Gönderen Konu: Naturel hair İstanbul 4800 greft  (Okunma sayısı 9759 defa)

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Naturel hair İstanbul 4800 greft
« : 17 Nisan 2019, 21:33:40 »
Naturel hair 4800 greft ekim yapıldı herhangi bir şikayetim yok sadece operasyon uzun sürdü gibi geldi yaklaşık 12 saat operasyonda kaldım normal mi sizce? Ekstradan kullandığınız ilaçlar var mı? Birde merak ettiğim son fotoğraf 4. Güne ait sanki aşağı doğru şerit halinde ekilmemiş yerler var gibi ilk ekildiğinde böyle durmuyordu acaba kızarıklıktan mı farketmedim?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
Ynt: Naturel hair İstanbul 4800 greft
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2019, 21:48:10 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Gayet temiz bir ekim gibi duruyor. Ön cizgin de güzel calısılmiş. O yukardan aşşagiya şerit gibi boşluk gayet normal çunki kafaya bis suru sivi enjekte ediyorlar genleşmeden dolayi öyle duruyor bir sikinti yok merak  etme. Artik sabirla bekleyip kendine ve saclarina iyi bakman protein agirlikli beslenmen lazim. Saçlarinida iyi koru. Tekrar hayirli olsun.

Ferhatyılmaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2019, 21:55:25 »
Hayırlı olsun. Saçlarınızı günde üç dört kere hafif nemlendirin. Bunu sprey şeklinde bişeyle yapın.

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2019, 21:59:31 »
geçmiş olsun. önden ekim öncesi foto var mı? çok garip bir dökülme ve saç şekli olmuş. anlaşılamıyor.

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2019, 22:11:29 »
geçmiş olsun. önden ekim öncesi foto var mı? çok garip bir dökülme ve saç şekli olmuş. anlaşılamıyor.

Saç tellerim çok kalın olduğundan uzattım arkadan alıp atıyordum ondan bu şekilde duruyor bu fotoğraf önden ama uzun olduğu için varmış gibi duruyor aslında olan teller elle sayılır sayıda

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2019, 22:12:56 »
Hayırlı olsun. Saçlarınızı günde üç dört kere hafif nemlendirin. Bunu sprey şeklinde bişeyle yapın.

Bazı yerlerde nemlilikten ve ıslaklıktan kaçını diyor ama? Ekim merkezinde de o şekilde söylediler

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2019, 22:14:47 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun. Gayet temiz bir ekim gibi duruyor. Ön cizgin de güzel calısılmiş. O yukardan aşşagiya şerit gibi boşluk gayet normal çunki kafaya bis suru sivi enjekte ediyorlar genleşmeden dolayi öyle duruyor bir sikinti yok merak  etme. Artik sabirla bekleyip kendine ve saclarina iyi bakman protein agirlikli beslenmen lazim. Saçlarinida iyi koru. Tekrar hayirli olsun.

Çok teşekkür ederim. Diğer ekimlerde bu tarz biseyle karşılaşmadığım için acaba bir sorun mu var diye düşündüm. Dikkatli bakıldığında aşağı doğru inen çizgilerde saç kökü yokmus gibi duruyor bana mı öyle geliyor acaba?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2019, 22:43:17 »

Çok teşekkür ederim. Diğer ekimlerde bu tarz biseyle karşılaşmadığım için acaba bir sorun mu var diye düşündüm. Dikkatli bakıldığında aşağı doğru inen çizgilerde saç kökü yokmus gibi duruyor bana mı öyle geliyor acaba?

Evet sana öyle geliyor ekimden hemen sonra böyle kücük ayrintilara takilman gayet normal ama üzerinde durma. Dedigim gibi kafa derisine kolay ekim yapabilmek icin enjekte edilen sivinin genlesmesinden vede nem dengesinden kafa derinin kurumasindan o boşluk. Kaldıki dedigin gibi olsa bile ekilenler çikinca o boslugu sen bile goremessin. Ekimi ne kadara yaptirdin. Kullan dedikleri ek ilaclar nelerdir ?

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Nisan 2019, 23:16:09 »

Evet sana öyle geliyor ekimden hemen sonra böyle kücük ayrintilara takilman gayet normal ama üzerinde durma. Dedigim gibi kafa derisine kolay ekim yapabilmek icin enjekte edilen sivinin genlesmesinden vede nem dengesinden kafa derinin kurumasindan o boşluk. Kaldıki dedigin gibi olsa bile ekilenler çikinca o boslugu sen bile goremessin. Ekimi ne kadara yaptirdin. Kullan dedikleri ek ilaclar nelerdir ?

Ek ilaç olarak vitamin tarzında şeyler vermediler sadece antibiyotik ağrı kesici mide ilacı ve kan sulandırıcı şeklinde temel ilaçlar verildi. Ekim öncesinde 3500 greft civarı çıkar ama alabildiğimiz maksimum miktarı alıcagız dediler prp yle birlikte 5bin tl dediler. Sonuç olarak 4800 greft çıktı. Çalışanlar ve ekip gerçekten çok iyi ve ilgililerdi sağolsunlar. Takviye ilaçları o yüzden sordum herhangi bisey önerilmedi

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2019, 14:54:34 »
6. Güne ait fotoğraf

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2019, 15:37:36 »
Baya sık ve temiz görünüyor, takipteyim bu ekimi, hayırlı olsun.

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2019, 18:57:50 »
Baya sık ve temiz görünüyor, takipteyim bu ekimi, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim :)

frukan2

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2019, 19:01:20 »
Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?

Orcun828

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2019, 19:33:04 »
Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?

Hintell hocam biz rahatlatamadık arkadaşı bide sen yorumlarmısınız 😀

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2019, 21:40:11 »
kabuk dökümünden sonra göreceksin oralarda kök olduğunu  :) geçici bir durum.

Facebook Twitter Instagram