arkadaşlar bugün gratis mağazasında tresan şampuan dikkatimi çekti ,içeriğine dikkat edince güzel geldi ..daha önce a101,migros ve bim dede görmüştüm bu şampuanı mübarek her gün karşıma çıkıyor ama bugün özellikle baktım içeriği şu şekilde;
Tresan Sarımsak Onarıcı Bakım Şampuanı, saçın derinlemesine temizlenmesine yağ dengesinin korunmasına, yıpranmış saçlara bakım yaparak, beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.
• Saçlara canlılık, parlaklık ve hacim kazandırır.
• Formülasyonu panthenol ile güçlendirilmiştir.
• Her tip saç için uygundur.
• Tüm Tresan şampuanlarında olduğu gibi, yoğun olmasından dolayı az miktarda kullanım ile istenilen sonuç elde edilir. Formülasyonundaki PHYTELENE COMPLEX;
• Sarımsak
• Beyaz Isırgan Otu
• Çam Ağacı Ekstresi
• Dul Avrat Otu
• Alman Papatyası
• Biberiye
• Duvar Sarmaşığı
• Su Teresi
• Altın Çiçek Ekstresi gibi bitki ekstrelerinden oluşmaktadır.
Kullanım: Islak saça masaj yaparak uygulayınız, bol su ile durulayınız.
sanki saça lazım olan bütün ürünler varmış gibi geldi bana ,şu ana kadar revox at kuyruğu şampuanı kullanıyordum ama saç dökülmesi için bir faydasını görmedim.bu tresan şampuana geçsem özellikle sarımsaklı olanına içeriğine bakarak yorumunuz ne olur daha önce bunu kullanan varsa yorum alırsam sevinirim.orda gratis mağazada görevli bayan tresan biberiye içerikli olanını kullananlar çok memnunlar falan dedi.bize kullanan erkekler lazım deyince orasını bilemeyeceğim dedi bayan arkadaş bende size sorayım dedim malum burda türlü türlü şampuanlar kullananlar çok