Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 0
Oylama kapandı: 05 Mayıs 2019, 21:32:47
şimdilik normal gibi ekimin bir iki aya kadar kendini belli eder az çok.neden orta tepeye kadar ekildi ikinci bir seansmı yaptıracaksın sonradan.
Hayırlı olsun sık bir ekim yapılmış gibi duruyor,anladığım kadarıyla konyada en iyi ekimi istanbul transplus yapıyor hemde bayağı ucuza yapıyorlar diye duymuştum siz ne kadar ödediniz acaba.
Alıntı yapılan: Canimo - 15 Nisan 2019, 22:47:37Hayırlı olsun sık bir ekim yapılmış gibi duruyor,anladığım kadarıyla konyada en iyi ekimi istanbul transplus yapıyor hemde bayağı ucuza yapıyorlar diye duymuştum siz ne kadar ödediniz acaba.Seans Fiyatı 2500 TL sık Bi Ekim oldu diye düşünüyorum ama daha saçlar atağa geçmedi bekliyorum
Alıntı yapılan: Ozqur33 - 15 Nisan 2019, 22:49:56Alıntı yapılan: Canimo - 15 Nisan 2019, 22:47:37Hayırlı olsun sık bir ekim yapılmış gibi duruyor,anladığım kadarıyla konyada en iyi ekimi istanbul transplus yapıyor hemde bayağı ucuza yapıyorlar diye duymuştum siz ne kadar ödediniz acaba.Seans Fiyatı 2500 TL sık Bi Ekim oldu diye düşünüyorum ama daha saçlar atağa geçmedi bekliyorumhocam fiyatı 2500 tl den bu ekim merkezi nasıl para kazanıyor bil bilginiz varmı bu konuda ,sürümmü uyguluyorlar acaba .siz ekim olduğunuz gün kaç kişi vardı örneğin yani bayağı çok ekim yapmaları lazım heralde yoksa gereksiz ucuz geldi bu rakam çok anlam veremedim açıkçası.
Güncel durumunu gösteten foto net değil o yüzden pek bir şey anlaşılmıyor ama bir iki haftaya kadar hareketlenme başlaması lazım.