Elbette yazabilirim çünkü, saç ekimine karar vermekten daha zor bir konu varsa o da ekimi nereye ve nasıl yaptıracağım sorusudur. Ben bir pratisyen hekimim ve sağlık konusunda İstanbul’un en köklü fakültesinde eğitim aldım, gerek eğitimim süresince gerekse mezuniyet sonrasında sağlık sektörünü yakından tanıma fırsatım oldu. Uzmanlık sınavını kazandıktan sonra 1 aylık boşluğumda saç ektirmeye karar verdim yaklaşık 1 senedir devam ettiğim araştırmalarıma hız verdim ve 10 gün boyunca bir çok kliniği ziyaret ettim. İçlerinde kafama yatan beni tatmin eden de oldu, hadi len oradan işportacılar diyip çıktığım yerler de oldu. Açıkcası benim için önemli olan vip transferler, bayan çalışanlar ya da dandik garanti belgeleri değil, ekimi yapacak olan kişiyle muhattap olarak gerekli özen ve özverenin sağlanıp sağlanamayacağına tatmin olmaktı. Ben bu ekiple fakültemden bir plastik cerrahın tavsiyesi üzerine görüştüm, açıkcası ertesi gün ekime karar verdim ve yaptırdım. Allah’tan bir sıkıntı gelmezse şuan için hem medikal hem estetik olarak süreç
gayet olumlu ilerliyor, umarım şu kabuk dökme ve kaşıntılar da azalınca daha sağlıklı bir görüntü elde ederiz.