Gönderen Konu: Naturel hair İstanbul 4800 greft  (Okunma sayısı 9746 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Naturel hair İstanbul 4800 greft
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2019, 19:16:31 »
geçmiş olsun. önden ekim öncesi foto var mı? çok garip bir dökülme ve saç şekli olmuş. anlaşılamıyor.

Saç tellerim çok kalın olduğundan uzattım arkadan alıp atıyordum ondan bu şekilde duruyor bu fotoğraf önden ama uzun olduğu için varmış gibi duruyor aslında olan teller elle sayılır sayıda

Bence Işıklar kapalı ve aynadan foto çektiğin İçin sana sacın varmış gibi gözüküyormus:) bildigin kelmişssin dostum.
Sac tipin extraa avantaj. Umarım güzel sonuç alırsın

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2019, 22:43:50 »
geçmiş olsun. önden ekim öncesi foto var mı? çok garip bir dökülme ve saç şekli olmuş. anlaşılamıyor.

Saç tellerim çok kalın olduğundan uzattım arkadan alıp atıyordum ondan bu şekilde duruyor bu fotoğraf önden ama uzun olduğu için varmış gibi duruyor aslında olan teller elle sayılır sayıda

Bence Işıklar kapalı ve aynadan foto çektiğin İçin sana sacın varmış gibi gözüküyormus:) bildigin kelmişssin dostum.
Sac tipin extraa avantaj. Umarım güzel sonuç alırsın

Evet saçım yoktu zaten ama uzun olduğunda spot Işık’ta bile sırıtmayacak şekilde kapananiliyordu. İnşallah sonuç iyi olur :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2019, 13:21:12 »
Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?

Hintell hocam biz rahatlatamadık arkadaşı bide sen yorumlarmısınız 😀

anlatmıssınız ama bende yazayım:)

genelde her saç ekiminde bu durum olur bende de oldu öncelikle onu belırteyım
kabuklar kurudukca saç derini gerer ve bu sekılde çatlaklar oluşur kısaca olağan bir durum boşuna kafana takma kabuk dökümü sonrası kafa derınde iyileştikce çatlak kalmaz

saç ekımın hayırlı olsun
Global Moderator

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Nisan 2019, 11:34:02 »
Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?

Hintell hocam biz rahatlatamadık arkadaşı bide sen yorumlarmısınız 😀

anlatmıssınız ama bende yazayım:)

genelde her saç ekiminde bu durum olur bende de oldu öncelikle onu belırteyım
kabuklar kurudukca saç derini gerer ve bu sekılde çatlaklar oluşur kısaca olağan bir durum boşuna kafana takma kabuk dökümü sonrası kafa derınde iyileştikce çatlak kalmaz

saç ekımın hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :)

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Nisan 2019, 11:37:11 »
Bugün 10. Günüm kabuk dökmeye başlayım mı yoksa bi kaç gün daha beklemek mantıklı mı yer yer böyle koyuluk var tam manasıyla kabuklaştığını nasıl anlarız ve 10. Günden itibaren köklerin kafaya dokunmayla yerinden oynaması mümkünmüdür?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Nisan 2019, 11:49:18 »
Başla kabukları dökmeye dostum
Global Moderator

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 23 Nisan 2019, 18:54:03 »
Bugün 10. Günüm kabuk dökmeye başlayım mı yoksa bi kaç gün daha beklemek mantıklı mı yer yer böyle koyuluk var tam manasıyla kabuklaştığını nasıl anlarız ve 10. Günden itibaren köklerin kafaya dokunmayla yerinden oynaması mümkünmüdür?

Kabuk dökümü zamanın gelmiş dostum. Nazik bir şekilde korkmadan kaldır. Youtubede guzel videolar war izleyebilirsin

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Nisan 2019, 01:40:34 »
Kabukları zorlanmadan döktüm. Yer yer elime çok kısa saçlar geldi fotoğrafı paylaşıyorum durum nasıl sizce?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 24 Nisan 2019, 14:09:39 »
Kabukları zorlanmadan döktüm. Yer yer elime çok kısa saçlar geldi fotoğrafı paylaşıyorum durum nasıl sizce?

Durum gayet güzel sivilce yok kan yok tertemiz kaldirmissin kabuklari. Sen kendin evdemi kaldirdin ?
Takviye ilaca karar verdinmi ne kullanicaksin. Aralardaki cizgi bosluklar bi kac gune kaybolur

Devran.

• Full Member
« Yanıtla #24 : 24 Nisan 2019, 17:35:40 »
Temiz ekim kaliteli saç kökleri suan süreç gayet güzel hayırlı olsun.
Burdan benim ekimimede bakabilirsiniz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=6343.0

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2019, 20:21:15 »

Durum gayet güzel sivilce yok kan yok tertemiz kaldirmissin kabuklari. Sen kendin evdemi kaldirdin ?
Takviye ilaca karar verdinmi ne kullanicaksin. Aralardaki cizgi bosluklar bi kac gune kaybolur

Evet kendim evde kaldırdım kabuklar çok kolayca hiç zorlanmadan geldi elime. Takviye ilaç düşünmedim kullansam artı eksi yönleri ne olur tecrübe sahibi olan var mı? Hangi ilaçları önerirsiniz

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 24 Nisan 2019, 20:24:04 »
Temiz ekim kaliteli saç kökleri suan süreç gayet güzel hayırlı olsun.

Teşekkür ederim moral açısından böyle yorumlar okumak güzel :)

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2019, 20:28:00 »
Kabuk dökümünden sonra ki ikinci yıkamam elime 2 veya 3 tane saç teli geldi özellikle merak edip baktım şok dökülmeye daha var sanırım. Arada çatlaklıklar olan boşluklar da artık kapanmaya başladı

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Nisan 2019, 21:47:29 »
Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel.

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 25 Nisan 2019, 19:04:40 »
Kabuk dökümünden sonra ki ikinci yıkamam elime 2 veya 3 tane saç teli geldi özellikle merak edip baktım şok dökülmeye daha var sanırım. Arada çatlaklıklar olan boşluklar da artık kapanmaya başladı

Yukardan assagı boslukların kapanmaya baslamıs ilk gunden beri panik yok demiştim furkancım. Şok dökülmen dewam etcek baya bir dökülür daha tekrar diyorum panik yok 120. Günü beklicez sabırla. Beslenmene dikkat et protein agırlıklı beslen etini sütünü yumurtanın eksik etme.  Vitamin ve sprey tavsiyesi istersen söyleyelim

Facebook Twitter Instagram