Gönderen Konu: Life Hair Ankara - Şahin Çelik - FUE - 2400 greft - 2. Ekim - 30.04.2019  (Okunma sayısı 10351 defa)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra 6,5 ay. Cikislar yavas gidiyor. Elime batan cok sayida kisa sac telleri var daha. Insallah onlarda yakinda uzar  :)
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2019, 19:30:54 Gönderen: R1982 »

Lion

• Sr. Member
Bence tepenin eski durumuna bakılırsa gayet iyi süreç

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fazla bir beklentim yok, tepe genis, ekilen greft sayisi düsük (Sahin hoca 3500-4000 greft önerdi, ben minimum greft istedim). Kararsin yeter. Ileride belki genel bir siklastirma ekimi yaptiririm. Acelem yok :-)

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tepe ekimleri 1 seneyi geçiyor gelişme aşamaları bence çok güzel gidiyor eski halinize bakınca.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. 1 sene geride kaldi, daha hala kisa elime batan sac telleri var. Güncel resimleri ekliyorum. Degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkür ederim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum   tepe  zor bir bölge ...   Saç derisine masaj yaparken kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyorsun. Böylece saç diplerine daha fazla oksijen gitmiş oluyor, bu da haliyle saç köklerini daha güçlü bir hale getiriyor.  Finasterid  kullanıyormusun?

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun dostum   tepe  zor bir bölge ...   Saç derisine masaj yaparken kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyorsun. Böylece saç diplerine daha fazla oksijen gitmiş oluyor, bu da haliyle saç köklerini daha güçlü bir hale getiriyor.  Finasterid  kullanıyormusun?

Yorumun icin tsk ederim. Finasterid kullanmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 sıkkaştırma daha  harika olur düşünüyormusun?
Global Moderator

phantom

• Hero Member
vertex için 2400 ile olabilecek en iyi sonuç,çoğu ekim merkezi daha yüksek sayılarla bunun yarısı kadar bile kapatıcılık elde edemiyor bu yönden ekim çok başarılı yalnız bence saçlarını daha uzun tutmalısın böylelikle kapatıcılık çok daha iyi olacaktır.
ikinci bir ekim ise kesinlikle tavsiye etmem genelde aynı bölgeye yapılan ikinci ekimlerde ilk ekimdeki gibi başarı beklemek hatalı bir yaklaşım oluyor bunu deneyimlemenizi tavsiye etmem şahsen.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
1 sıkkaştırma daha  harika olur düşünüyormusun?

3'ncü bir ekimi düsünüyorum sene sonunda ama tepeye ne kadar ektiririm bilemiyorum. Ön ve orta bölgelere bi siklastirma istiyorum aslinda.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ne yaptın tepeyi 2 sıklaştırma gayet güzel olmuştu ilk ekim ?
Global Moderator

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ne yaptın tepeyi 2 sıklaştırma gayet güzel olmuştu ilk ekim ?

Merhabalar Hintell, tepe icin 2. sıklaştırma ekimini Corona nedeniyle daha yaptiramadim. Yurt disinda kaldigim icin cikis ve giriste Coronatest lazim ve Türkiyeden döndügümde karantinaya girmem lazim. O yüzden bekliyecem daha.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet haklısın bu durum çok kötü oldu umarım bir an önce atlatırız her şey normale donör Tüm insanlık adına.
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir acaba üstten çekilmiş fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba rica 5?

Facebook Twitter Instagram