Arkadaslar herkese selamlar
2005 yılında lise yurdunun pis bir duşunda fark ettiğim ve ÖSS hazırlık stresinin tetiklediğini düsündügüm sakaklarımda baslayan dökülmeden beri yaklaşık 12 senedir sac dökülmesi illetiyle ugrasıyorum. Babam ve dayım kel degil ama amcam ve babası kel.
Yıllarca strawberrynet’lerde ucuz DNC, Revita, DNC L kovaladım sonra devlet siteyi kapattı, TR’de Minoxil yokken ben Rogain Foam getirtiyordum Ebay’den, Amazon’dan daha TR’de cok bilinmezken biotinler getirdim, üst üste 3 sene her allahın günü minox + proscar + konazol + shen min mi kullanmadım (2008 – 2011), dermaroller’lar, en son baska bir forumda Miracle adlı cok saygı duydugum bir arkadasın Miracle losyonu ve yıllardır daha neler neler.. Konazol, Nizoral sampuanlar, azelderm, tretin kremler.. Esteworld'de ETG denilen para tuzagı manyetik alan tedavisine bile para verdi bu salak kafa
Malesef şakaklarımdaki gerilemenin önüne gecemedim, azar azar yukarı cıktı. kafam büyük ve alnım acıldıgından son 2 senedir cevremden kellestin laflarını isitmeye baslamıstım.
Yaptırdıgım yeri önerir miyim ve ben neden sectim?
-Tarz olarak agresif ve kendine güvenen insanları seviyorum. Yaptıgı ise özen gösteren, inanclı insanlar oldugunu ciddi olarak gözlemledim. Ekibi en ufak greftin pesinde kosuyordu.
-Refarans olarak gösterdikleri ünlülerin gercek oldugunu, reklam olmadıgını net biliyorum. Cünkü arenamed’i kuran kardesler ve ailesi eskiden apartmanımızda oturuyorlardı ve bazen bizim alakasız bir yerdeki apartmanımıza futbolcular falan gidip geliyordu ben de ne alaka diyordum.
- Ekip iyi niyetli samimi insanlardan olusuyor
- Forumda tanıstıgım baska insanlarla da görüstüm ve görüslerini aldım donör sorunu yasayanlar da son halinden memnunlardı.
- Fiyat / performans oranı cok basarılı diye kanaat getirdim
- Bana istedigin yere git ama mutlaka git yaptır cünkü cok saglam donörün var dediler.
- Greft sayısına önem vermeleri, hedefleri max greft ve sacların sıkı görünmesi, bu nedenle yükse greftlerle calısıyorlar.
Ekimim metobolizmamın cok hızlı olması sebebiyle sızıntı yüzünden tam 11 saat sürdü. Kalkınca uzun süre hareketsizlikten bas dönmesi ve tansiyon düsüklügü yasadım hemen serum bagladılar ve basımda beklediler, saat 1de cıktım eve döndüm. Cıkarken losyonu, ilaclarımı ve bir sapkayı ücretsiz verdiler.
Ekim süreci söyle isliyor:
-Kan tahlili (ek ücret alınmıyor), Kafa Tıraşı (sıfıra vuruyorlar), Anestezi ve sıvı enjeksiyon, Kök Alımı (mikromotor), Kanal Acma, Yerleştirme, Bakım Uyarıları ve Bitiş, Sonraki gün bandajların alımı ve ilk yıkama
Sonuc olarak ilk görüntüden oldukca memnun oldugum bir ekim cıktı, Serkan bey sagolsun sık kanal actı, ortadaki saclı derimin arasına girdi seyrekti cünkü, sıfıra vurunca ortaya cıkmıstı seyrekligi.
Resimlerimi paylasıyorum. Hedefim önümüzdek min 10 sene kel denecek bir ön cizgi olmaması. Arkalar dökülürse 2.bir ekim yapacagım gerekirse 40 yasımda.
Özetle artık ektirdim geri dönüsü yok. İnsallah Allah utandırmaz güzel sonuclar alırım. Uzun mesajım icin kusura bakmayın. Yorumlarınızı beklerim
Selamlar, Saygılar