Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi // 2500 Greft // 18.04.2019 // Yaş:24  (Okunma sayısı 40380 defa)

EMİNBEY

• Hero Member
Normal bir durum, problem yok.
sagolasin üstad

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
arkadaşın söylediği gibi durum normal
Global Moderator

EMİNBEY

• Hero Member
teşekkür ederim hintell

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim hintell
teşekkür ederim hintell
rica ederim daha derin açıklıyımde kafana hıç takma :) kabuklara yapışmış saç telleri bunlar
kökler derinin 5mm altında gömülü dünyanın en güçlü yapıştırıcısı kan et ile bırleşmış durumda istesende çıkaramassın kafanı delı gıbı sağa sola vurmadıgın sürece geçmiş olsun herşey güzel senın ıcın.

kısaca sana saç teli degıl kök ekıldi saç tellerının nasıl dokuldugune aldırış etme
Global Moderator

EMİNBEY

• Hero Member
teşekkür ederim hintell
teşekkür ederim hintell
rica ederim daha derin açıklıyımde kafana hıç takma :) kabuklara yapışmış saç telleri bunlar
kökler derinin 5mm altında gömülü dünyanın en güçlü yapıştırıcısı kan et ile bırleşmış durumda istesende çıkaramassın kafanı delı gıbı sağa sola vurmadıgın sürece geçmiş olsun herşey güzel senın ıcın.

kısaca sana saç teli degıl kök ekıldi saç tellerının nasıl dokuldugune aldırış etme
detaylı anlatımın beni çok rahatlattı :) Hintell ustam forumda herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorsun. Adamın hasısın  :D :)

son gohan

• Hero Member
Bu gün 5.gün ve yıkama esnasında 3 4 tane ekim bölgesinden saç bu şekilde düştü. Süreçte bir problem var mı yoksa normal bir durum mu ?

kanka bunlar çok normal bendede oluyordu hatta bende 3mü 4.gündenmi ne sonra olmaya başladı ben 3ten sonra şapkada takıyordum:D

EMİNBEY

• Hero Member
Bu gün 7.gün, yıkamadan sonra 20 ye yakın kabuk döküldü. Şu anki durum hakkında görüşlerinizi bekliyorum sayın arkadaşlar :)

EMİNBEY

• Hero Member
Bu gün 5.gün ve yıkama esnasında 3 4 tane ekim bölgesinden saç bu şekilde düştü. Süreçte bir problem var mı yoksa normal bir durum mu ?

kanka bunlar çok normal bendede oluyordu hatta bende 3mü 4.gündenmi ne sonra olmaya başladı ben 3ten sonra şapkada takıyordum:D
:D :D konunun linkini atarsan incelemek isterim

son gohan

• Hero Member

:D :D konunun linkini atarsan incelemek isterim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=6168.msg139526#msg139526
al kanka

EMİNBEY

• Hero Member
Arkadaşlar bu gün 10 gün, 8. Yikamami yaptım, kabuklardan kendim kurtuldum. Bu günkü yıkamada bayağı bir ekim bölgesinden saç döküldü. Son durum bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum :)

Ferhatyılmaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör güzel görünüyor. Benim de 10. Yıkama da kabuk dökümü olmuştu. O gün ve sonrasında şok dökülme devam ediyor

EMİNBEY

• Hero Member
Donör güzel görünüyor. Benim de 10. Yıkama da kabuk dökümü olmuştu. O gün ve sonrasında şok dökülme devam ediyor
eyvallah ustam inşallah herkes güzel sonuç alır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ekım alanı gayet sağlıklı güzel duruyor şok dökülme başlar yakında
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram