Gönderen Konu: Muttalip Keser'e Vertex Ekimi 1200 greft  (Okunma sayısı 35510 defa)

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Muttalip Keser'e Vertex Ekimi 1200 greft
« Yanıtla #30 : 24 Mayıs 2019, 10:59:24 »
Kardesim bende.muttalip beye ektirmeyi dusunuyorum sonuclari gercekten yuzdeye vurursak cok iyi biraz pahali ama sac isi riske gelmez . Olumsuz bir sey gozune carptimi
Aynen, özelllikle riske edilebilecek kadar donörünüz yoksa işin ehline gitmek en doğrusu.

Olumsuzluk olarak kurumsal anlamda eleştirilebilir. HLC'de ilk ekimi yaptırdığım için bu konuda karşılaştırma yapabiliyorum. Lakin doktor kalitesi olarak Dünya'nın sayılı ekimcilerinden biri Muttalip Bey. Bence hangi saç ekimi işini yapan doktorla kefeye koysanız Muttalip Bey, kesinlikle daha ağır gelir. Çünkü alımıda ekimide bizzat kendisi yapıyor. Günde 600 greftten fazla ekmediği için 3-4 saat arası operasyonlar sürüyor. Damardan narkoz vermiyor. Sadece greft alınan yer ve ekilen yeri uyuşturarak işlemi yapıyor.

Fiyat yüksek mi? Türkiye standartkarînda yüksek ama riske girmek istemeyenler için ilk planda düşünülebilecek bir doktor.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 24 Mayıs 2019, 18:13:49 »
Kardesim bende.muttalip beye ektirmeyi dusunuyorum sonuclari gercekten yuzdeye vurursak cok iyi biraz pahali ama sac isi riske gelmez . Olumsuz bir sey gozune carptimi
Aynen, özelllikle riske edilebilecek kadar donörünüz yoksa işin ehline gitmek en doğrusu.

Olumsuzluk olarak kurumsal anlamda eleştirilebilir. HLC'de ilk ekimi yaptırdığım için bu konuda karşılaştırma yapabiliyorum. Lakin doktor kalitesi olarak Dünya'nın sayılı ekimcilerinden biri Muttalip Bey. Bence hangi saç ekimi işini yapan doktorla kefeye koysanız Muttalip Bey, kesinlikle daha ağır gelir. Çünkü alımıda ekimide bizzat kendisi yapıyor. Günde 600 greftten fazla ekmediği için 3-4 saat arası operasyonlar sürüyor. Damardan narkoz vermiyor. Sadece greft alınan yer ve ekilen yeri uyuşturarak işlemi yapıyor.

Fiyat yüksek mi? Türkiye standartkarînda yüksek ama riske girmek istemeyenler için ilk planda düşünülebilecek bir doktor.
çok güzel özetlemişsin

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 31 Mayıs 2019, 10:09:15 »
31.gün

Şok dökülme sona erdi. İlk ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar çıkmamıştı. Nedense bu ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar oluştu. İlk ekimde kaşıntıda olmamıştı, 1 aydır kaşınma hissi var donör bölgede ve gerginlik var ekim yerinde. Neyse yola devam. Sabretmeye devam. :)

TR_NL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 01 Haziran 2019, 05:49:21 »
Oncelikle gecmis olsun. InsAllah hersey gonlunuzce olur. Bende tepe bolgesinden sikinti cekiyorum ve okudugum kadariyla Mutallip hoca bu iste uzman. Merakla takip ediyorum.

Bu arada ekim ayina kadar oncelikle minoxidil deneyecegim, ya tutarsa hesabi  ;D

Tekrar gecmis olsun
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2019, 05:55:35 Gönderen: TR_NL »

TR_NL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 01 Haziran 2019, 05:53:42 »
Bu arada bi krem varmis galiba sivilceye karsi, tecrubeli arkadas vardi 1800 vertex greftli, ordan bakabilirsiniz.

Ve ayrica Hintell arkadasa selamlar. Hayat kocu gibi mubarek  ve cokta deneyimli, iyi niyetli ve gercekci.

melar

• Full Member
« Yanıtla #35 : 01 Haziran 2019, 10:57:54 »
31.gün

Şok dökülme sona erdi. İlk ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar çıkmamıştı. Nedense bu ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar oluştu. İlk ekimde kaşıntıda olmamıştı, 1 aydır kaşınma hissi var donör bölgede ve gerginlik var ekim yerinde. Neyse yola devam. Sabretmeye devam. :)

Günaydin,

fotografta tam secemiyorum. Hic sok dökülmeden kurtulan sac oldu mu?

Saygilar,
Melar

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 01 Haziran 2019, 17:12:56 »
Çok beğendim, çok güzel olacak bu ekim.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 01 Haziran 2019, 18:19:11 »
İnşallah güzel sonuçlanır ekim bölgesi sağlıklı duruyor

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 02 Haziran 2019, 11:07:52 »
31.gün

Günaydin,

fotografta tam secemiyorum. Hic sok dökülmeden kurtulan sac oldu mu?

Saygilar,
Melar
Ancak 100/20'si kurtulmuştur. İlk ekimde ekimde 100/60 oranındaydı

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 11 Haziran 2019, 15:08:13 »
Sokta bitmis...  artik cikmalari bekleyelim.... tadini cikar.....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 11 Haziran 2019, 18:01:09 »
Hayırlı olsun şok bitmiş bundan sonra umarım çok güzel bir süreç takip ederiz
Global Moderator

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 27 Haziran 2019, 14:02:53 »
Hayırlı olsun şok bitmiş bundan sonra umarım çok güzel bir süreç takip ederiz
Temenniler için teşekkürler. Bu ekimde nedense, enfeksiyon oluştu ama neden bilmiyorum. 1 aydır, ekim yerindeki sivilcelerle uğraşıyorum. Sağolsun Muttalip Bey de ilaçlar önerdi. Biraz toparladı ekim yeri. Yoksa korkutucu bir görüntü vardı ekim yerinde. Sivilce istilası için önerdiği ilaçlar: Dermovate Saç Losyonu ve Tetradox 100 mg kapsuldü. 39.gündeki hali ve 58.günkü(yani bugünkü) halinin fotosunu yollayacağım şimdi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 27 Haziran 2019, 14:39:42 »
Neden öyle olmuş sebebini söyledi mi hoca?
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 27 Haziran 2019, 15:46:29 »
Enteresan bir durum ama geçmiş sivilcelenme geçmiş olsun.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 27 Haziran 2019, 16:46:15 »
Neden öyle olmuş sebebini söyledi mi hoca?
Açıkçası net bir bilgi veremedi. Bazen böyle durumların olduğunu ve kısa zamanda da geçtiğini söyledi. Ekim yaptıran ve bu durumları yaşayan kişilerinde geri dönüş yapmadığı için net bir nedende bulamadığını söyledi. Neyse artık sabretmeye devam, ne diyeyim artık. :)

Facebook Twitter Instagram