Saç Ekimi Sonuçları
Kardesim bende.muttalip beye ektirmeyi dusunuyorum sonuclari gercekten yuzdeye vurursak cok iyi biraz pahali ama sac isi riske gelmez . Olumsuz bir sey gozune carptimi
Alıntı yapılan: Merttt - 18 Mayıs 2019, 21:28:43Kardesim bende.muttalip beye ektirmeyi dusunuyorum sonuclari gercekten yuzdeye vurursak cok iyi biraz pahali ama sac isi riske gelmez . Olumsuz bir sey gozune carptimi Aynen, özelllikle riske edilebilecek kadar donörünüz yoksa işin ehline gitmek en doğrusu. Olumsuzluk olarak kurumsal anlamda eleştirilebilir. HLC'de ilk ekimi yaptırdığım için bu konuda karşılaştırma yapabiliyorum. Lakin doktor kalitesi olarak Dünya'nın sayılı ekimcilerinden biri Muttalip Bey. Bence hangi saç ekimi işini yapan doktorla kefeye koysanız Muttalip Bey, kesinlikle daha ağır gelir. Çünkü alımıda ekimide bizzat kendisi yapıyor. Günde 600 greftten fazla ekmediği için 3-4 saat arası operasyonlar sürüyor. Damardan narkoz vermiyor. Sadece greft alınan yer ve ekilen yeri uyuşturarak işlemi yapıyor. Fiyat yüksek mi? Türkiye standartkarînda yüksek ama riske girmek istemeyenler için ilk planda düşünülebilecek bir doktor.
31.gün Şok dökülme sona erdi. İlk ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar çıkmamıştı. Nedense bu ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar oluştu. İlk ekimde kaşıntıda olmamıştı, 1 aydır kaşınma hissi var donör bölgede ve gerginlik var ekim yerinde. Neyse yola devam. Sabretmeye devam.
Alıntı yapılan: Kel12.02.2018 - 31 Mayıs 2019, 10:09:1531.gün Şok dökülme sona erdi. İlk ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar çıkmamıştı. Nedense bu ekimimde sivilce gibi kızarıklıklar oluştu. İlk ekimde kaşıntıda olmamıştı, 1 aydır kaşınma hissi var donör bölgede ve gerginlik var ekim yerinde. Neyse yola devam. Sabretmeye devam. Günaydin,fotografta tam secemiyorum. Hic sok dökülmeden kurtulan sac oldu mu? Saygilar,Melar
Hayırlı olsun şok bitmiş bundan sonra umarım çok güzel bir süreç takip ederiz
Neden öyle olmuş sebebini söyledi mi hoca?