Yas: 36
Klinik: Life Hair Ankara - Şahin Çelik
Teknik: FUE Micromotor
Kapasite (2. Ekim öncesi): 3000 - 3500 Ense, 1500 Sakal
Ekilen Greft: 1650 Enseden, 750 Sakaldan
Ekilen Bölge: Vertex
Fiyat: 4500 TL / seans
Merhaba Arkadaşlar,
ilk ekimimi Armamed, Dr. Erkan Demirsoya yaptırmıştım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4131.0Ikinici ekimim (Vertex) icin Life Hair Ankara'yi tercih ettim.
Life Hair Ankarayi tercih etme sebeblerim:
- Enseden ve sakaldan alim yapilmasi
- Forumda cok konulari olmasi
- Kötü sonuclanan bir ekimini forumda görmedim
Vertex zor bir bölge oldugu icin ve donörüm bir ekim gecirmis olmasi sebebiyle kisitli oldugu icin Vertexe önerilen 3500 - 4000 grefti ekirmedim, yani Vertexe fazla zorlamak istemedim. Gelecek muhtemel ön ve orta bölgelerin bir sıklastirma ekimi icin biraz greft kapasitesi kalsin istedim. Benim icin önemli olan sac olmayan bölgeye (kirmizi cizgili bölge) biraz sık bir ekim ve yanlardan vertexin ortasina dogru seyreklesen bir ekim. Dogal ve yaşıma uygun bir sac ekimi istedigimi Şahin beye belirttim. Kirmizi cizgili bölgeye 1400 kadar, gerisi dairesel olan Vertex bölgesine ve ön sol tarafa (biraz düz ve yukarida gözüküyordu) ekildi.
Ekim öncesi konusma, planlama ve Ekim güzel gecti. İlk ekime bakaraktan, bu ekimde daha az greft ekilmesine rağmen, daha yorucu hisettim. Şahin Bey greft alimini ve kanal acma islemini yapti. Sakaldan greft alimi biraz daha uzun sürdü, cünki sakalin kökleri kalin ve güclüydü. Köklerin ekiminide asistanları yapti.
Herhangi bi agri falan kalmadi. İlk yikamam yarin yapilacak.
Ekim öncesi planlama ve ekim sonrasi fotolari atiyorum.
Degerli yorumlariniz icin simdiden teşekkür ederim.