Gönderen Konu: Life Hair Ankara - Şahin Çelik - FUE - 2400 greft - 2. Ekim - 30.04.2019  (Okunma sayısı 10349 defa)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Konularınızı sonuçlanmış bölümündeki ilgili listeye eklerseniz iyi olur

Nasil ekleyecemi bilmiyorum Hintell  ???

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklari 9. ve 10. yikamada döktüm.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel görünüyor herşey gönlünüzce olsun

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok zor bir bölgeye ekim yapılmış greft sayısıda olması gerekenden az gibi geldi bana ,doner bölge sanırım daha fazla alım yapılmasına izin vermedi.
şu andaki görüntüde normal iyi gibi görünüyor tahminim bu ekimde şok dökülme pek olmayacak gibi.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok zor bir bölgeye ekim yapılmış greft sayısıda olması gerekenden az gibi geldi bana ,doner bölge sanırım daha fazla alım yapılmasına izin vermedi.
şu andaki görüntüde normal iyi gibi görünüyor tahminim bu ekimde şok dökülme pek olmayacak gibi.

Sahin Bey sac ve sakal beraber 3500 - 4000 greft arasi ekim yapmak istiyordu. Tepe bölgesi ve donörümün kisitli olmasi nedeniyle 2400 greft ektirdim. Bakalim ekilen greftlerin yüzde kaci cikacak :-)

EMİNBEY

• Hero Member
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlanır. Bende 18 nisan da ektirdim şahin hocaya. şok dökülme sürecindeyim. :)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Arkadaslar, bugün ekimden sonra 23. gün.

Sag alt bölgede ufacik kabuklar var, baya inatci olduklari icin daha tam gitmediler. Lifehair ile görüstüm, bir sorun olmaz dediler. Dairesel sekilde daha fazla bastirarak yikiyorum.

Muratti06

• Yeni üye
  • *
Kardesim merhaba nerelerdesin ya arada sirada foto at buraya bakalim.
Guzel duruyo saclar insallah tutarsa cikmaya baslarsa guzel kararir arka taraf.

Benim sok dokulme baslamadi daha 23 gun oldu bekliyorum bakalim bende. ekilen yerleri daha tam yikayamiyorum korkuyorum. Sen nasil yikiyon acaba normal yikamaya basliyimmi iyice ellerimle ovalaya ovalaya bisey olurmu.

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesim merhaba nerelerdesin ya arada sirada foto at buraya bakalim.
Guzel duruyo saclar insallah tutarsa cikmaya baslarsa guzel kararir arka taraf.

Benim sok dokulme baslamadi daha 23 gun oldu bekliyorum bakalim bende. ekilen yerleri daha tam yikayamiyorum korkuyorum. Sen nasil yikiyon acaba normal yikamaya basliyimmi iyice ellerimle ovalaya ovalaya bisey olurmu.

Selam Murat, bakalim ne kadar kararacak tepe. Benim sok silip süpürecek gibi. Baya dökülüyor. Emin degil isen, Sahin beye whatsappden yaz ve bi foto at. Ben kabuklari döktükten sonra normal yikamaya basladim Sahin beye sorduktan sonra.

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ekiminiz hayrlı olsun. Şahin beyin ekimleri hakikaten geneli ile çok başarılı buda onlardan biri olacak umarım.
...

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
32. Gün

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok başlamış sanırım sizcede öyle değilmi .
umarım tez zamanda dökülenler geri çıkar kardeşim  :)

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra 67. gün

R1982

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra 118. gün

Facebook Twitter Instagram