Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 10420 defa)

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
Saç ektirmeli miyim?
« : 23 Nisan 2019, 13:43:19 »
Merhabalar, yaş 28 , yoğun saç dökülmem devam ediyor ve bu durum inanılmaz strese neden oluyor, son 1 senede ciddi anlamda dökülme oldu, propecia 5 ay kadar kullandım ve bıraktım 3-4 ay önce sadece unutkanlık sorunu oldu diye düşünüyorum başka yan etkisini görmedim. Şuan Saç ektirmem konusunda ne düşünüyorsunuz. Bu işi için bütçem 15-25 bin arası. Saç ektirsem mi yoksa bekleyip propeciaya devam mi etsem, karar veremedim. İlginize teşekkür ederim. Hayırlı günler

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2019, 13:47:46 »
Şu anki süreçte bu saça bişey yapılamazki takıntı yapman bile anlamsız.Kısa sürede dökülecek bir saç gibide durmuyor.Bu saça ekim yapalım diyenler paran için der söyleyeyim sadece şakaklara çok ufak en fazl 1000 greft yapılabilir o da tamamen gereksiz uğraş olur bence bekle kafaya takılacak bir durum yok.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2019, 13:49:41 »
He birde genetik dökülme olup olmadığına emin olamadım bir test yaptırsan güzel olur çünkü genetik dökülmede önce saçlar sönükleşir ama sende öyle bir durum yok saçların durumu iyi bir kan testi yaptır bence eksiklik varsa biotin demir vs belli olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2019, 13:51:07 »
Ufak bir ön cizgi düzenlemesi olur onada bence gerek yok çok rahatsız etmiyor ise biraz bekle derim bende
Global Moderator

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2019, 13:55:06 »
Özür dilerim yazmayı unutmusum, 2 senedir de minoxil kullanıyorum .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Nisan 2019, 14:07:06 »
Özür dilerim yazmayı unutmusum, 2 senedir de minoxil kullanıyorum .

Minox bırakırsan kayıp çok olabilir
Global Moderator

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 23 Nisan 2019, 14:08:25 »
Ben de ondan çekiniyorum. Acaba propeciaya dönüp minoxu bıraksam mı tamamen. Minox kullanınca da bi fayda ediyor mu bilemiyorum cunku

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2019, 14:11:31 »
Bu da tam ışık altında tepe görüntüsü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Nisan 2019, 18:29:15 »
bıraz başlarsın fin e 2 ay sonra mınoksu yavas yavas azalta azalta 3 aya kadar bırakırsın  en az kayıpla bu sekılde olabılır
Global Moderator

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 23 Nisan 2019, 19:26:26 »
Forumda okudugum kadarıyla minox hiç baslanmaması gereken bi ürünmüş, fakat başlamış bulundum. Zaten cok da fayda etmemeye başladı. Finas'e biraz daha devam etsem iyi olacak ama fotoda göründüğü gibi donör bölgesine de sıçradı dökülmeler. Ekime sürükleyen konu da donörün kötüleşme ihtimali.

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2019, 11:18:46 »
Propeciaya tekrar basladım ve arada solgar b12 almayı düşünüyorm. Minoxili bıraktım denilebilir ama dökülme inanılmaz fazlalaştı. Ayrıca dökülen saçlar kalın ve koyu renkte. Extra önerileriniz varsa alabilirim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2019, 12:53:18 »
Forumda okudugum kadarıyla minox hiç baslanmaması gereken bi ürünmüş, fakat başlamış bulundum. Zaten cok da fayda etmemeye başladı. Finas'e biraz daha devam etsem iyi olacak ama fotoda göründüğü gibi donör bölgesine de sıçradı dökülmeler. Ekime sürükleyen konu da donörün kötüleşme ihtimali.

Minox un tek avantajı ekimden sonra çıkışları hızlandırmak biraz o ara kullanılabılır ama gene sakat bir ürün
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2019, 00:42:11 »
Hayır

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2019, 12:36:16 »
Takviyeler ile toplarlanır bu saçlar. Sizin şakaklarınız çok geriye de gitmemiş ekime gerek yok. Asıl sorun bana göre takviye kullanmazsanız ilerleyen bir kaç sene içerisinde saçlarınız gidici gibi duruyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

mataramasuko1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2019, 09:09:15 »

Takviyeler ile toplarlanır bu saçlar. Sizin şakaklarınız çok geriye de gitmemiş ekime gerek yok. Asıl sorun bana göre takviye kullanmazsanız ilerleyen bir kaç sene içerisinde saçlarınız gidici gibi duruyor.

Takviyeler derken? Propeciaya basladım, minoxu ufaktan bırakma aşamasındayım, extra önereceginiz bişey ?

Facebook Twitter Instagram