Ekim öncesi duruma bakarsak ekim sonucundan beklentimiz yüksek olmalı çünkü en iyi ekim sonuçları bu tarz öncesinde biraz saçı olan kişilerde oluyor,umarım sizin sonucunuzda bu beklentiylr paralel olarak çok iyi olur..
Ekim sıklığı ön kısımlar hariç fena durmuyor,bence ön kısım daha sık ekilmeliydi,yalnız seyrek ekilmesininde avantajları var,ekilen greftlerin tutma olasılığı daha fazla,zaten işlem esnasında her şey doğru yapıldıysa eğer bu ekim sonucunun çok iyi olması lazım,ön kısım hariç yoğun bir ekim yapılmış çünkü...
Leo arkadaşımızın söylediklerinede mutlaka kulak veriniz,yalnız biotin konusunda ben farklı düşünüyorum,biotini üçüncü aydan sonra başlamak lazım diye düşünüyorum,çünkü şok dökülmeden sonra saçlar dinlenme fazına geçiyor ve bu fazdayken biotinin hiç bir faydası olmaz,ben şu an ikinci ayı yeni tamamlamama rağmen kullanmıyorum,ekimden sonra haftada bir iki tane falan kullandım ama şok dökülmeden sonra hiç kullanmadım,bu konuda ben böyle düşünüyorum ama genede sizin bileceğiniz iş,proscar kullanmakla doğru yapıyorsunuz mutlaka devam edin....