Saç Ekimi Sonuçları
Güzel bir ekim olmuş. donörden verteks için bile çıkar ama artık ikinci seansa. verteksi ektirmeyi düşünüyor musunuz?
Bitmiş artık şok dökülmen tek tük saç teli gelir Ama genel itibari ile şok dökülme sonlanmış biraz sert yıka kafanı saç derin güzelce temizlensin hava alsın.
Alıntı yapılan: frukan2 - 18 Nisan 2019, 19:01:20Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?Hintell hocam biz rahatlatamadık arkadaşı bide sen yorumlarmısınız 😀
Çatlaklar konusunda kafam rahatlamadı hala çünkü kök yok oralarda nasıl düzeleceğini düşünüyorum. Saçlar çıktığında belli olacak şekilde iz kalır mı acaba?
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Mayıs 2019, 20:19:26Bitmiş artık şok dökülmen tek tük saç teli gelir Ama genel itibari ile şok dökülme sonlanmış biraz sert yıka kafanı saç derin güzelce temizlensin hava alsın.Hocam teşekkür ederim. Saç kestirme konusunda ne diyorsunuz kestirsem sıkıntı olur mu? Bide şapka takıyorum dışarda ekilen yere temas etmeyecek şekilde problem oluşturur mu