Gönderen Konu: saç dökülmesine karşı şampuan ve kullananların yorumları  (Okunma sayısı 131008 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Ynt: saç dökülmesine karşı şampuan ve kullananların yorumları
« Yanıtla #76 : 31 Temmuz 2019, 15:36:43 »
Alpecin şampuan kullanan kaç kişi var forumda memnun olan ?
üstad ben bu şampuanı internette de araştırmıştım ama pek kullanan birilerini bulamamıştım. 100 lira civarinda bir fiyatı var bildiğim kadarıyla ve 250 ml şişelerde

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #77 : 31 Temmuz 2019, 15:50:47 »
Ben yaklaşık 2 senedir bioxcin forte kullanıyorum. Memnunun bu üründen ücreti de 3 lü paket şeklinde satılıyor 100 lira civarinda fiyatı var. 1 şişesi 330 ml olması lazım yaklaşık 3 ay gidiyor. 3 şişe 8-9 ay civarında idare ediyor beni

Emin günlük saç dökülmen 100'ü geçiyor mu? Benim sanırım 100ü geçmiyor bu yüzden forteyi almadım onun yerine Bioxcin siyah sarımsaklıyı aldım

Forte daha avantajlı aslında fiyat açısından, n11'de 3 tanesi 85TL'ye satılıyor. Benim şampuan 3 tanesi ortalama 120TL internet fiyatı

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 31 Temmuz 2019, 15:54:26 »
Emin günlük saç dökülmen 100'ü geçiyor mu? Benim sanırım 100ü geçmiyor bu yüzden forteyi almadım onun yerine Bioxcin siyah sarımsaklıyı aldım

Forte daha avantajlı aslında fiyat açısından, n11'de 3 tanesi 85TL'ye satılıyor. Benim şampuan 3 tanesi ortalama 120TL internet fiyatı
Kardeşim 100 teli geçmiyordur benimde son şişemi kullanıyorum o yüzden bende şampuan araştırıyorum belki bende siyah sarımsaklı olana geçiş yapabilirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 31 Temmuz 2019, 16:24:37 »
üstad ben bu şampuanı internette de araştırmıştım ama pek kullanan birilerini bulamamıştım. 100 lira civarinda bir fiyatı var bildiğim kadarıyla ve 250 ml şişelerde

evet bu ara hosuma gıden bır urun kullanıcam sanırım revıta bulamıyorum
Global Moderator

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #80 : 06 Ağustos 2019, 23:43:20 »
Ben yaklaşık 2 senedir bioxcin forte kullanıyorum. Memnunun bu üründen ücreti de 3 lü paket şeklinde satılıyor 100 lira civarinda fiyatı var. 1 şişesi 330 ml olması lazım yaklaşık 3 ay gidiyor. 3 şişe 8-9 ay civarında idare ediyor beni

memnunum derken kriterin nedir hocam atıyorum saç dökülmem durdu diye bilirmisin yoksa yağlanma, kepek vb şeylerimi kastediyorsun.

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 16 Ağustos 2019, 18:23:08 »
Bioxcin Forte Kullanan var mı ? Dökülmeyi ne derece kesti ?saçı sert mi yumuşak mı yapıyor ? Birde INSİGHT ŞAMP.Kullanan var mı ? varsa deneyimlerini yazsın...Acil Şampuan almam lazım,1.5 yıl oldu ektireli biraz dökülme var her saç yıkamada en az 20-30 tel

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 20 Ağustos 2019, 04:59:34 »
memnunum derken kriterin nedir hocam atıyorum saç dökülmem durdu diye bilirmisin yoksa yağlanma, kepek vb şeylerimi kastediyorsun.
saç dökülmem normal seyrinde ilerliyor yani her yıkamada 20 30 tel civarında dökülmem oluyor. Benim saçlar çok sık ve sert hem yumuşatıyor, kepek yapmıyor. Bunları kastediyorum

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 20 Ağustos 2019, 05:01:45 »
Bioxcin Forte Kullanan var mı ? Dökülmeyi ne derece kesti ?saçı sert mi yumuşak mı yapıyor ? Birde INSİGHT ŞAMP.Kullanan var mı ? varsa deneyimlerini yazsın...Acil Şampuan almam lazım,1.5 yıl oldu ektireli biraz dökülme var her saç yıkamada en az 20-30 tel
kardeşim ben forte kullanıyorum ama dökülmemi kesme gibi bir beklentim yok çünkü saç dökülmesinin şampuan etkisi çok az. Ama yağlanma kepeklenme yapmıyor olgun gösterme gibi olumlu faydaları var

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 23 Ağustos 2019, 00:50:50 »
saç dökülmem normal seyrinde ilerliyor yani her yıkamada 20 30 tel civarında dökülmem oluyor. Benim saçlar çok sık ve sert hem yumuşatıyor, kepek yapmıyor. Bunları kastediyorum

her yıkamada 20 30 tel dökülüyorsa şampuanın pek dökülmeye faydası olmamış demektir zaten ismi bioxcin  ile başlayan bütün markalar işin gerçeği bana uyduruk geliyor  :)

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #85 : 23 Ağustos 2019, 08:37:12 »
her yıkamada 20 30 tel dökülüyorsa şampuanın pek dökülmeye faydası olmamış demektir zaten ismi bioxcin  ile başlayan bütün markalar işin gerçeği bana uyduruk geliyor  :)

Benim de her şampuanlamada 20-30 tel kopuyor genellikle. Birde gece waxı temizlemek için kullanırsam oradanda 20-30 gitse en fazla 60 saç teli ediyor. 30-40'da günlük dökülse yine 100teli aşmıyor. Günlük 100'e kadar saç dökülmesi normal diyorlar ama bilmiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 23 Ağustos 2019, 10:57:46 »
Saçın dökülmesinden değil incelmesinden korkun tabi dökülenler incelmiş saç teli değil ise
Global Moderator

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 23 Ağustos 2019, 12:36:35 »
Benim de her şampuanlamada 20-30 tel kopuyor genellikle. Birde gece waxı temizlemek için kullanırsam oradanda 20-30 gitse en fazla 60 saç teli ediyor. 30-40'da günlük dökülse yine 100teli aşmıyor. Günlük 100'e kadar saç dökülmesi normal diyorlar ama bilmiyorum
Istiyorsa 1 tane dökülsün saçların inceliyorsa dökülüyordur  :'(

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #88 : 23 Ağustos 2019, 16:08:07 »
Şimdi anladım tamamdır. Bir ünlü doktor hatta 120-150 arası bile normal demiş googlede okudum. 150'den sonrası problem diyor

Benim saçımda incelmeyi bilmiyorum yani eskidende böyleydi sanırım kalınlığı lakin uzamayan saçlar var. Zaten dökülenler arasında kısa saçlar da oluyor

Bakalım yaş 30'a geliyor gözlem yapıyorum buradan da bilgileri okuyorum sürekli

Bu arada saçımın ön çizgisinde bozulma yok ama şakaklardan norwood 2'yim. Geçen araştırdım Beckham'da norwood 2'miş galiba

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 23 Ağustos 2019, 17:28:50 »
Şimdi anladım tamamdır. Bir ünlü doktor hatta 120-150 arası bile normal demiş googlede okudum. 150'den sonrası problem diyor

Benim saçımda incelmeyi bilmiyorum yani eskidende böyleydi sanırım kalınlığı lakin uzamayan saçlar var. Zaten dökülenler arasında kısa saçlar da oluyor

Bakalım yaş 30'a geliyor gözlem yapıyorum buradan da bilgileri okuyorum sürekli

Bu arada saçımın ön çizgisinde bozulma yok ama şakaklardan norwood 2'yim. Geçen araştırdım Beckham'da norwood 2'miş galiba

Toppik veya protez kullanıyor

Facebook Twitter Instagram