Gönderen Konu: Saç Analizi Ve Yorumlarınız  (Okunma sayısı 1365 defa)

brknszr

• Yeni üye
  • *
Saç Analizi Ve Yorumlarınız
« : 16 Nisan 2019, 23:08:03 »
Herkese merhaba, forumda yeniyim.
Arkadaşlar saçımın durumu bu, önerileriniz nedir.
Öncelikle aklımda saç ekimi yok, bu saçı kurtarabilirmiyim ?
Ektirmeye neden sıcak bakmıyosun derseniz sanırım psikolojik, yani o süreç, kafadaki kızarıklık falan filan bilmiyorum kendimde düşünemiyorum.
Ama kesinlikle ekim olacaksa önerileriniz ne olur ? ve kim olur.  İstanbuldayım.
Şimdiden teşekkürler.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç Analizi Ve Yorumlarınız
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2019, 00:23:05 »
Öncelikle foruma hoşgediniz,

Eğer ekim yaptırmayı düşünmüyorsanız finasteridi araştırmanızı tavsiye ederim. İstikrarı olmamakla birlikte minoxil ve propacil ve nanadoxili de araştırabilirsiniz. Bu ürünler de saçlar döngü yaşayabilir genel de bu forumda bu ürünleri çoğu kişi kullanmaz. Bütün bu saydığım ürünlerin hepsinin yanetkileri var, ciddi şekilde araştırıp doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim. Saç kalitesini arttırmak için biotin ya da xpecia ürününü de araştırabilirsiniz.

İyi forumlar...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

HarveySpecter

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2019, 01:24:30 »
Erkek tipi dökülme gibi görünüyor. Ancak her ihtimale karşı tam kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim. İyi bir dermatolog ile görüşerek saç dökülmenizin tıbbi nedeni tespit edebilirsiniz.

Ekim dışında kalıcı çözüm yok. Yukarıdaki arkadaşın saydığı ürünlerden geçici olarak fayda görebilirsiniz.

Ekim için harcamayı göze aldığınız meblağı yazarsanız deneyimli üyeler daha isabetli bir öneride bulunacaklardır.

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2019, 15:54:18 »
hocam senin sac ekim ile cok güzel olur
sana cevap yazmak istedim zira sac ekimine eskiden -seninle ayni sebeplerden dolayi- sicak bakmayan birisi olarak 2018 aralik ortasinda ektirdim ve yavas yavas cikcak gibi duruyor.
evet kizariklik oluyor var da hala, o ilk baslardaki 2-3 haftalik sürec cok cirkin vs ama bunlar hayattaki gecici durumlar
bence cok da gec kalmadan bu saclari biraz takviyeyle güclendirip ektir yada sac konusunu hic kafana takmamaya alistir kendini fakat daha da dökülebilir.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2019, 09:55:09 »
Bu saçı sadece finansterid ile bu seviyede tutabilirsiniz.Finans dökülmesini engeller birazda kapatıcılık sağlar.Ama ömür boyu finans kullanman gerekir.Bir kere ektir kurtul bence.

brknszr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2019, 14:23:42 »
Yorum için teşekkürler, bu saça 5000 grift olur falan dedi bir doktor, enselerin iyi demişti.
Bir arkadaşımın tanıdığıydı, ama ne kadar iyi doktor bilemem.
Bana fazla gibi geldi, ama bu konu hakkında bilgim yok, iyimi kötümü bilemiyorum tabi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2019, 14:29:04 »
5000 greft senin için normal bir sayı ön orta ve tepe
Global Moderator

brknszr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2019, 14:32:38 »
Hintel hocam benim korkum sanırım, süreç.
Yani ondan sonraki görüntü, kimseyi yadırgamıyorum dışarda görünce aa şuna bak diyen bir tipte değilim.
Ama öle sokağa çıkınca çıplak olmaktan farkım yok gibi gelecek biliyorum.
Bir arkadaşım 25 gün evden çıkmadı, çok uzun bir süre ama komple geldi.
Şimdi herkes bi hafta 10 güne kabuklar gidiyor falan yazıyor.
Forumda yeniyim diğer konularınada yorumlar yapıcam hintel

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2019, 14:36:12 »
Bahsettiğiniz durumları hepimiz yaşadığımız için anlatmaya konuşmaya gerek yok bir süre sıkıntı yaşayacaksın bunu göze almıyacaksan saç ektirmiyceksin 2 2 daha 4 durum bu

Senin sıkıntın sadece şu olmalı: iyi bir sonuç alırmıyım ekim yapacak insan ne kadar başarılı forum dışı doktorlar yada merkezlere bakıyorsan işin şansa kalır.

Yeniyim diyorsan da araştırıp öğreniceksin naparsan kendin için yaparsın hayatın boyunca kafanda sen taşıyacaksın.

Yanlış sıkıntılara takılma doğru sıkıntılar üzerinde dur:)
Global Moderator

brknszr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2019, 14:40:50 »
Peki istanbul için kimleri önerirsiniz, forumda bunun için konular var ama dediğim gibi daha tam hepsine bakamadım.
Belki göz atabileceğim yerleri yada buradaki konuları söylerseniz direk oralara bakabilirim.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Nisan 2019, 16:01:16 »
Güzel bir yerde ekim yaptırırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın kardeşim 10 gün sonra saçlarını 2 numara kestirmişsin gibi dolaşıyorsun bir problem yok yani.

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Nisan 2019, 21:02:13 »
tam ekimlik bir dökülmen var. yaşını yazmışmıydın göremedim. yaşın 30 altında ise eğer, daha kayıplar yaşarsın. güzel bir ekimle on numara olursun.

kiokbs

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Nisan 2019, 22:40:51 »
yaş kaç hocam?
Kaan Pekiner, 2012 greft, 18.08.2020 https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15656.0

Diyetim;
-fn
-bir avuç kabak cekirdegi
-1 dis sarimsak
-0 seker kullanimi
-1 bardak peynir alti suyu

brknszr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2019, 12:36:50 »
tam 30 yaşındayım arkadaşlar, 2014 senesinde askerden geldikten sonra gitmeye başladı saçlarım.
Sanırım ordayken başladı, farketmiştim sonrasında da bu şekile geldi malesef

brknszr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2019, 09:52:49 »
Arkadaşlar forumda hala ekim için araştırmalar yapmaktayım, eğer karar verirsem kış mevsimine geçerken yaptırmayı düşünüyorum.
Bu arada araştırmalara da devam edeceğim, o zaman içerisinde biotin yada xpecia kullanırsam faydası olur mu ?
Başka ilaçları yazanlarda oldu ama sanırım yan etkileri fazla.

Facebook Twitter Instagram