Gönderen Konu: Saç simülasyonu fiyatları  (Okunma sayısı 4718 defa)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç simülasyonu fiyatları
« : 29 Nisan 2019, 20:35:55 »
Saç simülasyonu fiyatları hangi aralıklarda arkadaşlar,bilgisi olan buraya yazarsa herkes için makbule geçer sanırım .hakkında bir sürü şey yazılıyor çiziliyor ama örneğin benim fiyatları ile ilgili en ufak bir fikrim yok :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç simülasyonu fiyatları
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2019, 12:47:50 »
Hiç bir bilgim yok  bu konuda yazan olur ama
Global Moderator

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2019, 00:30:30 »
harbiden bu saç simülasyonu fiyatları ile ilgili bilgisi olan yokmu? 1000 tl mi 5000 tl mi kaç tl?

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2019, 11:33:22 »
Birisi bana 500 tlye yaparım dedi ama büyük ihtimalle dövme boyası kullanıyor o yüzden kabul etmedim. Genelde 2000 tlden başlıyor. Serkan Bozkurt gibi bazı açgözlüler de 10000 tl bile isteyebiliyor.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2019, 12:12:05 »
Eğer saç simülasyonu yaptırsaydım kesinlikle Serkan Bozkurt'a yaptırırdım. Adam işinin en iyisi bence
Sırf konu açıldığı için veriyorum hesabını, https://www.instagram.com/serkanbozkurtofficial/

Girin ve sonuçlara bakın, kaç tane ünlü yaptırmış bakın :D Hiç reklam demeyin boşuna, saç simülasyonu diyince 1 numara kendisidir bence

Fiyatı kaçtır onu bilmiyorum çünkü saç simülasyonuyla işim yok, ama belki birgün işim olur diye sık kullanılanlarımda tutuyorum bilgi için :)

@Maxpayne
Mesajı yazdıktan sonra senin mesajını okudum

Cidden okadar istiyor mu yahu, saç ekimi yapıyor millet o parayla :D

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2019, 11:22:00 »
Saç simülasyonu fiyatları hangi aralıklarda arkadaşlar,bilgisi olan buraya yazarsa herkes için makbule geçer sanırım .hakkında bir sürü şey yazılıyor çiziliyor ama örneğin benim fiyatları ile ilgili en ufak bir fikrim yok :)

hair.inn var besiktasda hem fiyatları makul hemde kullandıkları boya su altı boya Alman malı ben 1 kere yaptırdım 2 yıldır kullanıyorum zaten 1 rutuj yaptırıyorsunuz. sizi en az 8 ay götürüyor rutujada extra para almıyorlar. şimdi üzerine ekim yaptırdım gayet iyi duracak. isteyenlere instagram hesabımı veririm ordan bakarsınız.

müneccim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2019, 16:43:10 »
Eğer saç simülasyonu yaptırsaydım kesinlikle Serkan Bozkurt'a yaptırırdım. Adam işinin en iyisi bence
Sırf konu açıldığı için veriyorum hesabını, https://www.instagram.com/serkanbozkurtofficial/

Girin ve sonuçlara bakın, kaç tane ünlü yaptırmış bakın :D Hiç reklam demeyin boşuna, saç simülasyonu diyince 1 numara kendisidir bence

Fiyatı kaçtır onu bilmiyorum çünkü saç simülasyonuyla işim yok, ama belki birgün işim olur diye sık kullanılanlarımda tutuyorum bilgi için :)

@Maxpayne
Mesajı yazdıktan sonra senin mesajını okudum

Cidden okadar istiyor mu yahu, saç ekimi yapıyor millet o parayla :D

ben baktım işin reklam boyutuna fazlaca girilmiş ama başarılı bu yönde .

Maxpayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2019, 08:37:19 »
2 yılda silinip gidecek şeye 5-10 bin lira vermek net enayiliktir bence
ben baktım işin reklam boyutuna fazlaca girilmiş ama başarılı bu yönde .

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2022, 18:32:16 »
Arkadaşlar merhaba,

Saç simülasyonu fiyatlarına internetten ulaşmak çok zor. Yaptıran arkadaşlar yaptırdıkları tarihi, memnun olup olmadıklarını ve ödedikleri ücreti (kime yaptırdıklarını da belirtip) yazabilirlerse forumu takip edenler için çok makbule geçecek.

can9397

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2022, 13:35:49 »
Arkadaşlar merhaba,

Saç simülasyonu fiyatlarına internetten ulaşmak çok zor. Yaptıran arkadaşlar yaptırdıkları tarihi, memnun olup olmadıklarını ve ödedikleri ücreti (kime yaptırdıklarını da belirtip) yazabilirlerse forumu takip edenler için çok makbule geçecek.

Cumartesi günü His Hair Center'a gidicem İstanbul subesi seans ücreti 900TL.

dostking

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Nisan 2022, 15:42:46 »

şimdiden hayırlı olsun hocam sonucu paylaşırmısınız. çok faydalı olacaktır. gün ışığı altında parlama doğallık gibi görüşlerini  ve  deneyimleriniz çok kıymetli teşekkürler.

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Nisan 2022, 17:01:00 »

Can9397 umarım istediğin gibi olur, ilk yapıldıktan sonraki resimleri çok iddialı bu merkezin.

Dediğin mekanı ben de araştırdım. 15 sene kalıcı iyi güzel de ya beğenmezsek nasıl normale döneceğiz. Bir de saçların beyazlaşmasına karşı kötü görüntü oluşmaması için ne öneriliyor?

Bu soruları sorabilir misin gittiğinde?

Resimlerini de bekliyoruz. Teşekkürler şimdiden.

can9397

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Nisan 2022, 12:42:40 »
Mesajınızı simdi görüyorum. 2 seans 10 Mayıs'ta bu soruları sorucam kendilerine

Facebook Twitter Instagram