Gönderen Konu: Dr Zekeriya Kul a Yaptırdığım Saç Ekimi  (Okunma sayısı 23511 defa)

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr Zekeriya Kul a Yaptırdığım Saç Ekimi
« : 03 Temmuz 2016, 02:45:02 »
Arkadaşlar suan elimde pek fotoğraf yok fakat 2013 yılında Zekeriya Hoca ya ekim yaptırdım. Saçlarımın yanlarına -zaten fotoğraflardaki seyrek alandan belli oluyor- ekim yaptırdım. Fakat seyrek işte Zekeriya Hoca açık alana baktı ve şu fiyata kapatırım dedi bende tamam deyip iki günde ekimi gerçekleştirdi. Şimdi ise bu seyrekligi kapatmak için doktor arayışı içerisindeyim.
Aklımdaki isimler:
Sibel Ulusan
Koray Erdoğan
Muttalip Keser ve
HLC
Yukarıdaki doktorlardan birine yaptıracağım fakat hangisi olur bir türlü karar veremedim.

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Zekeriya Kul a Yaptırdığım Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2016, 07:43:25 »
Zekeriya hocaya ekim yaptirmadan önceki resmin var mı

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2016, 07:48:33 »
Dostum yukarıda saydıgın doktorlar arasında fiyat farkı cok degisken.
Sana 2000 yetebilir sıkılık icin paran varsa koray erdogan'a git. Greft bası 3 euro

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2016, 17:49:15 »
Zekeriya hocaya ekim yaptirmadan önceki resmin var mı
var ama suan elimde değil şehir dışındayım bilgisayarımda mevcut onları da yuklerim

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2016, 17:55:54 »
Dostum yukarıda saydıgın doktorlar arasında fiyat farkı cok degisken.
Sana 2000 yetebilir sıkılık icin paran varsa koray erdogan'a git. Greft bası 3 euro
Hepsi ile görüşeceğim Sibel Hanım hariç diğer doktorlardan cevap henüz gelmedi.
Sibel Hanım aynı greft üzerinden gidiyor sonuçlar var evet , şikayet var mi acaba bilmiyoruz

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2016, 18:08:34 »
becerememiş hoca bunda para iadesi istememişmiydin

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2016, 18:19:17 »
Yok para iadesi konusuna hiç girmedim fotoğraf gonderdigimde medikal ilaç kullan dedi biotin falan aynı zamanda açıklığı benden çok çok fazla olan biri o da ektitdi onun saclar muazzam oldu tabi kendisi biotin ve finas kullanıyordu etkisi olmuştur bende ilk zamanda düzenli olarak biotin kullandım ara verdim şimdi tekrar başladım. ışte sanki biraz şans meselesi kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor hocayı eleştirmek istemem sonuçta buradaki çoğu arkadaş sonuçlara bakıp ektirmeye karar verecek yada vazgeçecek ben eski halime göre saclarimdan memnunum fakat başka sonuçlara baktığımda olmamış diyorum ve tabi seyreklik var bu da hiç hoş durmuyor

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2016, 18:51:11 »
eski resimlerini gørupte daha saglikli biseyler derdik.
ama gørunen køyde kilavuz istemez. bu ekim patlamis. zeke yakismayan bi ekim olmus.

genelde ektikleri cikar. garip geldi bana

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2016, 18:58:10 »
Yok para iadesi konusuna hiç girmedim fotoğraf gonderdigimde medikal ilaç kullan dedi biotin falan aynı zamanda açıklığı benden çok çok fazla olan biri o da ektitdi onun saclar muazzam oldu tabi kendisi biotin ve finas kullanıyordu etkisi olmuştur bende ilk zamanda düzenli olarak biotin kullandım ara verdim şimdi tekrar başladım. ışte sanki biraz şans meselesi kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor hocayı eleştirmek istemem sonuçta buradaki çoğu arkadaş sonuçlara bakıp ektirmeye karar verecek yada vazgeçecek ben eski halime göre saclarimdan memnunum fakat başka sonuçlara baktığımda olmamış diyorum ve tabi seyreklik var bu da hiç hoş durmuyor
ne şans meselesi kardeşim alakası yok şansla bas baya zekeriye batırmış bu işte.3 yıl geçmiş ,54 yıl geçmiş olsun fark yok paranı iste.Niye inkarmı edecek ben yapmadım bu ekimi diye.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2016, 18:59:54 »
Maalesef sıklaştırma işlemi için Leyla Hanım la görüştüğümde pek olumlu bakmadı. Bende başka merkez ve doktor arayışı içerisindeyim. Şuan nakit olarak onbin çıkar bakalım diğer merkezlerden dönüş olsun bir karar vereceğim zaten kış mevsimi içerisinde ekim yaptırmayı düşünüyorum.

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2016, 19:08:51 »

ne şans meselesi kardeşim alakası yok şansla bas baya zekeriye batırmış bu işte.3 yıl geçmiş ,54 yıl geçmiş olsun fark yok paranı iste.Niye inkarmı edecek ben yapmadım bu ekimi diye.
[/quote]
Ne bilim iade konusu hiç düşünmedim zaten ekimde sağ ve sol önce çizgi bile aynı değil dengesiz yani bir taraf daha doğalken diger taraftaki saclar kalın çıkmış bunda ekimi iki güne bolmesinin payı var mi bilmiyorum yani açılan kanal caplari birbirini tutmuyor. Bu ekim böyle oldu diyorum artık fakat bundan sonra faka basmak istemiyorum gerekirse biraz daha bekler en iyi yere yaptırırım

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2016, 19:29:47 »
ben zekeriyanın ekimlerini cok beyenirim ve güzel ekimlerinde tebrik ederim senin gibi ekiminide gördüm affetmem yerden yere vururum.keriz yerine koydurmayın kendinizi Bak kardeşim paranı iste hak etmemiş hoca üstelikte şu şekilde isteyeceksin.Arayacaksın merkezi saygı içerisinde para iadesi isteyeceksin yok felan derlerse sizin hakkınızda
1-saglık bakanlıgına şikayette bukunurum
2-savcılıkta suç duyurusunda bulunurum
3-sosyal paylaşım aglarında sayfalar acarım ,bana yaptıgınız ekimi elaleme gösteririm
4-yerli veya yabancı formlarda sizi rezil ederim

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2016, 20:23:50 »
ben zekeriyanın ekimlerini cok beyenirim ve güzel ekimlerinde tebrik ederim senin gibi ekiminide gördüm affetmem yerden yere vururum.keriz yerine koydurmayın kendinizi Bak kardeşim paranı iste hak etmemiş hoca üstelikte şu şekilde isteyeceksin.Arayacaksın merkezi saygı içerisinde para iadesi isteyeceksin yok felan derlerse sizin hakkınızda
1-saglık bakanlıgına şikayette bukunurum
2-savcılıkta suç duyurusunda bulunurum
3-sosyal paylaşım aglarında sayfalar acarım ,bana yaptıgınız ekimi elaleme gösteririm
4-yerli veya yabancı formlarda sizi rezil ederim
Mutsuz kardeşim dediklerine katılıyorum fakat aramızda bir hukuk var Leyla Hanım la şimdi böyle bir istekte bulunmak benim için hoş bir yaklaşım olmaz diye düşünüyorum

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2016, 20:51:30 »
birader dellendirme ramazan ayı adamı eger bir hukuk oldugunu düşünüyorsun ekimin başarısız ve bu başarısızlıgı kabullenmiyor.kazıklamış seni.Neyse kardeş ben elimden geleni yaptım aydınlanman için gerisi sana kalmış.
kalem teknigi uygulayan bir yere ektir aralara girilecek zarar gelmesin saçlara

magicalreality

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2016, 00:53:54 »
birader dellendirme ramazan ayı adamı eger bir hukuk oldugunu düşünüyorsun ekimin başarısız ve bu başarısızlıgı kabullenmiyor.kazıklamış seni.Neyse kardeş ben elimden geleni yaptım aydınlanman için gerisi sana kalmış.
kalem teknigi uygulayan bir yere ektir aralara girilecek zarar gelmesin saçlara
mutsuz kalem tekniğini Hlc kullanıyor sanırım Sibel Hanim iğneli ekim dedi önce bütün kanallar aciliyormus sonra greftler ekiliyormus.
HLC kafama yattı bakalım cevap gelsin bizde bir yol cizeriz.

Facebook Twitter Instagram