilaç ürünlerinin ithal edilmesi o kadar kolay değildir, çoğu zaman bu ürünler tahlile gönderilir. Ancak yolcu beraberinde (yurtdısından gelişlerde) birkaç ürün getirebilirler, bunlarında satışı e-ticaret sitelerinde değil, sahibinden.com gibi kişiyle yüzyüze gelerek alışveriş yapabileceginiz yerlerde satılabilir. O yüzden e-ticaret sitelerinden Bu tarz ürünler alırken lütfen dikkat edin arkadaşlar, en güvenilir eczanelerdir demiyorum tabiki ama en azından öpselerde belimiz incinmesin. İyi geceler