Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi // 2500 Greft // 18.04.2019 // Yaş:24  (Okunma sayısı 40428 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Süreç guzel gidiyor kardesim 1 aya kalmaz hissedersin yoğun birşekilde sac çıkışlarını insallah :)
eyvallah kardeşim, artık atak bekliyorum :)

wyrus

• Full Member
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun...
Kişisel görüşüm, saçların çok sağlıklı görünüyor ve çok başarılı bir ekim olacağı yönünde...
Umarım çok memnun olursun...
Yanlız bu xpecia yerine başka birşey kullanma nedenin neydi meeak ettim ve beklediğin faydayı gördün mü?

EMİNBEY

• Hero Member
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun...
Kişisel görüşüm, saçların çok sağlıklı görünüyor ve çok başarılı bir ekim olacağı yönünde...
Umarım çok memnun olursun...
Yanlız bu xpecia yerine başka birşey kullanma nedenin neydi meeak ettim ve beklediğin faydayı gördün mü?
kardeşim düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Xpecia yerine başka takviyeler kullanma sebebim tamamen kendi kararım. Forum araştırmalarında gördüğüm kadarıyla ve akrabalarımdaki genetik erkek tipi dökülme sebebidir.  Bekledigim fayda olarak şu anda gözle görülür bir fark görebilmem çok zor. En azından 6 aylık bir süreci tamamlamam lazım. 2 ay oldu başlayalı farklı takviyelere. Bu arada takviye olarak kullandığım ilaçlardan herhangi bir yan etki görmedim

wyrus

• Full Member
Anladım, herşey istediğin gibi olur umarım

sduzce

• Sr. Member
Dostum artık başlasın şu ataklar heyecan artıyor gitgide

EMİNBEY

• Hero Member
Artık atak bekliyorum arkadaşlar 3 ay oldu ekim yapilan boş alanın fotolarını atıyorum saç olan bölgede de elimi sürdüğüm zaman iğne gibi batan saçlar var.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
daha yeni yeni çıkıyorlar işte.bir bir ay bak sürece.zaten hafif uç vermesi dönemi 90. gün.endişe etme bir sıkıntı yok sürecinde.

YunuSedaT

• Hero Member
Bebek tüyleri belirmiş

Jeu

• Hero Member
Senin ön çizgin çok geride gibi geliyo bana her seferinde keşke biraz daha öne aldırsaydın. Süreç yavaş  ilerliyor gibi geldi bana

EMİNBEY

• Hero Member
Senin ön çizgin çok geride gibi geliyo bana her seferinde keşke biraz daha öne aldırsaydın. Süreç yavaş  ilerliyor gibi geldi bana
evet ön çizgi hakkında genel herkes daha önce olabilirdi diye söylüyorlar ama ben memnunum bu halinden. Süreç ilerlemisi konusunda da 3 aylık sureci yeni tamamladım bir 3 ay daha bekleyip sonucu göreceğim inşallah

Jeu

• Hero Member
evet ön çizgi hakkında genel herkes daha önce olabilirdi diye söylüyorlar ama ben memnunum bu halinden. Süreç ilerlemisi konusunda da 3 aylık sureci yeni tamamladım bir 3 ay daha bekleyip sonucu göreceğim inşallah
İnşallah istediğin saçlara kavuşursun dostum takipteyiz 🙏🙏

EMİNBEY

• Hero Member
İnşallah istediğin saçlara kavuşursun dostum takipteyiz 🙏🙏
dostum ekim öncesi kısa saçlı halim bu şekilde eskisine göre durumdan memnunum

Jeu

• Hero Member
Sanki böyle olsa daha iyi olurdu.. memnunsan sıkıntı yok ki daha çıkışlar yeni yeni başlıyor   6. 7. Aylarda çok daha memnun kalırsın

My Precious

• Hero Member
Sanki böyle olsa daha iyi olurdu.. memnunsan sıkıntı yok ki daha çıkışlar yeni yeni başlıyor   6. 7. Aylarda çok daha memnun kalırsın
O dediğini yapamaz çünkü kafatası sertleşmiş.O bölgeler ekime müsait değil alnı genişlemiş büyümüş aynı olay bende ve kuzenlerimde de var genetik
Ayrıca o çizdiğin saç çizgisi nw -2 gibi bir şey

Facebook Twitter Instagram