Gönderen Konu: Koray Erdoğan saç ekimi 2400 greft (28 haziran 2016)  (Okunma sayısı 48703 defa)

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Koray Erdoğan saç ekimi 2400 greft (28 haziran 2016)
« Yanıtla #45 : 15 Ekim 2016, 17:46:22 »
manuel punch, ben mikro motor tavsiye etmiyorum.
Senin saçların cok canlı kalın telli gözüküyor fakat sana kaç greft gider onu söyleyemez bu forumda kimse. senin nasıl bir ön cizgi istediğine bağlı birazda.

eyvallah.on cizgiyi dogalligi bozmuycak sekilde yaptirmak istiyorum.cocukken de onlerde yoktu zaten ;D
Birkac sorum var,duruma gore kendimi ayarlayip randevu istiycem

1)tek seanstami yapildi
2)greft sayisi yoksa cm2 olarakmi hesaplama yapildi
3)sonrasinda kontrole cagirdilarmi
4)bide duyduguma gore koray bey sac ekimine katilmiyor,ekibi yapiyor diye duydum dogrumu

simdeden cevaplarin icin tesekkur ederim

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 15 Ekim 2016, 23:01:31 »
Senin saçların cok canlı kalın telli gözüküyor fakat sana kaç greft gider onu söyleyemez bu forumda kimse. senin nasıl bir ön cizgi istediğine bağlı birazda.

eyvallah.on cizgiyi dogalligi bozmuycak sekilde yaptirmak istiyorum.cocukken de onlerde yoktu zaten ;D

1)tek seanstami yapildi
4)bide duyduguma gore koray bey sac ekimine katilmiyor,ekibi yapiyor diye duydum dogrumu

Tek seansda yapıldı

Kapatılacak alan yani cm2, eğer hesaplama derken fiyat soruyorsan gref sayısına göre hesaplıyor.

Kontrole çağırmıyorlar. ilk aylarda düzenli fotoğraf istediler uzaktan takip. hala her ay bir tane yolluyorum. Sadece kendi arşivleri için foto çekmeye fırsatın oluda gidersen memnun oluyorlar.

Koray hoca bir gün önce planlamayı yapıyor. Sayısal analizleri var kafanın hangi yanında cm2 de yoğunluğa göre ne kadar saç çıkartılaca vs. Ve ön cöizgiyi çiziyor. Ekim günüde kanal açıyor sadece. Kökleri hemşireler çıkartıyor ve hocanın açtığı kanallara ekiyor.

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 15 Ekim 2016, 23:28:14 »

1)tek seanstami yapildi

Tek seansda yapıldı

Kapatılacak alan yani cm2, eğer hesaplama derken fiyat soruyorsan gref sayısına göre hesaplıyor.

Kontrole çağırmıyorlar. ilk aylarda düzenli fotoğraf istediler uzaktan takip. hala her ay bir tane yolluyorum. Sadece kendi arşivleri için foto çekmeye fırsatın oluda gidersen memnun oluyorlar.

Koray hoca bir gün önce planlamayı yapıyor. Sayısal analizleri var kafanın hangi yanında cm2 de yoğunluğa göre ne kadar saç çıkartılaca vs. Ve ön cöizgiyi çiziyor. Ekim günüde kanal açıyor sadece. Kökleri hemşireler çıkartıyor ve hocanın açtığı kanallara ekiyor.

kanallara kökleri  cımbızlamı yerleştiriyorlar yoksa kalem teknıgınde kullanılan uclarlarmı ? hatırlıyomusun dostum ?

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Ekim 2016, 18:54:29 »
Ekim ön tarafta bulunan saçlarının arasınada girilmiş.var olan saçlarında ekimden sonra dökülme yaşadınmı

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 25 Ekim 2016, 19:21:07 »
hocam var olan saçlarını etkıledımı ekım ? zayıflama oldumu yada şokla bırlıkte dokulen

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 25 Ekim 2016, 19:42:51 »
Bende  kullaniyorum  ama  insallah yan  etkileri  kalmaz.  Aklimi  hep bu  kurcaliyor  korkuyorum. Bu  gun 22  Gundur  kullaniyorum.

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 27 Ekim 2016, 00:05:08 »
Jackcarlo merhaba

yeni resimler varmı?
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 28 Ekim 2016, 13:42:42 »
Arkadaşlar merhaba
Bugün 4. ay bitti.. Son bir haftadaki değişime bende inanamıyorum. Uzun süre sonra dün annemin yanına geldim oda inanamadı baya iyi duruyor diyor. Süreç sonuna kadar düzenli foto paylaşacağımı söylemiştim. Açıkcası bana çok faydalı olduğunu düşündüğüm için kendimi borçlu hissetmiştim. Sanırım benim için sürecin sonuna geldik.. Bana  Asmed'i bulmamda yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Benim saç ektirmek istetenlere tek bir tavsiyem olucak,, bu işin ucuzu felan yok ya hiç yapyırma yada bir kere doğru yere yaptır. Reklam gibi konuşup polemik yapanların hedefi olsun istemiyorum konum,, Koray hoca haricinde de burda iyi sonuçlar gördüm. Ama dünyanın tanıdığı bir adamın ekimiyle kıyaslanamaz bence.

xxxxxxxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 28 Ekim 2016, 13:45:56 »
hala sağ tarafın biraz daha dolmasını bekliyorum bence yeterli değil. Ama 4. Ayda böyleyse 8. ayda kesinlikle tatmin olacağımı düşünüyorum
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 13:50:19 Gönderen: Jackcarlo »

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 28 Ekim 2016, 14:45:54 »
hala sağ tarafın biraz daha dolmasını bekliyorum bence yeterli değil. Ama 4. Ayda böyleyse 8. ayda kesinlikle tatmin olacağımı düşünüyorum

Kusursuz bir ekim olmus 4. aya gore inanilmaz bir artis olmus. bende koray beye ektirdim 68. gun bugun seni gordukten sonra 2 ay daha sabir cekiyorum. cunku sende bilirsin 2. ayda inanilmaz sekilde saclar dokuluoyr vallaha artik artik cikislar baslasin diye dua ediyorum piskolojik olarak gercekten zor bir surecteyim sen iyi atlatmisin en zorlu sureci. bu arada 1 sene doldugunda dusunemiyorum saclarinin nasil olucagini... gule gule tara kardesim :)

Muhendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 28 Ekim 2016, 14:47:50 »
Daha artacak hocam. 5-6 ay arası güzel çıkış oluyor.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 28 Ekim 2016, 17:20:12 »
Bu kadar kısa sürede çok iyi gelişme göstermiş. çok doğal bi görünümü var. finas  ya da proscar kullanıyor musun?

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 31 Ekim 2016, 02:50:21 »
evett katılıyorum ıyı ekımler hepimizz gördük ama standart degıl bu ıyı ekımler bıraz kişinşinin şansı aynı doktorun 10 tane kötü ekımı varsa 2 tane iyi ortalaması . ama koray hocanın ekımlerıne baktıgımız zaman henüz kötü bır ekım görülmedi

çok doktorla görüştüm  adam 2 metreden saçıma bakarak greft sayısı söyledı  doktor ısmı vermıycem.
ve sen dalgamı geçiyosun dedım suratına şaşırdı neden dedı 2 metreden greft sayısı soluyosun bı kal bı zahmet bak ölç biç dımı ?

ben işini adam gibi yapan adamı severım hakkınıda teslım ederım koray hocayı takdir ediyorum  ve ekımlerinde standar bir başarı var her ekımınde ılerıye dönük planlamalar var

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 31 Ekim 2016, 09:36:28 »
Bu durum Ferrari dururken niye Renault ya biniyorsun demeye benzedi. Para para para. Eksin ucuza gidelim oraya. Bi dünya para istiyor birakinda o kadarını eksin

can29

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 31 Ekim 2016, 13:05:46 »
Bu durum Ferrari dururken niye Renault ya biniyorsun demeye benzedi. Para para para. Eksin ucuza gidelim oraya. Bi dünya para istiyor birakinda o kadarını eksin

hocam bu konuda sunu anlamak gerek Asmed Türkiye için kurulmus bır merkez degil yani türk hastalara hitap etmıyor  aslında  oyüzden fiyatını tartısmak saçma olur  avrupa ülkelerıne hızmet veren bır merkez  ve hattaga  avrupa ulkelerındekı hastalara göre ucuz bıle  bu merkezın yarısı kadar bıle başarısı olmayan doktorlar 5 ero ve 6 erodan ekıyor avrupada greft başı  o yüzden genelde koray hocayı tercıh edıyor arastıran yabancı hastalar. bu durumda ülke ekonomısının nekadar yerlerde oldugunu görebılırz mesala onlara ucuz gelen bıze ulaşılmıyacak kadar pahalı gelıyor. ayrıca bırakın okadarını eksın dıyosun da hlc de 2.5 erodan ekıyor ve kaç ekımı patladı dogallık desen oda yok ekımlerınde demekkı bırakın okadarınıda eksın demekle olmuyor bu işler

ve yabancı hastalarla ful dolu olan asmed buna ragmen türk hastalarıda alıyorsa ıhtıyacı olmadıgı halde bence sükretmek gerek kafayı cok takan bırıktırır gıder en azından buda şans  nasılkı erkan demırsoy ugrasmamak için türk hastaları kesınlıkle kabul etmıyor koray hocada oyle olabılırdı
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 13:10:26 Gönderen: can29 »

Facebook Twitter Instagram