Gönderen Konu: ASMED DR. KORAY ERDOĞAN, 5400 GREFTS, KEEP MANUEL, 16,17 NISAN 2019  (Okunma sayısı 46058 defa)

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Görürüm ben seni 10 gün sonra çok sevinme:)
Doğrudur , 10 güne çoğu gidecek

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Görürüm ben seni 10 gün sonra çok sevinme:)
Doğrudur , 10 güne çoğu gidecek

belki gitmez olmaz diye bir şey yok sonuçta bir bir ihtimal var :)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gecmic ve hayirli olsun...
Emin olmak icin soruyorurum.... kanallari Koray Erdogan acti dimi?
Teşekkür ederim , koray hoca sedece saç çizgisi ve kanal açma işine bakıyor başka işleri ekibi görüyor
Nasıl şok öncesi tepkiler saçlarına çevrenden?
Saç ekimi yapdımı hiç kimse fark etmiyor , sedece kafam biraz hava alsın diye kel etmişim diyorum😃

Olumlu mana da kimse fark etmiyor demissin de ancak onceki halini bilmeyen farketmez :) onceden kelmissin simdi heryerde sac var onceden taniyip fark etmemeleri mumkun degil :)

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Gecmic ve hayirli olsun...
Emin olmak icin soruyorurum.... kanallari Koray Erdogan acti dimi?
Teşekkür ederim , koray hoca sedece saç çizgisi ve kanal açma işine bakıyor başka işleri ekibi görüyor
Nasıl şok öncesi tepkiler saçlarına çevrenden?
Saç ekimi yapdımı hiç kimse fark etmiyor , sedece kafam biraz hava alsın diye kel etmişim diyorum😃

Olumlu mana da kimse fark etmiyor demissin de ancak onceki halini bilmeyen farketmez :) onceden kelmissin simdi heryerde sac var onceden taniyip fark etmemeleri mumkun degil :)
Aslına bakarsan o kadar da kel degilim ben saclarım ince oldugu için ve erken yağlanması için bir gün banyo sonrası seyrek duruyordu saçlar , bi de saç çizgisi gitikten sonra taramak olmuyo zaten saçı! Ama yinede ben bu donör yoğunlugu desteğile güzelce idare ediyordum sacları , bu ekimden önce saçımın kuru hali

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Ekimden önce kuru ve islak:

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah, donör aslan yelesi gibiymiş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör kapasitesi çok iyi sen kel kalmazssın
Global Moderator

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
18 güne geldik arkadaşlar , sebamed şampuanı değiştirdim bügün çunku hem cildimi kurutuyor hem de aşırı derecede kepeklendiriyor!!
Henuz şok başlamamış

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel görünüyor. Şokun gücü bu saçları dökmeye yetmez. Maşallahh

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklar mı duruyor hala yoksa kepeklendi mi deri?
The World is Yours

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Çok güzel görünüyor. Şokun gücü bu saçları dökmeye yetmez. Maşallahh
Sağolasın dostum
Kabuklar mı duruyor hala yoksa kepeklendi mi deri?
Yok deri kepeklendi , sebamed şampuanı bana uygun değilmiş( asmed sebamed kullanıyor banada ordan verdiler)

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Bu arada biotin solgar5000 ve propecia kullanıyorum

c1garo

• Full Member
Finasteridi saçın Çikma süresi boyunca mı kullanıyorsunuz. Finasterid kullanmayı bıraktıktan sonra ekilen saçlarda bir sıkıntı oluyormu.

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Finasteridi saçın Çikma süresi boyunca mı kullanıyorsunuz. Finasterid kullanmayı bıraktıktan sonra ekilen saçlarda bir sıkıntı oluyormu.
Finasterid ekilen saça etkisi o kadar yok ( sadece kalınlaştırmasını etkiler), çünkü arkadaki saçlar DHT,ye etkili deyirler ve genetik olarak dökulmiyorlar , finasterid kullanmak kendi saçlarını koruyor ve kalınlaştırıyor bide travma nın etkisini azaltıyor , buda kişinin kendisine bağlı , bazileri kullanıyor ve bazileri kullanmıyor , ama bence ekemden sonra 1 yıl kullanılırsa saçlar güzel olur , zaten finasterid den başka ilaçlar hepsi hikaye
Bence genelde yaş az olursa 30 yaş altı ve genetik dökülme devam ediyorsa ve 30 yaş altı ekim yapılıyorsa kesinlikle finasterid kullanmak lazım ( çünkü 30 ila 34 arası da baya yoğun dökulmeler oluyo!!)

Facebook Twitter Instagram