Gönderen Konu: ASMED DR. KORAY ERDOĞAN, 5400 GREFTS, KEEP MANUEL, 16,17 NISAN 2019  (Okunma sayısı 46068 defa)

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
Mrb , arkadaşlar bugün tam 1 sene oldu artık 12 aydan sonra saçlarda gelişmeyi pek sanmıyorum bence saçların son hali böyle olucak , hakiki farkı ben 8 , 9 aylarda gördüm 10 ayda biraz saçlar hacim kazandı ondan sonra 11 aydan 12 ay sonuna kadar pek bi fark görmedim olsada açıkcası gözumden göremedim
Finasteride devam ediyorum tam 13 ay oldu  kullandığım süreçte yan etkisi görmedim arada solgar 5000 alıyorum
12 ay fotoğraflarını:

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
12 ay :

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Burdan bakınca   çok güzel gözüküyor  dostum gülle gülle tarayin  varmı  bir sıkıntı  ? Memnunmusun?

Ninja3000sh

• Jr. Member
  • **
2 tane resim kıyas olarak gönderiyorum :

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Super  güle güle  tarayin  kardeşim  100 greft tepe   güzel  olur ☺

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör çok sağlam maşallah. Doğallık da harika bence

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizginiz revize ister. Onun dısında muazzam bir sonuç almışssınız.

phantom

• Hero Member
sonuç çok doğal ve ekim olduğu nerdeyse hiç belli olmuyor .sadece fotonun birinde çizgi hafif seyreklik var gibi duruyor çekim açısındanmı ışıktanmı doğrusu pek anlaşılmıyor.
donerinde maşallahı var sanki hiç alım yapılmamış gibi halen gür duruyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi nasıl seyrek kalmış enteresan, yine de çok çok iyi bir ekim.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön çizgiye long fue ile sıkılaştırabilirsiniz tekrar saçalrı kestirmeden. görüntü fena değil ön kısım biraz seyrek sadece.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
güle güle kullan ninja genel itibari ile ekim çok güzel ve en önemlisi çok fazla doğal duruyor saç yönleri çok orjinal maşallah
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön hat "ekim" diye bağırıyor, onun dışında midscalp ile vertex arası gayet randıman almışsınız. Ben aynı durumda revize talebinde bulunurdum, ama bu tamamen benim şahsi tatminimle  alakalı. Başkası gayet mutlu olabilir bu sonuç ile. Özetle siz memnun musunuz?

secretservice

• Hero Member
bu kadar gür bir donöre sahip kafada saç dökülmesi ilk kez görüyorum, sonuç güzel ama diğer arkadaşların da söylediği gibi ön çizgi bir tık gölge düşürmüş, işin ucunda koray erdoğan olunca kusursuz bekliyoruz her şeyi :D

ImPaLa

• Hero Member
Asmed in ekim öncesi çekimlerine bakınca bence greft dağılımı geniş alan hesaba katarsak  harika sonuç  Doğallık ve uyum süper güle güle tara

Facebook Twitter Instagram