Gönderen Konu: Ekilen saç dökülüyor  (Okunma sayısı 5076 defa)

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saç dökülüyor
« : 28 Nisan 2019, 21:35:04 »
Merhaba arkadaslar sac ektireli 8 ay oldu . Saclarım uzadi 2 kere falan berberde tıraş oldum. Suan saclarimi yıkarken ve tararken eski saclarim dökülüyor.  Hani her yikamamda 20 sac teli rahat gelirken gün icinde bu oran sacimi taradikca ve elimi attıkça 40 tele kadar cikiyor. Ekilen saç hepsi.  Acaba diyorum bir dokülme döngüsü mu yasiyorum ? Yoksa saclar ensede dokulen yerden mi alindi ? Zaten ekimim cok sık olmadi. Bir de bu dokulmeler canimi sıkıyor

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekilen saç dökülüyor
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2019, 00:38:50 »
Psikolojik olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2019, 10:55:14 »
var olan kendı saçlarında dokulme devam edecektir zaten kardesım  onları korumassan
Global Moderator

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2019, 13:08:17 »
Kendi saçlarım degil hintell . Ekilen sac hepsi. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2019, 13:13:38 »
Onlarda normal günlük dökülmeler olur normal saç gibi biraz fin kullanabılırsın istersen gene
Global Moderator

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2019, 18:08:53 »
O zman bir ekim daha bizi bekliyor  :D

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2019, 18:36:24 »
O zman bir ekim daha bizi bekliyor  :D
yerine çıkıyor ama. dökülmen aşırı mı?

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2019, 09:43:04 »
bendede ekilen saçlar dökülüyor normal hocam saç döngüsü oluyor ondada öbür saçlar gibi

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2019, 09:57:41 »
stigma4885... ekimini nerde yaptirdin?
Ekilen saclar saglikli saclarmiydi? Yani... donör kisminda dökülmeye kodlanMAmis saclarmiydi... yani ekimini yapan dogru greftleri aldi mi? Onu ögrenmekte fayda var...

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2019, 10:03:41 »
stigma4885... ekimini nerde yaptirdin?
Ekilen saclar saglikli saclarmiydi? Yani... donör kisminda dökülmeye kodlanMAmis saclarmiydi... yani ekimini yapan dogru greftleri aldi mi? Onu ögrenmekte fayda var...
bahsettiği normal dökülme anladığım kadarıyla normal saçlarında girdiği döngü bence normal bendede oluyor. o çünkü

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2019, 10:36:34 »
Estemylife hastalarının çoğu dökülmelerden şikayetçi gördüğüm kadarıyla ben de dahil.Ekim saçları ve eski saçlarımdan gidiyordu.Ben önlem olarak eksik vitaminlerimi fulledim.Finansteridde kullanıyorum.Dökülmeler %70 azaldı gibi.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2019, 02:49:51 »
Valla arkadaslar ensedeki dokulen yerden alinan saçlardan mutlaka bir miktar alınmıştır.  Çünkü elimi atınca ense saçları bile doküldüğü oluyor . Bu sac dokulmesi estemylife ait bir durum değil.  Cunku eskiden baska yerlerde ekim yaptıran kisilerin saclarinin tekrardan döküldügünü duydum . Sac döngüsü demişsiniz. Gerçekten dökülen saçın kökü kaliyor mu acaba? Yerine saç cikar mi sizce?

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2019, 04:03:11 »
Valla arkadaslar ensedeki dokulen yerden alinan saçlardan mutlaka bir miktar alınmıştır.  Çünkü elimi atınca ense saçları bile doküldüğü oluyor . Bu sac dokulmesi estemylife ait bir durum değil.  Cunku eskiden baska yerlerde ekim yaptıran kisilerin saclarinin tekrardan döküldügünü duydum . Sac döngüsü demişsiniz. Gerçekten dökülen saçın kökü kaliyor mu acaba? Yerine saç cikar mi sizce?

bende ekilenlerde dökülüyor bi azalma fark etmedim

TheArk

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2019, 01:37:26 »
Tam bana göre bir konu ekimi hisarda yaptırdım 4 ay oluyor bende ekilen saçta dökülüyor kendi saçlarımda rahat elime 35 50 tel geliyor bu çok fazla yani çok üzülüyorum yeter valla pişmanım ekim yaptırdığıma hisar için daha pişmanım.
Her canlı ölümü tatacaktır.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2019, 14:45:06 »
Dostum hisarla ilgisi var mi bilmiyorum ama zamaninda ekilen saclari geri dokulen kisiler duymuştum.  Bu ense dokulmeye kodlanmissa ekilende dökülüyor.  Bakin mesela bu fotoğraftaki saçlar elimi sadece sac arasında gezdirince gelenler.  Aksama kadar ne kadae tararsam veya oynarsam dökülüyor. Ama saclar köksüz mu dokuluyor bilmiyorum.  Çünkü beyaz kökünü goremedim .

Facebook Twitter Instagram