Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba, bu ekimin planlamasini ben pek anlayamadim. Fotograflarda tepe bölgesine yapilan ekimi tam olarak göremiyorum ancak sanki oraya cok seyrek bir ekim yapilmis. Oralarda kendi saciniz oldugunu da hesaba katarak aralara girerek bir ekim yaptilar, bunu anliyorum. Ama tek tük girmisler sanki aralara. Bu ekilen saclar ciksa tepe acikliginizin kapanmasina büyük bir etkisi olur mu, ondan emin degilim.Tabii ki, umalim da saclar güzel ve gür ciksin.Tepedeki o dökülmemis saclarin güclenmesi icin bence Proscar/Finas tarzi bir ilac iyi olabilir.Bakalim daha tecrübeli arkadaslar ne diyecek.Saygilar,Melar
Anladim. Ön tarafta saclar cikarsa o isteginize kavusursunuz, Orada sikca bir ekim yapilmis gibi. Dökülme tipinizden tepe bölgesi zamanla daha da acilir bence. O zaman oraya risksiz birsekilde ikinci ekim düsünülebilir.
Ekim foto
Alıntı yapılan: yigidoss - 21 Nisan 2019, 16:06:43Ekim fotoHayırlı olsun bende 3000 ektirdim ama sendeki 3000 bana az gibi geldi
Nerde kaça yaptırdınız kayseride
Hocam hayirli olsun oncelikle ekimin. Surec normal gidiyor birsey soylemek icin erken. 1 ay sonra hareketlenme olur 2 aya cikislar gorulur. 6 aya cikacak saclar cikar. Sonrasi kalinlasma ve hacim kazanma olayi. Tabi cikislarda az da olsa devam eder 1 seneye kadar
Alıntı yapılan: Gastamonulu - 22 Nisan 2019, 21:40:35Hocam hayirli olsun oncelikle ekimin. Surec normal gidiyor birsey soylemek icin erken. 1 ay sonra hareketlenme olur 2 aya cikislar gorulur. 6 aya cikacak saclar cikar. Sonrasi kalinlasma ve hacim kazanma olayi. Tabi cikislarda az da olsa devam eder 1 seneye kadarSağolun yorumunz için inşallah öle olur foto çekerken böle bi görüntü çıkınca hoşuma gitti 2ayda orda bi hafif karışık saçlar görmek insanı azda olsa mutlu edio