Gönderen Konu: Saç solüsyonu  (Okunma sayısı 3491 defa)

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç solüsyonu
« : 22 Nisan 2019, 00:25:48 »
Bu aralar İnternet ve çevremde duyduğum bir ürün var bir adı yada markası yok. Saç solüsyonu diye satılıyor resimdeki ürün. mucize gibi tanıtılıyor. Kullanıcıların öncesi ve sonrası resimleri satıcılar tarafından instagramda palaşılıyor. resimlere göre gerçekten mucize gibi sonuçları var.

Ürünün kim tarafından üretildiğini o kadar araştırmama rağmen bulamadım. Mübarek devlet sırrı gibi. kimi 2 eczacı tarafından üretildiği, kimi bingöllü fatih diye biri tarfından üretildiği, kimileri ise irandan getirildiğini söyledi. Net bir veriye ulaşamadım. fiyat olarak 130 tl ile 300 tl arası satılıyor 60 ml şişesi. Ürün öyle bir lanse ediliyor ki 1 ayda 45 günde etki görenler dahi var.

Ben saç ekimi yapmama rağmen, merakimı dindirmek ve gerçekten işe yarıyor mı diye sakaklarımda ekim yapılmayan ama önceden saç olan bölgeye uygulamak için bir adet satın aldım 2 aydır kullandım. sonuç olumsuz. bırakın saç çıkartmayı uygulama yaptığım alanda incelmiş olan bir iki saç kılını dahi kalınlaştırmadı.

İnstagramda satıcıların sayfalarında mümkün mertebe deneyimlerimi paylaşıyorum ama yorumlarımı siliyorlar. bu yüzden insanları bu konuya çekip satıcıların yanıltıcı paylaşımlarından bertaraf etmeyi amaçlıyorum

Bu ürünü alan deneyimleyen var ise olumlu olumsuz yorumlarını paylaşırsa çok iyi olur.

Spencer

• Hero Member
Ynt: Saç solüsyonu
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2019, 01:18:30 »
Hocam bingöllü fatih denen kişiden mi aldınız?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2019, 01:23:19 »

Şu kuş yeminden saç ilacı yapan bingöllü  fatihmi  ;D

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Nisan 2019, 01:53:13 »

Şu kuş yeminden saç ilacı yapan bingöllü  fatihmi  ;D

Evet
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Nisan 2019, 08:42:09 »

Hayır başka bir yerden aldim. Bingölu fatihin ürünleri mavi renkte oluyor. Diğer satıcıların ki turkuaz. 130 tl ye almıştım. Boşa giden 130 tl oldu.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Nisan 2019, 08:58:21 »
Ürünün içeriğini bilmiyorum. Daha önce pek çok markanın minoxdil içerikli ürünlerini kullanmıştım. Rogaine solusyonu, foam i, kirklandi, arak minoxidil, pak darou, yerli ürün minoxil vs.

Bu saç soluyonu ürün kokusu yapısı itibarı ile pak darou çok benziyor. Sanki gıda boyası katılmış turkuaz hale gelmiş pak darou.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2019, 12:53:21 »
Hangi ortamda hazırlandığı ve içeriği belli olmayan şeyleri nasıl kafanıza sürüyorsunuz yav

Büyük cesaret :D

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Nisan 2019, 21:45:33 »
Hangi ortamda hazırlandığı ve içeriği belli olmayan şeyleri nasıl kafanıza sürüyorsunuz yav

Büyük cesaret :D

Bu konuda haklısın ama ya işe yararsa diye bir umutla deneyimledim. Sonuç zaman ve para israfı oldu benim için.

misanthrpc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 24 Nisan 2019, 17:31:46 »
Böyle bir solüsyon bende aldım 1 hafta oldu kullanalı konuyu açan arkadaşla da instagramda konuşmuştuk , şimdilik bir gelişme var mı bilemiyorum hafif tüylenmeler var ama bunu bu ilaç yaptı diyemem belki öncesinde de vardı .Daha önceden kullanan arkadaşlar varsa bize bilgi verirse sevinirim .Bende 1 aylık 2 aylık kullanımını buradan paylaşıcam günce 2 sefer sabah akşam uyguluyorum

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2019, 23:56:36 »
bu ürünü dayımda 1 hafta evvel almış. satan kişiyi ben tanımıyorum ama dayımın samimi bir arkadaşıymış güya o da kullanmış ve işe yaramış. Dayı inanma ben kullandım hiç bir etki görmedim dediysem de göreceksin yeğen işe yarayacak diyor.

Madem öyle şu an ki halini çek ve bana gönder 2 ay kullan tekrar aynı ışık ve kamera ile çek gönder dedim. resimleri de buradan paylaşıyorum.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 26 Nisan 2019, 19:02:18 »
bu haldeyken saç çıkarsa yok artık diyeceğim inşallah çıkar ama zor gibi.bingöllü fatihin saç losyonunumu kullanıyor bu arkadaş şimdi.

peyler

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Nisan 2019, 22:16:36 »
bu haldeyken saç çıkarsa yok artık diyeceğim inşallah çıkar ama zor gibi.bingöllü fatihin saç losyonunumu kullanıyor bu arkadaş şimdi.

Bingöllü fatihin ürünü masmavi dayımın kullandığı turkuaz olanı. Ben hiç ihtimal vermiyorum işe yarayacağını deneyimlesin bakalım neler olacak. Dermarollerde almış canım yanıyor yeğen diyor  ;D.

misanthrpc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 08 Mayıs 2019, 17:49:48 »
bendeki o sarı tüyler yavaş yavaş güçleniyor , 15 inde 1 ay olacak bakalım kullanıcam biraz daha

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Mayıs 2019, 20:41:53 »
Abim bundan kullanıyor 250 TL alıyor  baya gelişim oldu 2 ay önlerde yoktu çıkmaya başladı bende düşünüyorum bu üründen 140tl buldum  inş boşa gitmez sahte gelmez :)

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2019, 19:03:47 »
Bir arkadaşım kullanmakta, ürünün içeriği çok net olmadığı ben cesaret edemiyorum.Fakat ondaki gelişimi gözümle gördüm. 2 ayda belli bir sonuç elde etmiş. Piyasada çok farklı isimlerde satılıyor. En bilinen adı mavi su. Pembe renkli olan bayanlar için üretilmiş. Sonuçlar gerçekten şaşırtıcı. Gözümle gördüm.

Facebook Twitter Instagram