Arkadaşlar merhaba,
Bende Saç dökülmesi 6-7 sene önce başladı ve son 3-4 senedir yoğun bir şekilde döküldü ve şu anda da durma noktasına geldi.
Ektirme işine cesaret edemezken bu forum sayesinde edindiğim bilgiler ışığında saç ektirmeye nihayet karar verdim.
Ankara da bütçemin elverdiği bu işi yapan hemen hemen her merkezle konuştum görüştüm Dr serdar bey ve Şahin bey arasında çok kaldım sonuç olarak Dr serdar beyde karar kıldım. (Manuel fue tekniğini kullandığı için)
Serdar hoca ekimi 2 aşamada planladı önce 3500 greft ile ön hat 8 ay sonrada 3000-3500 greft ile tepeyi kapatırız dedi.
(1yer hariç hemen hemen tüm merkezler açıklığın fazla olduğunu 2 ekimin çok daha iyi olacağını söylediler zaten)
Ekim 05.04.2019 sabah 10:30 gibi başladı hoca 2 saat gibi kısa sürede greftleri kesti 12:30 işlem bitti. (Hoca sadece alımı yapıyor ekime girmiyor)
2 Hemşire saat 13:00 gibi greftleri toplama, kanal açma ve ekim işlemine girdiler ve saat 17:30 civarlarında işlem bitti.
Anestezi esnasında biraz canım yandı ama ne sonra ekimde ne ekim sonrası günlerde hiçbir ağrım şişme kanama olmadı sadece ensede değişik bir ağrı var elimle ovaladığım zaman geçiyor ağrıda değil aslında değişik bir kaşınma uyuşukluk gibi hala da devam ediyor
Ekim öncesi /sonrası ve kabuk dökme sonrası resimleri paylaşıyorum.
Mümkün olduğunca da (en az ayda 1) süreci burada paylaşacağım
Ekimin ile ilgili tecrübeli arkadaşlar değerli yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.