Temenniler için teşekkürler. Bu ekimde nedense, enfeksiyon oluştu ama neden bilmiyorum. 1 aydır, ekim yerindeki sivilcelerle uğraşıyorum. Sağolsun Muttalip Bey de ilaçlar önerdi. Biraz toparladı ekim yeri. Yoksa korkutucu bir görüntü vardı ekim yerinde. Sivilce istilası için önerdiği ilaçlar: Dermovate Saç Losyonu ve Tetradox 100 mg kapsuldü. 39.gündeki hali ve 58.günkü(yani bugünkü) halinin fotosunu yollayacağım şimdi.
2 ekiminizi de baştan sona okudum öncelikle sonucu çok beğendim darısı başımıza...
Öte yandan Muttalip hocaya bir eleştirim var 1200 greft demek 1200 delik demek. Her açılan delikte deri enfeksiyonlarının en sık nedeni olan staf.aureus isimli bakteriyi içeri sokuyorsunuz zira bu bakteri deri floranızda zaten var... dolayısıyla ben her ekimde profilaktik antibiyotik kullanılmasının şart olması gerektiği kanısındayım zira çıkan karbonkül fronkül vs saç kalitesini bozabilir hatta nadir olmakla birlikte söz konusu bakteri kalp kapaklarını bile tutabilir mortal tablolara sebep olabilir... nitekim sizdede vertekste sivilcelenme yapmış
Ayrıca size birkaç sorum var müsaadenizle bilgi sahibi diğer arkadaşlarda yanıtlayabilir sorularımı
1) bildiğim kadarıyla Muttalip beyle hlcnin ekim tekniği açısından hiçbir farkları yok
2) ekimde kullandıkları materyaller açısından da farkları yok? 2 Side greftleri serumda bekletiyor günlere bölerek ekim yapıyorlar
3) medikal tedavi açısından da farkları yok sanırım
4) Muttalip hoca ekimin basından sonuna kendisi yapıyor. Hlc de nasıl oluyor ekimin tamamını plastik cerrahlar mı yapıyor yoksa plastik cerrahlar işin başında durup teknisyenler mi yapıyor? Bir de hlc de ekim yapan kaç ekip var? Ekip seçme hakkı var mı? Ekipten ekibe fiyat farkı var mı asmedteki gibi
5) Muttalip hocanın ekimi ile hlc ekimi arasında ne gibi farklar gördünüz?