Gönderen Konu: Muttalip Keser'e Vertex Ekimi 1200 greft  (Okunma sayısı 35487 defa)

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Muttalip Keser'e Vertex Ekimi 1200 greft
« Yanıtla #180 : 01 Mart 2020, 11:59:08 »
7,5 deme nedenim şu aslında. HLC ekimi olduktan 1 yıl sonraki halim çok daha iyiydi. Yukarıdaki mesajımda da bahsettim aslında. Muttalip Keser'in ekimini olduktan sonra, HLC'nin ektiği yerlerde de zayıflama oldu ve hala bu toparlanmadı. HLC ekiminden 1 yıl sonrası ile şimdiki HLC ekim yerlerinde azalma var. İlk haline 9 bende verirdim ama şuan ki hali 7,5 seviyesinde. Tekrar toparlarsa burdayım, yazarım 9 seviyedine geldi diye ;D
Evet hocam onu bende farkettim özellikle arkalardan öne yani orta bölüme kadar seyrelme oldu sana katılıyorum. Peki sordun mu hocam orayı ilimden sonraki haline getirmek için yapılacak bir yol varmı yada mutallip hoca ne diyor bu duruma araya girmiştir o. bence onun dikkat etmesi gerekiyordu siklastirma sıkıntı dikkat gerek. Ekim bile dokulduyse benim vay halime o zaman sormak lazım acaba ekimden önce takviye alsak bu zararı azaltabilirmiyiz.

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 01 Mart 2020, 12:05:03 »
Bu normal ama.. herzmaan dediğim gibi 8.ay-1yıl saçın en güzel olduğu zaman...  güvenli bölgeden dahi alınsa saçlar, transferden bir süre sonra ilk zamanki gücünü kaybedebiliyor. Yani Ekim alanındaki dht de de güvenli bölgeden fazla bana kalırsa. Ekildiği gibi olmuyor herzmaan. ÖEzellikle finasterdie kullanmıyorsan ve yaşın genç ise bazen incelemeler, bazense kayıplar şeklinde oluyor maalesef. 2. Yılda ekilenlerin %30-40 ını kaybedenler dahi olabiliyor.. bu sebeple 40-45 yaş sonrası ekimleri daha başarılı buluyorum ... giden gitmiş kalan kalmış oluyor
Eee garantiye noldu abi o zaman. O zaman niye ektiriyoruz bu haksızlık

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 01 Mart 2020, 13:08:14 »

Neyin garantisi?
Parası karşılığı garantili greft alarak ektirmiyorsunuz ki bu bozuldu diyim iade hakkınız olsun...
Size ait olan bir greftin parası karşılığı yerini değiştiriyorsunuz.. evden ewe nakliye gibi düşünün.. eski evinizdeki eşyaları yeni evinize sağlam olarak eşyalarınızı sevk ettilerse sorun yok... yeni evinizde oturmaya başladınız 3 sene sonra buzdolabı arıza yaptı.. arayıp taşıma firmasına bununla ilgili bir talebiniz oluyor mu?
Önemli olan transferi düzgün yaptılar mı? Paketleme düZgün , eşyalarınız hasarsız ulaştımı? Ulaşmadı ise sebebi nedir? Taşıma hatasını, sevk aracının dorsesi uygun şartlarda üstü kapalı mı idi, transfere uygun araclamı tasındı yoksa  ufacık araca tepeleme istif halinde mi taşıdılar?
Ensenizdeki saclarında bir ömrü var arkadaşlar yeri değişti diye ömrü uzamaz hatta uygun yaşta değilseniz yeni yerini yadırgayıp daha kısa sürede kaybedebilirsiniz...

TR_NL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #183 : 11 Mart 2020, 04:20:24 »
Kardes resimleri cesitli acilardan cekersen her ay, daha saglikli takip edebiliriz.

Bence kiyasladigimizda baya ilerleme var, fakat tam kapanmis diyemeyiz. Lakin vertex 1-1,5 yila kadar hareketlenebiliyor gordugum kadariyla.

InsAllah seni tatmin eder

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 01 Nisan 2020, 00:35:07 »
Sn durum nedir abi gelişmeler nasıl memnunmusun

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 01 Nisan 2020, 01:20:56 »
Niye haksizlik olsun hocam, ektirme o zaman. Ektirdigin sac dokulmez diye birsey mi var
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 01 Nisan 2020, 01:54:45 »
Muttalip Hocanın fiyatları nasıl acaba? Lütfen fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 01 Nisan 2020, 15:48:27 »
Muttalip Hocanın fiyatları nasıl acaba? Lütfen fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?
330.gün

1 greft=3,5 Euro

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 01 Nisan 2020, 15:55:25 »
Başarılı bir ekim, vertex tutması zor bir bölge ve 1200 greftle ile iyi bir verimlilik yakalanmış. Ama tabii ki konu Muttalip Keser olunca insan biraz daha iyi olmasını bekliyor.

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 01 Nisan 2020, 16:57:36 »
Niye haksizlik olsun hocam, ektirme o zaman. Ektirdigin sac dokulmez diye birsey mi var

Yani dökülmez diyerek garanti veren yerler var kardeşim zaten o yorumu bu yüzden yazdım

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #190 : 01 Nisan 2020, 17:05:13 »
Kapaticilik kotu kalmis verilen paraya gore. Finas kullandin mi?

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 01 Nisan 2020, 17:09:07 »
330.gün

1 greft=3,5 Euro

Güle güle tara abicim güzel görünüyor.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 01 Nisan 2020, 18:22:02 »

Yani dökülmez diyerek garanti veren yerler var kardeşim zaten o yorumu bu yüzden yazdım

Oyle bir dunya yok kardesim, 7 yilda tekrar kel olan arkadasim var canli sahidim.
Ekilen sac yine dokulebilir zira sen dht hormonu salgilamaya devam edeceksin.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 01 Nisan 2020, 20:50:58 »

ben 2012 de ektirdim ve garanti belgeside verdiler. 2017 yılında yüzde 50 den fazlası gitti.  ekilen saçta dökülüyor ön çizgi kalıyor biraz ama ön çiginin arkası orta bölge gidiyor vertexe kadar

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 01 Nisan 2020, 20:59:18 »
verteks için iyi ama genel olarak yetersiz bir sonuç .

Facebook Twitter Instagram