Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar merhaba, Ekim yapmadan önce bana çok yardımcı oldu bu forum açkcası karar vermedeki en önemli etkenlerden biri. Bende ekim sonrası süreci paylaşarak ekim yapmak isteyenlerin fikir sahibi olması konusunda yardımcı olayım dedim.. Bugün 8. günüm ve kabuklar %80 döküldü.. aşağıda ekim öncesi ve sonası birkaç foto paylaşıyorum.. Koray bey ve ekibi çok profesyonel, ben aralık 2015 te analiz için görüşmeye gittim o zaman bana çok önde agresif bir çizgi değilde daha geriden olan saç dibine daha yakın bir ekim öngörmüştü. Bu dönemde ekime kadar finasterid kullandım (daha sonra kullanmadan önce ve sonra fotoları yollarım .. baya fark etti) Neticeside ekime gittiğime Finasterid işe yaramış dedi ve daha önde bir saç çizgisine karar verdi, ben pek istemesemde 'bana güven güzel olacak' dedi. Umarım dediği gibi olur Sürekli burda paylaşılan diğer ekimlerle kıyaslama yapıyorum bu süreç gerçekten zormuş. Biliyorum herkesin saç yoğunluğuna göre değişiyor cm2 deki saç kökü sayısı. Fakat yinede ekim alanı gözüme olması gerekenden seyrek gibi geliyor.. şimdilik bişe söylemek için çok erken farkındayım bekleyip görücem ve süreci burda paylaşıcam
Finansın kremi ... yurtdısından getirtti benim doktor.başladık bugun bakalım
Alıntı yapılan: Evrez - 04 Ekim 2016, 23:50:50Finansın kremi ... yurtdısından getirtti benim doktor.başladık bugun bakalımusta kullan bakalım meraklandım nasıl bir şey hapı kadar etkili mi acaba
Bu Finasi bende kullanmaya basladim korkum erkekligime zarar vermesi. Kalici bir zarari olmazmi?
Alıntı yapılan: Jackcarlo - 06 Temmuz 2016, 16:05:04Arkadaşlar merhaba, Ekim yapmadan önce bana çok yardımcı oldu bu forum açkcası karar vermedeki en önemli etkenlerden biri. Bende ekim sonrası süreci paylaşarak ekim yapmak isteyenlerin fikir sahibi olması konusunda yardımcı olayım dedim.. Bugün 8. günüm ve kabuklar %80 döküldü.. aşağıda ekim öncesi ve sonası birkaç foto paylaşıyorum.. Koray bey ve ekibi çok profesyonel, ben aralık 2015 te analiz için görüşmeye gittim o zaman bana çok önde agresif bir çizgi değilde daha geriden olan saç dibine daha yakın bir ekim öngörmüştü. Bu dönemde ekime kadar finasterid kullandım (daha sonra kullanmadan önce ve sonra fotoları yollarım .. baya fark etti) Neticeside ekime gittiğime Finasterid işe yaramış dedi ve daha önde bir saç çizgisine karar verdi, ben pek istemesemde 'bana güven güzel olacak' dedi. Umarım dediği gibi olur Sürekli burda paylaşılan diğer ekimlerle kıyaslama yapıyorum bu süreç gerçekten zormuş. Biliyorum herkesin saç yoğunluğuna göre değişiyor cm2 deki saç kökü sayısı. Fakat yinede ekim alanı gözüme olması gerekenden seyrek gibi geliyor.. şimdilik bişe söylemek için çok erken farkındayım bekleyip görücem ve süreci burda paylaşıcamO doktora sorarım ki , 50cm2 yi neye göre bulmuş.15 yıllık mühendisim o yamuğun alanını anca hesaplarım
Merhaba, 3. Ay bugün..
Yavaş ilerliyor şu anda çok seyrek bir görüntü var ama 109. gün için iyi sanırım.
manuel punch, ben mikro motor tavsiye etmiyorum.Senin saçların cok canlı kalın telli gözüküyor fakat sana kaç greft gider onu söyleyemez bu forumda kimse. senin nasıl bir ön cizgi istediğine bağlı birazda.