Gönderen Konu: Dr Zekeriya Kul a Yaptırdığım Saç Ekimi  (Okunma sayısı 23506 defa)

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Zekeriya Kul a Yaptırdığım Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 04 Temmuz 2016, 17:44:14 »
Bu kadar küçük alanı bile kapatamamış yazık etmiş.bazı arkadaşlara diyorum yaptığı iş aldığı parayı değmiyor daha ekonomik yapanlarla aynı sonuç bazen daha kötü sonuç çıkartabiliyor maalesef.

goldheart

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2016, 03:21:50 »
Bu kadar küçük alanı bile kapatamamış yazık etmiş.bazı arkadaşlara diyorum yaptığı iş aldığı parayı değmiyor daha ekonomik yapanlarla aynı sonuç bazen daha kötü sonuç çıkartabiliyor maalesef. Ya siz ekim işini ne sanıyosunuz 18yaşına mı dönmeyi bekliyosunuz bu arkadaşın eski halini gördünüz mü kendı i bile ben memnunum diyo başka ekimleri görünce memnun olmuyorum kendi ağzıyla onlar ilaçlı ekim yanıltıcı ekimler bence bu arkadaş fin kullansın yada koraya ektirenler fin bıraksın aradaki. Farkı aniarsınoz 3 sene geçmiş arkadaş daha genç kendi olan saçlardanda eksilme vardr 3 senedir nerede bu arkadaş şimdimii aklı başına gedi eski resimleride kpysun ona göre karar verelim

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2016, 20:39:03 »
Seyrek alan ekim yapılan bölge ve hep seyrek sıklaştırma için konuştuğumda finas ve biotin kullan dediler yani bunu artık çoğu doktor istiyor.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2016, 15:50:27 »
Bugün HLC ile görüştüm. Gönderdiğim fotoğrafların değerlendirilmesi sonucu tahmini olarak 2000 greft yeteceği, saç ön çizgisinin yeniden dizayn edileceği, seyrek olan alanlara girilerek ekimi tamamlayacaklarını söylediler. Ben daha çok fiyat konusunda bir indirim yapılabilir mi diye ısrarla sormama rağmen bu konuda pek katı olduklarını gözlemledim. En nihayetinde birebir yapılacak görüşmede tam olarak greft miktarı söylenebilecegini de eklediler.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Temmuz 2016, 17:45:20 »
2,5 euro

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 09 Temmuz 2016, 18:23:36 »
Son durum böyle tek fiyat söylediler talep fazla olunca böyle bir yol izlemiş olabilirler.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2016, 20:25:09 »
dedikleri parayı gözden çıkardım zaten benim saç ektirdigim yıl (2013) hlc, koray erdogan veya keser bunlardan birine gitseydim suan cebimden çıkacak toplam meblağdan (ilk ekim için ödediğim fiyat ve şimdi ödeyeceğim fiyat) daha karlı olacağım kesin idi öte yandan alacağım sonuçta cabasi

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2016, 21:25:04 »
dedikleri parayı gözden çıkardım zaten benim saç ektirdigim yıl (2013) hlc, koray erdogan veya keser bunlardan birine gitseydim suan cebimden çıkacak toplam meblağdan (ilk ekim için ödediğim fiyat ve şimdi ödeyeceğim fiyat) daha karlı olacağım kesin idi öte yandan alacağım sonuçta cabasi
hlc Korayla ayni parayi talep ediorsa, hic dusunme Koraya git hocam.
Ben HLC nin ankaradaki ofisini gormus biriyim, profesyonellik olarak Koray'dan en az 5 sene gerideler.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2016, 21:33:20 »
Koray hoca dan henüz bir dönüş olmadı tabi Koray da olabilir bakalım değerlendirme aşamasındayım takip edip gördüğüm kadarıyla üç büyükten (koray,hlc,keser) birini tercih edeceğim kesin.

kelmahmut

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2016, 21:47:23 »
Merhaba hocam,ekim öncesi fotolarinizi gormek mumkun mü acaba? Kac greft ekildi. Bi de neden 3 yil beklediniz ki? Yani sok sokulmeden sonra ya da 6-7.ayda seyreklik kendini göstermiş olmali.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2016, 22:05:52 »
yani başlarda pek sıkıntılı gibi durmuyordu. Fakat sonrasında bende anlamadım artık daha iyisini isteme arzusu mu bilmiyorum ama ben hep kapanır diye ümit ettim sonuç böyle. Başta belirttiğim gibi fotoğraflar bilgisayarimda ve ben şehir dışındayım ama yukleyecegim

Coolsusuzdeniz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Temmuz 2016, 01:35:44 »
Merhaba bende foruma yeni üye oldum konu başlıklarını incelerken dikkatimi çekti Zekeriya hoca ile gorus kardeşim önce ve parani iade etmesini iste bence Koray hocada yaptır ben de orda yaptırmayı dusunuyorum gorustugum bir arkadaş yaptırdı 7.ay suan çok memnunum diyor
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2016, 01:39:52 Gönderen: Saç_Herşey »

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2016, 09:29:04 »
Para iadesi konusuna açıklık getirmiştim yukarıdaki mesajlarda Koray Hoca da olabilir fotoğrafları gönderdim dönüş yapacaklar onu bekliyorum

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Temmuz 2016, 16:51:35 »
Koray Erdoğan 5000 greft ekilecek diye mail gönderdi dondum kaldım
HLC 2000-2500 greft olur dedi fakat birebir muayene sonucu netice netlesir diye de belirttiler. Ama maksimum bu kadar
Keser yurtdışında asistanı ile görüştüm fotoğraf gönderdim haber bekliyorum
Bir de Erkan Demirsoy varmış hiç duymadım yurtdışındaki çoğu sitede aktif ulaşamadım da
HLC açık ara önde bakalım kısmet artık
Deneyimli arkadaşlardan yorum almak beni yönlendirmek açısından yerinde olur.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2016, 16:58:20 Gönderen: magicalreality »

Chrispaul

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2016, 17:25:45 »
5000 mi yok artık

Facebook Twitter Instagram