Herkese selamlar arkadaşlar.
Saç ekimi yaptırmak sürekli aklımdaydı ancak kesin kararı almam üzerine Forumda kısa süreli bir araştırma yaptım. İzmir'de yaşamam nedeniyle önceliğimi İzmir ile sınılı tuttum. Yine de güvenebileceğim birisini bulamasaydım tabiki de İzmir' de asla bu sürece girmeyecektim. Burada gördüğüm örnekler ve diğer arkadaşların olumlu yorumları sonrası Dr. Sibel Hanım'da yaptırabileceğimi düşündüm. Lütfiye Hanım ile yaptığım yüz yüze görüşmede yine doğru karar olacağı kanaatine vardım. Olumlu yorumlar ya da güzel örnekler dışında Sibel Hanım' ın nakil işleminde tüm uygulamaları kendisinin yapması başlı başına artı bir değerdi. Yaklaşık 14 saat süren operasyon sonrası bunun için de ayrıca teşekkür ettim Sibel Hanım'a. İzmirliler için bir şans olduğunu yazmıştı bir arkadaş burada onun için, ben de aynı düşüncemi kendisine ifade ettim
Bu kadar güzel ve titiz bir sürecin sonunda umarım memnun edici bir sonuç elde edilir.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflar ile bugüne ait fotoğrafı ekleyeceğim. İlk yıkama yarın olacak.