Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun,güzel bir planlama olmuş.inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçları olur. Bende ayni merkezde 18 nisan da ekim yaptırdım
Hayırlı olsun kardesim ekip sağlam iş yapiyo ınsallah sonucuda çok güzel olur bende mart 26 da ekim yaptirmistim orda tam 1 ay oldu beklemeye dewam
Hayırlı olsun dostum
Beyler Ekim olali 7. Gun oldu ama donor bolge sizlamasi acisi hâlâ ilk gunku kadar rahatsiz ediyor. Sanki dayak yemis gibiyim degil yikarken ovalamak dokunamiyor uzerine gram yatamiyorum normal surecmi bu durum??
Alıntı yapılan: es_umit - 02 Mayıs 2019, 23:11:42Beyler Ekim olali 7. Gun oldu ama donor bolge sizlamasi acisi hâlâ ilk gunku kadar rahatsiz ediyor. Sanki dayak yemis gibiyim degil yikarken ovalamak dokunamiyor uzerine gram yatamiyorum normal surecmi bu durum??Bazı kişilerde oluyor dostum bence rahat ol bir kaç gün içerisinde geçecektir.
Alıntı yapılan: ibr26 - 27 Nisan 2019, 06:51:12Hayırlı olsun dostumTeşekkür ederim kardeşim sağolasın..Eskisehir limisiniz?