Gönderen Konu: dermaroller kullananlar  (Okunma sayısı 49606 defa)

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
dermaroller kullananlar
« : 24 Nisan 2019, 13:09:13 »
Arkadaşlar merhaba;
DermaRoller kullanan var mı aranızda?
Saç için faydalı olduğu ve saç kaybının geri geldiği ile alakalı olumlu duyumlar almaya başladım.

kelboy85

• Hero Member
Ynt: dermaroller kullananlar
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2019, 13:18:05 »
ben 1 aydir kullaniyorum minox la beraber. Bi faydasini gormedim

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2019, 14:54:51 »
Haftada 1 defa mı yapıyorsunuz dermaroller uygulamasını?
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2019, 15:22:50 »
haftada 1 0.5 mm yapiyorum, yaptiktan sonra minox sikiyorum ustune. Normalde 1 gun beklenmesi tavsiye ediliyor

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2019, 17:37:05 »
Ben 2. ekimi yaptırdım 40 gün oldu. Hairforte sprey kullanıyorum. Ekim yeni olduğu için Sakıncası olmayacaksa dermaroller ya da dermapen kullanmayı düşünüyorum. Ektirdiğim yere danışarak.
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

Delfuego

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2019, 23:46:23 »
bende araştırdığım kadarıyla dermaroller yerine dermaspampı öneriyorlar, kullanım açısından daha kolay sanırım. Fazla seçeneğimizde yok Dr.pen markasının var ayarlanabilir onu alacağım.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2019, 23:16:35 »
Ben 2. ekimi yaptırdım 40 gün oldu. Hairforte sprey kullanıyorum. Ekim yeni olduğu için Sakıncası olmayacaksa dermaroller ya da dermapen kullanmayı düşünüyorum. Ektirdiğim yere danışarak.

Ekilen saçları dermaroller ile mefta etmeyimi düşünüyorsun  :)bence sen dermarollerin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun dostum.

sacekimibilgisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2019, 01:32:17 »
 Dermaroller Mikro İğne Uçları
Saç Dökülmesi ve Saç Büyüme için en iyi Mikro dermaroller İğne İpuçları

saç dökülmesini engellemek  için dermaroller;

Mikro iğneleme (dermalroller) vücudunuzun yaranın iyileşme tepkisini tetikler. Araştırma Çalışmaları, yara iyileşmesinin yeni saç folikülünün gelişmesinden sorumlu olan protein üretimini uyarabildiğini göstermiştir. Kan dolaşımını uyarabilir ve foliküllerinizin besinlenmesini artırabilir bu da yeni saç büyümesini sağlar.

erkek tipi kellik ve alopesi olan insanlar için potansiyel olarak iyileşmeye yol açabilir.

Saç Dökülmesi Çalışmaları İçin Dermaroller  Mikro İğneleme ;

Bu yazıda saç dökülmesinde dermaroller kullanarak etkili mikro iğneleme tekniklerini açıklayacağım. En iyi sonuçlar için, lütfen aşağıda verilen önerileri izleyin.

Saç Dökülmesi İçin Mikro İğneli Dermaroller İpuçları ;
Saç Dökülmesi İçin Hangi Boyutta Dermaroller Kullanmalıyım?   Saç Dökülmesi İçin Dermaroller Nasıl Kullanılır?
Saç Dökülmesi İçin Dermaroller Sonuçları .
Saç Dökülmesi Yan Etkileri İçin dermaroller Neden Sonuçları erken Göremiyorum?

Saç Dökülmesi İçin Önemli  Dermaroller kullanım İpuçları:

Seçilen iğnenin boyutu, kafadaki saç miktarına bağlı olacaktır. Bu tedavi yöntemi, kolajen tedavileri için mikronedling kullanmaya göre daha kısa iğneler gerektirir.
Saçlar seyrekse  saçlarını kaybeden ve kalanını tıraş eden erkeklerde olduğu gibi, 0.25 mm'den 1.0 mm'ye kadar ruloların kullanılması en iyi seçenek olarak kabul edilir.
Saç dökülmesi olan kadınların tedavisinde, ancak başın geri kalan kısmındaki saçlar oldukça uzundur, dermaroller yerine bir dermastamp kullanılması tercih edilir. Bu  saçın silindirin içinde takılıp  çekilmesini önleyecektir.
dermaroller kullanılması gerekiyorsa, düz kalması ve cihazda dolaşma olasılığını azaltması için işlemden önce saçları ıslatalım. Sadece bir yönde yuvarlayın, bu da saçın silindire sıkışması olasılığını azaltır.
Bir dermastamp kullanımı bir dermarollerdan  daha fazla zaman alır ve kafanın her bir bölümünü yeterince kapladığınızdan emin olmak önemlidir.
Saç derisine iğne yapmadan önce Minoxidil, Rogaine veya Copper Peptide gibi ürünler uygulayın. Rogaine gibi ürünler, saç dökülmesi ile doğrudan bağlantılı DHT'nin etkilerini inhibe ettiği için genellikle topikal olarak saç dökülmesi için kullanılır. % 5'i kullanmadan önce% 2 Minoxidil ile başlamak en iyisidir, çünkü daha yüksek konsantrasyon tahrişe neden olabilir. Bakır Peptid'in, saç uzamasına neden olan yeni foliküllerin gelişimini uyardığı bilinmektedir.
Saç dökülmesini kendi evlerinde tedavi edenler, saç restorasyonunun en iyi sonuçlar için herhangi bir ürün veya tedavinin düzenli olarak kullanılmasını gerektiren devam eden bir sorun olduğunu anlamalıdır. Bu aynı zamanda gelecekteki saç dökülmelerini önlemeye ve saçları mümkün olduğunca kalın ve dolu tutmaya yardımcı olacaktır.
Saç Büyüme için Mikro İğneli Dermaroller Teknikleri

Tam bir kaplama sağlamak için saç restorasyon ürününü doğrudan saç derisine masaj yapın.
Saç çizgisinde başın önünden başlayarak dermastamp veya mikroneedle dermarollerı kullanın ve başınızın arkasından aşağıya doğru ilerleyin.
Tüm alanları kaplayana kadar bu işlemi önden arkaya tekrarlayın.
Yeterli kapsama sağlamak ve ürününüzü emmesini sağlamak için her alanı 10-15 kez yuvarlayın veya dermastamp kullanılıyorsa damgalayın(bas ve çek).
Saç restorasyon spreyini tekrar tedavi alanına uygulayın. Bunu kafa derisine hafifçe masaj yapın.
Saç Dökülmesi İçin Ne Dermaroller etkilimi?

saç dökülmesi için dermaroller  mikro iğneleme
Saç dökülmesini tedavi etmenin en iyi yolu, çeşitli boyutlarda 2 farklı dermaroller kullanmaktır. Topikal saç derisi muamele ürünlerinizin haftalık olarak emilimini artırmak için daha küçük iğneli bir dermaroller kullanın.Aylık bazda endotel büyüme faktörü üreterek folikül ve saç büyümesini teşvik etmek için daha uzun iğneli bir dermaroller kullanmak gerekir.

Topikal tedavi ürününüzün emilimini ve etkinliğini arttırmak için 0,25 ila 0,3 mm rulo kullanmalısınız. Her gün veya her gün 0,25 mm'lik dermaroller sadece cildiniz günlük tedaviyi tolere ederse kullanabilirsiniz.

Folikül ve saç büyümesi için endotel büyüme faktörü üretimini teşvik etmek için 0,5 ila 1,5 mm silindirler kullanabilirsiniz. HAFTA başına bir kez veya Ayda bir kez 0,5 mm kullanabilirsiniz. Diğer taraftan, ayda bir 0,75 ila 1,0 mm kullanılabilir.

1,5 mm'lik rulo için, kafa derinize yalnızca profesyonel gözetim ile ayda bir kez bakım yapabilirsiniz. Uyarı: 1.5mm çok acı verici. Mikro iğneli uyuşma kremine ihtiyacınız olabilir.

Derma Roller İğne Boyutu çok önemli Not:

Birçok kullanıcı dermaroller prosedürü ile Minoxidil kullanıyor. Minoxidil'in emilimini artırmak için 0,25 mm ila 0,3 mm gibi daha küçük iğneler kullanmanız önemle tavsiye edilir.

Minoxidil'i, 0,5 ila 1,5 mm gibi daha uzun iğnelerle mikro iğneleme işleminden hemen sonra uygulamayın. Uygulamadan önce 24 saat bekleyin. Bu, aktif bileşenlerin kafa derinize derinlemesine emilmesini ve tahriş edici yan etkilere neden olmasını büyük ölçüde önleyecektir.

Saç Dökülmesi İçin Dermaroller Nasıl Kullanılır?

Unutmayın, topikal ürünlerinizin (0.25 ila 0.3mm) emilimini ve etkinliğini artırmak için daha küçük bir rulo kullanmanız gerekir. Bu daha fazla saç kaybını önlemek içindir.

Ayrıca saç büyümesini teşvik etmek için daha büyük dermaroller iğnelerine ihtiyacınız olacaktır (0,5 ila 1,5 mm).

dermaroller kullandım fakat sonuçları göremiyorum;
Neden Sonuçları Göremiyorum?

Genetik, stres, diyet ve büyüme döngüsü gibi sonuçlarınızı etkileyebilir. Aşırı derecede strese giriyorsanız veya yetersiz bir diyetiniz varsa, hiçbir tedavi saç dökülmesini önleyemez ve yeni büyümeyi tetikleyemez.

En önemli faktör büyüme döngüsüdür. Her saç folikülü 3 büyüme döngüsünden geçer. Onlar Anagen, Catagen ve Telogen.

Anagen Aşamasında, folikülünüz 2 ila 5 yıl saç üretecektir. Genellikle Asya halkı için daha uzundur ve 7 yıl sürebilir. Katagen Aşamasında, folikülünüz yaklaşık 10 gün boyunca saç üretimini durduracaktır. Telogen döngüde saçlarınız folikülden düşecek ve 3 ay boyunca aktif olmayacaktır.

Eğer folikülleriniz Catagen veya Telogen döngüden  geçiyorsa, dermaroller  tedavisi maksimum saç büyümesini tetiklemeyebilir. Ek olarak, kökleriniz Anagen döngüye  ulaşana kadar saç dökülmesini yaşamaya devam edebilirsiniz.

« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2019, 02:22:30 Gönderen: sacekimibilgisi »

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2019, 03:28:18 »
teşekkürler bilgilendirici bir yazı olmuş.dermaroller daha önce kullandım çok faydalı aslında ama bir türlü alışkanlık edinip rutine bindiremedim.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2019, 12:32:37 »
haftada 1 0.5 mm yapiyorum, yaptiktan sonra minox sikiyorum ustune. Normalde 1 gun beklenmesi tavsiye ediliyor

hocam yanlış uyguluyorsun  minoxil emilimini arttırmak için 0,5 iğne çok uzun  onun yerine 0,2 falan kullanman lazım yoksa minox fayda yerine zarar verebilir .0,5 ve daha uzununu normal zamanda kullanmak lazım minox ile değil.

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2019, 13:13:24 »
dermaroller bence minoxil kullanmaktan çok etkili fakat kullanımı zahmetli malesef ben alışkanlık haline getiremedim şahsen :)

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2019, 17:55:30 »
dermaroller bence minoxil kullanmaktan çok etkili fakat kullanımı zahmetli malesef ben alışkanlık haline getiremedim şahsen :)
biraz faydasından ve nasıl kullanıldığından bahseder misiniz Hocam?

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Haziran 2019, 18:57:26 »
biraz faydasından ve nasıl kullanıldığından bahseder misiniz Hocam?

ben 0,5 mm titanyum iğneli olanını kullanmıştım halende aklıma geldikçe bazen yapıyorum.kafa derisindeki kanlanmayı arttırıyor aynı minoxilin yaptığı gibi buda saçların beslenmesini sağlıyor.
kullanımı basit hocam saçını tarar gibi silindirleri kafanda gezdiriyorsun biraz sert yaparsan kanama olasılığıda var hatta bence kanaması daha iyi.dermarollerı minox ile beraber kullananlar var ama ben şahsen tavsiye etmem hem saç dersine iyi gelmiyor hem minoxun çok yanetkisi var ve uzunca süre kullanmak zor.üşenmeden düzenli kullanılırsa aslında çok faydası var dermarollerın en basitinden bende yoğun kullandığım zamanlar saç dökülmem azalmıştı diyebilirim.

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #13 : 26 Haziran 2019, 18:40:55 »
Hocam peki o yararlar iltihaplanma vs olmuyor mu?

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Ağustos 2019, 14:35:12 »
böyle şeylere para kaptırmaya gerek yok çok denemek istiyosanız 0,5 uçlu insülin iğnesi alın istediğini bölgeye istediğiniz kadar batırın acı olmuyor

Facebook Twitter Instagram