Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi // 2500 Greft // 18.04.2019 // Yaş:24  (Okunma sayısı 40340 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Bu gün 15.gün arkadaşlar

EMİNBEY

• Hero Member
Arkadaşlar bu gün 18.gün elimi ekim bölgesine hafifçe sürttüğüm zaman böyle 3 er 5 er saç geliyor. Sok dökülme başladı mi ? Sol taraf sağ tarafıma göre daha çok geliyor. Arada böyle elimi sürtüyorum bir problem olur. Şu an ne yapmam gerekiyor.
Teşekkürler :)

EMİNBEY

• Hero Member
Son durum bu şekilde

EMİNBEY

• Hero Member
Arkadaşlar merhaba bu gün 22.gün şok dökülme devam ediyor, ekim den sonra mevcut saçlarım sanki güçsüsleşti gibi geliyor bana, ışık altında açıklık varmış gibi duruyor. Ameliyat dan kaynaklı bir şoka mi girdi saçlarım ? Toparlarlar mi ? yoksa bana mı öyle geliyor

Canimo

• Sr. Member
bence sana öyle geliyor şahin bey saçlı alana pek girmemiş zaten .kendi saçın olumsuz etkilense bile bu normal bir durum ve çoğu ekimde oluyor sonrasında toparlıyor saçlar.

fernando

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba bu gün 22.gün şok dökülme devam ediyor, ekim den sonra mevcut saçlarım sanki güçsüsleşti gibi geliyor bana, ışık altında açıklık varmış gibi duruyor. Ameliyat dan kaynaklı bir şoka mi girdi saçlarım ? Toparlarlar mi ? yoksa bana mı öyle geliyor

Hocam ben de 9 Nisan'da ekim yaptım.
Dediğiniz gibi sanki kendi saçlarım daha zayıf ve seyrek halde.Ama normal olduğunu ve zamanla düzeleceğini umuyorum.
Sorun yok o yüzden.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. ayda var olan saçlar büyük oranda toparlar 4.ayda tamamen eski halini alır.. sizin saçlar güçlü şok dökülmeden dolayı kayıp yasamaasiniz.. benim sıklaştırma ekimi oldu 100.gün saçlar eski halini aldi

imhotep

• Jr. Member
  • **
Bende de aynı durum var ama içim rahat. Şahin hoca, her saç telinin bir ömrü var ekimle var olan saçlara zarar gelmez vs demişti. Her şey yolunda bence

EMİNBEY

• Hero Member

Hocam ben de 9 Nisan'da ekim yaptım.
Dediğiniz gibi sanki kendi saçlarım daha zayıf ve seyrek halde.Ama normal olduğunu ve zamanla düzeleceğini umuyorum.
Sorun yok o yüzden.
eyvallah usta teşekkür ederim

EMİNBEY

• Hero Member
3. ayda var olan saçlar büyük oranda toparlar 4.ayda tamamen eski halini alır.. sizin saçlar güçlü şok dökülmeden dolayı kayıp yasamaasiniz.. benim sıklaştırma ekimi oldu 100.gün saçlar eski halini aldi
anladım kardeşim, teşekkür ederim

EMİNBEY

• Hero Member
Bende de aynı durum var ama içim rahat. Şahin hoca, her saç telinin bir ömrü var ekimle var olan saçlara zarar gelmez vs demişti. Her şey yolunda bence
eyvallah kardeşim, Şahin hoca da adrenalin e bağlı zayıflamış olabilir, düzeleceğini söyledi.

son gohan

• Hero Member
var olan saçların cok gür donorde iyi benxe sonuc iyi olacaktır

EMİNBEY

• Hero Member
var olan saçların cok gür donorde iyi benxe sonuc iyi olacaktır
eyvallah kardeşim, inşallah herkesin sonucu beklediğinden daha iyi olur.

melar

• Full Member
Merhaba,

ekim gayet iyi görünüyor. Ama bence tepedeki dökülmemis saclarin da zamanla dökülme ihtimali yüksek. Finasterid/proscar almayi düsünün. Yan etkileri cok nadiren görülen ilaclar bunlar ve dökülmeyi cok büyük oranda engeliyorlar. Saclariniz cok sik. Kaybederseniz hicbir ekim o sikligi yakalayamaz, en fazla "taklit" eder. aklinizda olsun.

Saygilar,
Melar

Facebook Twitter Instagram