Gönderen Konu: Arenamed 1 Temmuz 2016 Sac Ekimi - 4000 greft  (Okunma sayısı 28897 defa)

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arenamed 1 Temmuz 2016 Sac Ekimi - 4000 greft
« : 02 Temmuz 2016, 21:06:56 »
Arkadaslar herkese selamlar

2005 yılında lise yurdunun pis bir duşunda fark ettiğim ve ÖSS hazırlık stresinin tetiklediğini düsündügüm sakaklarımda baslayan dökülmeden beri yaklaşık 12 senedir sac dökülmesi illetiyle ugrasıyorum. Babam ve dayım kel degil ama amcam ve babası kel.

Yıllarca strawberrynet’lerde ucuz DNC, Revita, DNC L kovaladım sonra devlet siteyi kapattı, TR’de Minoxil yokken ben Rogain Foam getirtiyordum Ebay’den, Amazon’dan daha TR’de cok bilinmezken biotinler getirdim, üst üste 3 sene her allahın günü minox + proscar + konazol + shen min mi kullanmadım (2008 – 2011), dermaroller’lar, en son baska bir forumda Miracle adlı cok saygı duydugum bir arkadasın Miracle losyonu ve yıllardır daha neler neler.. Konazol, Nizoral sampuanlar, azelderm, tretin kremler.. Esteworld'de ETG denilen para tuzagı manyetik alan tedavisine bile para verdi bu salak kafa :)

Malesef şakaklarımdaki gerilemenin önüne gecemedim, azar azar yukarı cıktı. kafam büyük ve alnım acıldıgından son 2 senedir cevremden kellestin laflarını isitmeye baslamıstım.

Yaptırdıgım yeri önerir miyim ve ben neden sectim?

-Tarz olarak agresif ve kendine güvenen insanları seviyorum. Yaptıgı ise özen gösteren, inanclı insanlar oldugunu ciddi olarak gözlemledim. Ekibi en ufak greftin pesinde kosuyordu.
-Refarans olarak gösterdikleri ünlülerin gercek oldugunu, reklam olmadıgını net biliyorum. Cünkü arenamed’i kuran kardesler ve ailesi eskiden apartmanımızda oturuyorlardı ve bazen bizim alakasız bir yerdeki apartmanımıza futbolcular falan gidip geliyordu ben de ne alaka diyordum.
- Ekip iyi niyetli samimi insanlardan olusuyor
- Forumda tanıstıgım baska insanlarla da görüstüm ve görüslerini aldım donör sorunu yasayanlar da son halinden memnunlardı.
- Fiyat / performans oranı cok basarılı diye kanaat getirdim
- Bana istedigin yere git ama mutlaka git yaptır cünkü cok saglam donörün var dediler.
- Greft sayısına önem vermeleri, hedefleri max greft ve sacların sıkı görünmesi, bu nedenle yükse greftlerle calısıyorlar.

Ekimim metobolizmamın cok hızlı olması sebebiyle sızıntı yüzünden tam 11 saat sürdü. Kalkınca uzun süre hareketsizlikten bas dönmesi ve tansiyon düsüklügü yasadım hemen serum bagladılar ve basımda beklediler, saat 1de cıktım eve döndüm. Cıkarken losyonu, ilaclarımı ve bir sapkayı ücretsiz verdiler.

Ekim süreci söyle isliyor:
-Kan tahlili (ek ücret alınmıyor), Kafa Tıraşı (sıfıra vuruyorlar), Anestezi ve sıvı enjeksiyon, Kök Alımı (mikromotor), Kanal Acma, Yerleştirme,  Bakım Uyarıları ve Bitiş,  Sonraki gün bandajların alımı ve ilk yıkama

Sonuc olarak ilk görüntüden oldukca memnun oldugum bir ekim cıktı, Serkan bey sagolsun sık kanal actı, ortadaki saclı derimin arasına girdi seyrekti cünkü, sıfıra vurunca ortaya cıkmıstı seyrekligi.

Resimlerimi paylasıyorum. Hedefim önümüzdek min 10 sene kel denecek bir ön cizgi olmaması. Arkalar dökülürse 2.bir ekim yapacagım gerekirse 40 yasımda.

Özetle artık ektirdim geri dönüsü yok. İnsallah Allah utandırmaz güzel sonuclar alırım. Uzun mesajım icin kusura bakmayın. Yorumlarınızı beklerim

Selamlar, Saygılar

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 1 Temmuz Sac Ekimi - 4000 greft
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2016, 21:08:49 »
hayırlı olsun ekilenler cıksın süper olur.
orta alana kadar ekim olmuş seyrekmiydi oralarda

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2016, 21:15:23 »
aynen mutsuz ilk resimde bir de altında sıfıra vuruna seyreklik belli oluyor. Ön kısım araları seyrekti ısıkta dibi görünüyordu. Zaten sac cizgim yok olmustu.

Ben de arkadaki sacları uzatıp öne getirip oraları sık gösteriyordum ve sanki önde bir cizgi varmıs gibi duruyordu. ama bu yaklasım arkadaki saclarımı da olumsuz etkiledi uzun tuttugumdan onları da zayıflatıyordu.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2016, 21:21:15 »
inşallah güzel bir ekim olur ve mutlu olursun
ilk 45 gün donör alanında sıkıntı olmazsa
120. günde de saçlar gelmiş olursa sıkıntı olmaz
sabırla beklemelisin şimdi
Arane med facebooktan takip ediyorum cok ünlü ve ünsüz insanlara ekim yapıyor
resimlerde cok güzel
Bu formda içime sinmeyen ekimleri oldu gerci onda sayı olarak cok fazla greft ekilmişti
inşallah sende böyle olmaz hem seni hem de bizi mutlu eden bir ekim olur

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2016, 21:29:48 »
Cok sagol dostum. 1 hafta sonraki donör durumunu paylasacagım, kendini belli eder diye düsünüyorum.

Bu arada ünlü, ünsüz ayrımı pek yok ben bunu hissettim acıkcası aynı özeni gösteriyorlar.

Senin baska baslıklardaki donör yorumları gördüm, bence bahsi gecen durum kafa yapısı, donör sayısı, sac tipi ve bölge ile de ilgili.
Yoksa diger merkezlerle aynı yöntemi kullanıyorlar.

Ama ne olursa olsun 2 3 bilemedin 6 ayda toparlayacagına inanıyorum.

Hayırlısı Allah utandırmasın diyelim
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 21:43:15 Gönderen: aaron_88 »

Said

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2016, 22:00:53 »
Hayırlı olsun ekiminz, inşallah çok güzel sonuçlar alırsnz,

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2016, 22:15:35 »
Tesekkür ederim kardesim hepimiz icin bol saclı günler olsun :)

10ur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 1 Temmuz 2016 Sac Ekimi - 4000 greft
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2016, 01:49:54 »
Bende geçen hafta muayne oldum arenada 4500 grift 2 seans prp ekim sonrası ilaçlar dahil 4500 tl istediler bana makul geldi bende orada ektireceğim her halde.. Bu arada sizede çok geçmiş olsun umarım sizi mutlu edecek sonuçlar alırsınız :)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2016, 03:09:10 »
Hocam hayırlı olsun muhtemelen alımı greft alımını volkan bey yaptı Arena med de serkan beyden sonra en deneyimli kişidir volkan bey yıllardır serkan beyle beraber operasyonlara girer benim ilk ekimimde volkan da vardı operasyon sürecinde

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2016, 04:28:11 »
Alice selamlar

Evet alımı Volkan bey kanalı serkan bey yaptı.
Ekibi de sacları ektiler, ama Volkan bey sürekli gidip geldi.

Senin 2.ekimde kim girdi?

Armagedon

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2016, 11:00:15 »
Hayirli olsun bence cok sık ve guzel bir sonuc alicaksin ekim ve on cizgin guzel gorunuyor

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Temmuz 2016, 08:51:25 »
Henüz sonuclar icin erken ancak kendi takibim ve ilgilenenler icin düzenli paylasımlar yapacagım.
3. gün üstten ve arkadan görünüş. Umuyorum donör bölgede sıkıntı yasamam.

Su an bir problemim yok sızıntı vardı ama bugün cok az bitti sanırım.
İlaclara devam ediyorum ve evden cıkmıyorum. Hedefim 5 gün evden cıkmamak
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 09:02:29 Gönderen: aaron_88 »

10ur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Temmuz 2016, 21:55:11 »
Henüz sonuclar icin erken ancak kendi takibim ve ilgilenenler icin düzenli paylasımlar yapacagım.

Ne ilaç kullanıyorsunuz

aaron_88

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2016, 07:00:11 »

Ne ilaç kullanıyorsunuz

Su an antibiyotik, kan sulandırıcı ve ödem giderici kullanıyorum 5.günde bitecek su an 4.gündeyim.

Sonra biotin kullanmaya baslayacagım

10ur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2016, 11:16:48 »

Ne ilaç kullanıyorsunuz

Bende ekimden önce solgar biotin 5000 kullanmaya başladım ekime kadar kullanacağım her halde :)

Su an antibiyotik, kan sulandırıcı ve ödem giderici kullanıyorum 5.günde bitecek su an 4.gündeyim.

Sonra biotin kullanmaya baslayacagım

Facebook Twitter Instagram