Gönderen Konu: İstanbul saç ekimi için öneriler  (Okunma sayısı 2630 defa)

muhammedyesildag

• Sr. Member
İstanbul saç ekimi için öneriler
« : 02 Mayıs 2019, 11:39:54 »
Merhabalar yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum yaptığım araştırmalarda bir çok klinik ve doktor ismi ile karşılaştım hem iyi yorumlarla hem kötü yorumlarla karşılaştım İstanbul’da ekim yaptırıp sonuçlarını paylaşabilecek olan ve tavsiyeler verebilecek olan insanlarla iletişime geçmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar

son gohan

• Hero Member
Ynt: İstanbul saç ekimi için öneriler
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2019, 09:14:13 »
benim ekimimi incele  fiyatıda çok pahalı değil istersen doktorun isminide veririm acıbademde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2019, 16:18:35 »
Büççe nedir ?
Global Moderator

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2019, 23:20:18 »
Bütçede max 10 bine çıkabilirim

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 03 Mayıs 2019, 23:22:05 »
benim ekimimi incele  fiyatıda çok pahalı değil istersen doktorun isminide veririm acıbademde

Çok sevinirim

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2019, 03:08:57 »
Araştırmalarımda Dr. Serkan Aygın yapılan operasyonlar ve yorumlar açısından yakın geldi bunun yanında Acıbadem Emphair de yakın geliyor bu iki seçenek hakkında tecrübesi olan var mıdır?

Rookie

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2019, 14:00:31 »
kimi tercih ettiniz ?

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2019, 14:04:32 »
Henüz kesin bir tercih yapmadım uygun bir vakitte iki merkezle de görüşmeye gitmeyi düşünüyorum

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2019, 15:38:27 »
Acıbadem Emphair ile görüştüm görüşmeyi beklerken ekiminin 25.gününde olan bir arkadaş ve operasyonu bekleyen 2 arkadaş ile karşılaştım güzel sohbetimiz oldu operasyonu bekleyen arkadaşlar tercih sürecinden 25.gününde olan arkadaş da operasyon sürecinden bahsetti sağolsun görüşmede de ekim yapan ekipten biri geldi saçımı inceledi ve süreç hakkında yapılacaklar ve yaşanacaklar hakkında bilgilendirdi fiyatlandırma olarak da tahmin ettiğim bir ücret söylediler operasyon sonrasında da iletişimi koparmadıklarını süreci takip edeceklerini söylediler ilk izlenim olarak olumlu bir hava hissettim ancak her şeyden önemlisi operasyonun kalitesi ve sonrasındaki süreç burda da operasyonu acıbadem emphair de gerçekleştiren arkadaşlarımın yorumuna ihtiyacım var benim yaptığım görüşmede yaşadığım tecrübeler böyleydi görüşmelere yine devam edeceğim onların ayrıntılarını da görüşme sonrasında buraya yazacağım inşallah

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2019, 14:29:48 »
Forumdaki konularda gördüğüm Hisar Hastanesi Estemylife Hasan Akıl ekimlerinlerinden sonra ön görüşme için hastane ile iletişime geçtim ancak firma olarak değişiklik olmuş BE Aesthetic Clinic olarak hizmet vermeye başlamışlar ve dr.Bilgehan Aydın öncülüğünde ekim yapılıyormuş Hasan Akıl da yurttışı şubesinin başına geçmiş Bilgehan Aydın sizce nasıldır yorumlarınızı alabilir miyim Forumda Bilgehan Aydın ekimleri var mıdır acaba sayın admin?

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2019, 16:45:02 »
Tercihimi Hisar Hastanesi BE Aesthetic Clinic Bilgehan Aydın dan yana kullandım arkadaşlar 31 Mayısta ekimim gerçekleşecek inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2019, 17:01:50 »
Hayırlı olsun kardeşim konunu bekliyoruz.
Global Moderator

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2019, 19:14:06 »
hayırlı olsun umarım en güzel neticeyi alırsınız.istanbul saç ekimi açısından işin gerçeği biraz sıkıntılı bir şehir çünkü yabancı hastalardan dolayı türk hastaları önemsemiyorlar ama sizin tercih ettiğiniz yer daha çok türklere ekim yaptığı için başarılı sonuç alma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum.

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2019, 19:24:37 »
Hayırlı olsun kardeşim konunu bekliyoruz.
Sağol admin teşekkür ederim

muhammedyesildag

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2019, 19:27:50 »
hayırlı olsun umarım en güzel neticeyi alırsınız.istanbul saç ekimi açısından işin gerçeği biraz sıkıntılı bir şehir çünkü yabancı hastalardan dolayı türk hastaları önemsemiyorlar ama sizin tercih ettiğiniz yer daha çok türklere ekim yaptığı için başarılı sonuç alma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Evet gerçekten çok fazla seçenek var umarım başarılı olur yabancılardan ziyade Türklerin yoğunluklu olmasını ben de ilgi konusunda bir artı olarak görüyorum göreceğiz bakalım süreci güzel olur inşallah

Facebook Twitter Instagram