Saç Ekimi Sonuçları
Flashlı fotoğraflarda seyrek gibi bir görüntü ortaya çıkmasından dolayı sanırım tedirgin olmuşsunuz ama bu kısalıkda flashlı çekilen herkes de benzer görüntüler çıkacaktır. Benim de donör bölgem kısa kesilince sizinki gibi bir görüntü oluşuyor ve bence iyi bir donör alanına sahipsiniz. Siz nasıl bir ekim düşünüyorsunuz? Ön çizgi şakak ekimi şeklinde mi? Yoksa ön hatla birlikte sıklaştırma ekimi mi?
Manuel yöntemle 5000 grefte kadar yolu var mikromotorla en fazla 3000 greft çıkartılabilir diye düşünüyorum.
Vertex'e 1000 veya 1500, ön ve üst bölgeye ise 2500-3000 greft saç ekimi düşünüyorum. Ön çizgi biraz daha düzleşecek, V şeklinde şakaklar biraz daha öne gelecek şekilde bi planlama olacak. Donör konusunda endişelerim yok değil. Eğer seninki de benzer bir görüntüdeyse, benimle paylaşabilirsen sevinirim. Senin saç ekimin gerçekleşti mi? Gerçekleştiyse linkini paylaşabilir misin?
Attığın fotoğraflardan ekim alanı için net göremiyorum ancak ben yalnızca ön bölgeye yapılacak bir ekimden memnun olacağını düşünüyorum. Ben ekim yaptırmadım henüz bazı sebeplerden dolayı ancak düzenli takviyeler kullanıyorum saçlarım için. Altta saçlarımın 1.5 yıl ki durumunu gösteren bir konunun linki var buradan görebilirsiniz. Sanırım o konu da bahsettiğim donör bölgesinin flashlı bu denli kısa fotoğrafı yok ama ben geçen sene askere giderken fotoğrafımı çekmiştim benzer bir görüntü benim donörde de vardı. İllaki saçların arasında çok kısa iken flashlı fotoğraflar da boşluklu gibi görünür bunu en sık saçlı kişide yapsanızda hafiften seyrekmiş gibi görünür rahat olun o konuda. Bana göre bu donör rahatlıkla 2 ekim kaldırır.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2570.msg59326#msg59326
Bu fotolarda ters ışıkta kalmış, yoksa vertex'de de açılma var. 1000-1500 greftle sık bir ekim olacağı söylendi. Donör konusundaki endişem, ileride bir kere daha ekim yapılması gerekecek olması. Yoksa tek bir seansı rahatlıkla kaldıracağını düşünüyorum.