Gönderen Konu: Müttalip keser şakak ekimi m  (Okunma sayısı 3900 defa)

Tank oktay

• Sr. Member
Müttalip keser şakak ekimi m
« : 12 Nisan 2019, 18:47:15 »
Merhaba arkadaşlar daha öncedende bi konu açmıştım Aralık ayında allah nasip ederse Bu ay sonu. Veya Mayıs ayı içinde müttalip keser hocama 1000 1500 greft atası Ekim yaptıracam Ekim yaptırmamdaki amaç şakaklarım açıldığı için saçlarıma şekil veremiyorum öneriniz ve görüşlerininiz benim için çok önemli bu arada yaşım 29 şimdiden teşekkürler

Tank oktay

• Sr. Member
Ynt: Müttalip keser şakak ekimi m
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2019, 09:01:21 »
Yorum yapacak yok sanırım 🤗

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2019, 11:03:22 »
Simdiden hayirli olsun.muttalip hocanin en sevdigi sac tipi.super olacaktir.dokulmen devam ediyor mu ya da agresif dokulmen var mi

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2019, 11:24:12 »
Agresif bi dökülmem yok kardeşim belli olan bi dökülme hızımda yok şu an sadece şakaklarım açıldı geri kalan kısımda çok şükür bi sıkıntı yok

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2019, 12:09:18 »
Açıklık-doktor tercihi mantıklı olmuş. Hayırlı olsun

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2019, 12:21:46 »
Tercih güzel ama kendi saçınız gibi sık olmaz bunu bilerek gidin  ;D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2019, 12:40:48 »

Sizin açıklıgınızda bir arkadaş vardı ”haare2018 “ nickli keser hocaya ektiren . Kendisine sorabilirsiniz. Hoş gerçi kendisi pişman “Arenamed “ ekimlerine bakarak iç geçiriyor keske oraya gideydim diye. Ama fikirlerini paylaşabilir sizinle. Tek pişman olan kişi bu arkadaş.
Onun dışında keser hocanın beğenilmeyen pek ekimini görmedik. Az greft-çok iş şeklinde çalışan bir hocamız.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2019, 16:53:57 »
saten öyle bi beklentim yok hocada aynısını dedi Anadan doğma saçı yapmak haşaa ilahlık taslıklamak olur dedi

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2019, 16:56:43 »
Sizin açıklıgınızda bir arkadaş vardı ”haare2018 “ nickli keser hocaya ektiren . Kendisine sorabilirsiniz. Hoş gerçi kendisi pişman “Arenamed “ ekimlerine bakarak iç geçiriyor keske oraya gideydim diye. Ama fikirlerini paylaşabilir sizinle. Tek pişman olan kişi bu arkadaş.
Onun dışında keser hocanın beğenilmeyen pek ekimini görmedik. Az greft-çok iş şeklinde çalışan bir hocamız.
arkadasın Ekim’ini takip ettim ben onun keser hocaya Ekim yaptırdığına bile inanmıyorum

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 14 Nisan 2019, 19:29:10 »
Simdiden hayirli olsun.muttalip hocanin en sevdigi sac tipi.super olacaktir.dokulmen devam ediyor mu ya da agresif dokulmen var mi
hoca kendide dedi tam istedim saç tipi diye agresif dökülmem yok kardeşi.

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2019, 00:07:52 »
arkadasın Ekim’ini takip ettim ben onun keser hocaya Ekim yaptırdığına bile inanmıyorum

Çok enterasan bir düşünce  :) öyle şey olurmu hiç.bu forumun yöneticileri yada hintel diyelim öyle bir şey olsa buna izin verirmi sence.

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2019, 00:23:49 »
Çok enterasan bir düşünce  :) öyle şey olurmu hiç.bu forumun yöneticileri yada hintel diyelim öyle bir şey olsa buna izin verirmi sence.
valla kardeşim hintellik bi durum değil ki ben kendi fikrimi söyledim adama elli kişi yazıyor bozuk plak gibi bildiğini okuyor müttalip hocaya Ekim’e gittimi soracam gerçekten o arkadaşı ayrıca hintel burda kimin yalan kimin doğru söylediğini nasıl bilsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2019, 01:19:19 »
Tank dostum emın ol bırı saç ekımı hakkında yalan söylerse bunu bılırım :))

ham ın sacını keser hoca ekti.

bu arada açıklığın keser hoca ıcın uygun güzel bır secım hayırlısı olsun kardesım senın ıcın  saçların güzelde aslında paylaştığın fotoda
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2019, 01:48:20 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Nisan 2019, 03:25:12 »
valla kardeşim hintellik bi durum değil ki ben kendi fikrimi söyledim adama elli kişi yazıyor bozuk plak gibi bildiğini okuyor müttalip hocaya Ekim’e gittimi soracam gerçekten o arkadaşı ayrıca hintel burda kimin yalan kimin doğru söylediğini nasıl bilsin

Haare keser hocanın hastası. Hastası derken keser hocaya sac ektirdi demek istedim:)

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 15 Nisan 2019, 07:17:59 »
Tank dostum emın ol bırı saç ekımı hakkında yalan söylerse bunu bılırım :))

ham ın sacını keser hoca ekti.

bu arada açıklığın keser hoca ıcın uygun güzel bır secım hayırlısı olsun kardesım senın ıcın  saçların güzelde aslında paylaştığın fotoda
hintel seni tebrik ediyorum yalanı ayırabildiğin için helal olsun 🤗evet fotoda saçlarım iyi duruyor ama şöyle bişey var şekle sokmam için fön çekmem jöle kullanmam gerekiyor şakaklar açıldığı için normal bıraktımı sağa sola atmaktan bıktım artık şakaklardaki açıklığı kapatmam için

Facebook Twitter Instagram