Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi // 2500 Greft // 18.04.2019 // Yaş:24  (Okunma sayısı 40447 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Masaj uyguluyor musun en çok merak ettiğim konu
valla kardeşim aklıma geldikçe masaj yapıyorum parmak uçlarıyla kafam rahatlıyor gibi hissediyorum

sduzce

• Sr. Member
valla kardeşim aklıma geldikçe masaj yapıyorum parmak uçlarıyla kafam rahatlıyor gibi hissediyorum

Ben bir kaç kere denedim sanki dökülüyor hissine kapıldım artık yapmıyorum. Şahin hocada masajla ilgili bir şey demedi. Forumda herkes tavsiye ediyor.

miroglu_46

• Sr. Member
Şahin hoca artık masaj yapmayı bırak demişti bana banyoda felan yaparsın demişti yada kaşıntı olduğunda yao diodu.

Bunalıyorum.aristo

• Jr. Member
  • **
Kardeşim sonuçların gayet güzel duruyor, saçlar sağlıklı vr kalın güzel olacağına hiç şüphem yok

EMİNBEY

• Hero Member
Şahin hoca artık masaj yapmayı bırak demişti bana banyoda felan yaparsın demişti yada kaşıntı olduğunda yao diodu.
valla kardeşim ister istemez elim çok gidiyor boş alanlarda değişim oldu mu diye elimi kafamda çok gezdiriyorum. :) şahin hoca elleme dediyse vardır bir bildiği. Zaten elimiz her zaman temiz olup olmadığı da belli değil sürekli kafaya sürmenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum ben özellikle ekim bölgesine

EMİNBEY

• Hero Member
Kardeşim sonuçların gayet güzel duruyor, saçlar sağlıklı vr kalın güzel olacağına hiç şüphem yok
teşekkür ederim kardeşim

wyrus

• Full Member
valla kardeşim ister istemez elim çok gidiyor boş alanlarda değişim oldu mu diye elimi kafamda çok gezdiriyorum. :) şahin hoca elleme dediyse vardır bir bildiği. Zaten elimiz her zaman temiz olup olmadığı da belli değil sürekli kafaya sürmenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum ben özellikle ekim bölgesine
Ben günde en az 10 defa ıslatıp masaj yapıyorum. Şahin hoca masaj yap demişti...Ne zamandan sonra masaj yapma veya elleme dedi hoca.

dodooo_fb

• Sr. Member
Ben günde en az 10 defa ıslatıp masaj yapıyorum. Şahin hoca masaj yap demişti...Ne zamandan sonra masaj yapma veya elleme dedi hoca.
saç ıslatma saç ekimine ne kadar yarar bilmiyorum ama saçı çabuk uzattığı kesin

wyrus

• Full Member
saç ıslatma saç ekimine ne kadar yarar bilmiyorum ama saçı çabuk uzattığı kesin
  Nemli oluşu erken uzamasına sebep sadece
  Ben şahin hoca ekilen yerleri elleme dedi kısmına takıldım

EMİNBEY

• Hero Member
  Nemli oluşu erken uzamasına sebep sadece
  Ben şahin hoca ekilen yerleri elleme dedi kısmına takıldım
valla bilmiyorum ki kardeşim ben, bana öyle birşey söylemedi

miroglu_46