Merhabalar,
Yeni üyeyim ve sanırım soracağım sorular için en uygun yer burası .
Kendimi bildim bileli saçlarım seyrek ve dökülür. Daha önceleri minoxil kullandım,prp yaptırdım. D vitamini, biotin takviye alıyorum. Ne yaptıysam sonuç değişmiyor. Ailemdeki kadınların saçları hep aynı yerlerden seyrek. Daha fazla moralim bozulmadan saç ektirmek istiyorum, onun dışındaki tedavilerin açıklığı kapatacağına inancım kalmadı.
Göz önünde olan bir işim olduğum için traşsız ekim düşünüyorum ama nereyi önerirsiniz ya da şöyle yapsanız daha iyi olur diye öneride bulunabilir misiniz ? Bir de hangi doktor için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ederim.
cinsiyet belirtmemişsiniz ama kadın olduğunuzu varsayarak yorum yapıyorum, genel seyrelme gibi duruyor o yüzden kestirmeden her yere ekim yapamazlar, donör bölgeniz(arkadaki saçlar) büyük ihtimalle seyrektir tepeyle aynıdır.
Ama mesela saçınıza devamlı verdiğiniz bir şekil, veya tarama biçiminiz hep aynıysa, açıkta kalan kısma ekim yapılabilir. Bir örnek vereyim hep ortadan ayırıyorsanız saçı, ortaya uzun dikdörtgen şeklinde ekim yaptırırsınız(sadece orayı traşlayarak). Ve ya ön bölge açıksa, ön bölgeyi hafif traşlar sadece oraya ekim yaparlar
ön bölge için bir örnek
Lakin benim önerim kadınlarda (ki akrabalarımda çok avr) genel olarak seyrelme her yerde. Ama makyajla falan bu seyrek görünümü kapatıyorlar. Saç ekimi saç transfer işlemi olduğu için ve kadınlarda seyrelme genel olduğundan, makyaj ve kapatıcılar daha uygun bence.