Gönderen Konu: saç dökülmesine karşı şampuan ve kullananların yorumları  (Okunma sayısı 130926 defa)

Sunrise

• Full Member
Ynt: saç dökülmesine karşı şampuan ve kullananların yorumları
« Yanıtla #150 : 18 Eylül 2019, 19:18:02 »
Haklı olabilirsin. Saçım biraz uzun yani şekil verecek kadar. Her şampuanlamada bir sürü kopuyordu şimdi azaldı. Şampuanda SLS var bu yüzden köpüklerden dolayı biraz zor oluyor bakması kopan saçlara ama harbiden biraz azalma var sanki

Geçen saçıma maske sürdüm yine bir sürü koptu orada bir değişiklik olmadı ama şampuanlarken gözlemledim bunu. Şampuan etkili olsun diye her seferinde köpürtüp 2-3 dakika bekletmeye çalışıyorum saçımda

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #151 : 30 Eylül 2019, 21:58:51 »
Haklı olabilirsin. Saçım biraz uzun yani şekil verecek kadar. Her şampuanlamada bir sürü kopuyordu şimdi azaldı. Şampuanda SLS var bu yüzden köpüklerden dolayı biraz zor oluyor bakması kopan saçlara ama harbiden biraz azalma var sanki

Geçen saçıma maske sürdüm yine bir sürü koptu orada bir değişiklik olmadı ama şampuanlarken gözlemledim bunu. Şampuan etkili olsun diye her seferinde köpürtüp 2-3 dakika bekletmeye çalışıyorum saçımda

şampuan iyiyse 2,3 dakika kafanda bekletmek iyi olur ama şampuan kötüyse dahada kötü etkisi olur o yüzden seçeceğin şampuana çok dikkat etmelisin.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #152 : 01 Ekim 2019, 12:13:24 »
şampuan iyiyse 2,3 dakika kafanda bekletmek iyi olur ama şampuan kötüyse dahada kötü etkisi olur o yüzden seçeceğin şampuana çok dikkat etmelisin.

Hocam işte Bioxcin Forte şampuan aldım 3'lü. 2 haftadır kullanıyorum

İçinde Sls sanırım tek olumsuz şey ama bu bebek şampuanlarında bile olabiliyormuş bu yüzden sorun etmiyorum ve her seferinde işim olmassa 2-3 dakika bekletiyorum şampuanı kafamda

Şuan için şampuan hakkında görüşüm olumlu. Daha pahalı şampuanlara bakmadım hiç fiyatlarından dolayı

Shinji

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #153 : 01 Ekim 2019, 12:26:31 »
zırt pırt şampuan değiştiriyorum son zamanlarda  :) şimdide vichy dercos şampuana geçtim şu sıralar iyimi kötümü ilerde bir yorum yazarım artık.kullananlar  varsa peşinen yorumları alabilirsem çok iyi olur bu arada.
Nasıl memnun musun vichyden?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #154 : 01 Ekim 2019, 14:32:37 »
Ben kulaniyorum  1 sene  oldu memnunum    alpecin  sivisi  kullaniyorum  oda çok güzel  almanya C1  alpecin  şampuan  5.45   alpecin  sivisi  7.75 Euro

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 07 Ekim 2019, 21:28:44 »
Nasıl memnun musun vichyden?

nispeten diğer kullandığım şampuanlara göre daha iyi geldi saçlarıma ama kesin ve net olarak çok iyi oldu dökülmeyi kesti tarzı yorum yapmam doğru olmaz.şu sıra mevsimsel dökülmede var arada o yüzden bittim sabunuda kullanıyorum haftada bir.vichy şu ana kadar en uzun kullandığım şampuan oldu zırt pırt şampuan değiştiren biri olarak galiba vichy ye biraz daha devam edeceğim .bundanda soğursam davines energines kullanmayı düşünüyorum.

mervesahinnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #156 : 10 Ekim 2019, 20:31:15 »
benim de saçlarım çok dökülürdü ben saç çıkarıcı titanyumlu seti kullanmaya başladım saçlarımın dökülmesi durdu çok memnun kaldım öneriyorum

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #157 : 10 Ekim 2019, 20:53:00 »
At şampuanı kullanmauın bnm sacı cok döktü

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 15 Ekim 2019, 11:47:50 »
benim de saçlarım çok dökülürdü ben saç çıkarıcı titanyumlu seti kullanmaya başladım saçlarımın dökülmesi durdu çok memnun kaldım öneriyorum

bir mesajınız var ve titanyumlu saç çıkarıcıdan  bahsediyorsunuz galiba şampuan bile değil ,bu yorumu neden yaptınız çok ilginç  :)

Madmax

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #159 : 16 Ekim 2019, 00:15:26 »
redexi şampuan firma açıklaması ; REDEXİ:Saç dökülme problemi yaşayanlar için özel bitki özleri ile hazırlanmış şampuandır. İçerisindeki zengin bitki örtüleri,vitaminler,ve aktifler sayesinde saçlarınızı dış etmenlere karşı koruyarak,düzenli kullanımda saç dökülmesini azaltır aha sağlıklı, canlı ve parlak görünümlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.

Günlük hayatımızda karşılaştığımız çevresel faktörler saçımızın kuru ve cansız görünmesine neden olur. Redexi Şampuan İçerisinde bulunan phytokeretin, Provitamin B5 ve zengin bitki özütleri sayesinde saç derisini güçlendirerek kuruyan saçı nemlendirir.İçeriğinde bulunan E vitamini sayesinde saç derisini bariyer gibi sararak nem dengesini sağlar,böylece saçların yumuşak ve canlı görünmesine yardımcı olur.İçeriğindeki REDENSLY bitki özütlü aktif madde sayesinde saç dökülmesini azaltarak sağlıklı,parlak ve canlı saçlara sahip olmanıza destek olur.

saç dökülmesini durdurup birde saç çıkardığı iddiasında bulunan redensly ihtiva ettiğini iddia eden ürün.redensly yakın zamanda bulunan ve bazıları tarafından minoxilden çok daha etkili olduğu söylenen bir bileşen fakat avrupada kullanıcılar tarafından deneyimlenen bu ürünün söylendiği gibi etkisinin olmadığı kullanıcılar tarafından  beyan ediliyor.dolayısıyla redexi şampuanı alıp kullanmaya karar vermeden önce bunun daha önce başkaları tarafından deneyimlenip çığır açıcı bir etki bırakmadığını bilmenizde fayda var .

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 16 Ekim 2019, 03:03:41 »
Genel olarak kozmetik ürünlerde, şampuanlarda (organik-katkısız diye aktarlarda satılan şampuanlar, göz yakmayan diye satılan bebe şampuanlarında bile SLS mevcut), günlük temizlik ürünlerinde vb. alanlarda yaygın olarak kullanılan kimyasal köpürtücüdür.SLS yüzünden cildiniz kurur; böylece vücudunuz nemi etkili bir şekilde düzenleyemez. Vücut kuruluğunun en önemli sebebi SLS ve muadili maddelerdir.
SLS bulunmayan yüz yıkama jelleri ve şampuanlar iyi temizlemediği hissi yaratıyor. SLS bulunmayan diş macunu kullandınız mı bilmiyorum.  Ben kullandım. Hiç köpük yapmadığını hissedince bu ne biçim ürün diye aklımdan geçirdim.  mesala revita çok az köpürür kısaca hoş bir madde değil
Abi naptın han gi şampuanı kullanıyorsun şu anda memnun musun ?

mr_faruk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #161 : 18 Ekim 2019, 16:12:13 »
uzun bir süre yves rocher şampuan kullandım saçlarım çok daha kötü oldu güya içeriği bitkisel bir şampuan ama nasıl bitkiselse anlamadım benim gibi bu şampuandan müstarip kullandıktan sonra saçları dökülen bir sürü insan var .saçlarımda acaip kepeklenme ve saç derimde tahriş oldu ilk zamanlar aldırış etmedim ama kepek aldı başını gitti.şikayet comdada bu yves rocher şampaunla ilgili tonlarca şikayet var.kesinlikle önermiyorum saç dökülmesini durduracağım derken dahada beter ediyor.
saç dökülmesine karşı en iyi şampuan hangisi arkadaşlar özellikle tavsiye edebileceğiniz bir şampaun varmı  .eczane şampuanları hakkında ne diyorsunuz genelde dökülme ürünü çok oluyor eczanaelerde ordan almak mantıklımı.
birde saç dökülmesi için şöyle bir ürün var Loreal Serioxyl Dökülen Saçlar İçin Serum  kullananlar yorum yazarsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2019, 16:19:30 Gönderen: mr_faruk »

atilla17

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 19 Ekim 2019, 22:56:39 »
arkadaşlar sizlere üzücü haberi vericem, revita türkiyeye artık girmeyecekmiş.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 20 Ekim 2019, 00:48:22 »
arkadaşlar bugün gratis mağazasında tresan şampuan dikkatimi çekti ,içeriğine dikkat edince güzel geldi ..daha önce a101,migros ve bim dede görmüştüm bu şampuanı mübarek her gün karşıma çıkıyor ama bugün özellikle baktım içeriği şu şekilde;
Tresan Sarımsak Onarıcı Bakım Şampuanı, saçın derinlemesine temizlenmesine yağ dengesinin korunmasına, yıpranmış saçlara bakım yaparak, beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.
• Saçlara canlılık, parlaklık ve hacim kazandırır.
• Formülasyonu panthenol ile güçlendirilmiştir.
• Her tip saç için uygundur.
• Tüm Tresan şampuanlarında olduğu gibi, yoğun olmasından dolayı az miktarda kullanım ile istenilen sonuç elde edilir. Formülasyonundaki PHYTELENE COMPLEX;
• Sarımsak
• Beyaz Isırgan Otu
• Çam Ağacı Ekstresi
• Dul Avrat Otu
• Alman Papatyası
• Biberiye
• Duvar Sarmaşığı
• Su Teresi
• Altın Çiçek Ekstresi gibi bitki ekstrelerinden oluşmaktadır.

Kullanım: Islak saça masaj yaparak uygulayınız, bol su ile durulayınız.

sanki saça lazım olan bütün ürünler varmış gibi geldi bana ,şu ana kadar revox at kuyruğu şampuanı kullanıyordum ama saç dökülmesi için bir faydasını görmedim.bu tresan şampuana geçsem özellikle sarımsaklı olanına içeriğine bakarak yorumunuz ne olur daha önce bunu kullanan varsa yorum alırsam sevinirim.orda gratis mağazada görevli bayan tresan biberiye içerikli olanını kullananlar çok memnunlar falan dedi.bize kullanan erkekler lazım deyince orasını bilemeyeceğim dedi bayan arkadaş bende size sorayım dedim malum burda türlü türlü şampuanlar kullananlar çok  :)

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 20 Ekim 2019, 05:38:45 »
arkadaşlar sizlere üzücü haberi vericem, revita türkiyeye artık girmeyecekmiş.
aynen bende öyle duydum. Yapacak birşey yok  :)

Facebook Twitter Instagram