Gönderen Konu: Doktor gözüyle saç simülasyonu.  (Okunma sayısı 33101 defa)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doktor gözüyle saç simülasyonu.
« Yanıtla #120 : 12 Mayıs 2020, 21:21:52 »
hocam örnek vakalarınız varsa özellikle yeni yaptığınız burda şiddetle görmek isteriz çünkü başlıbaşına bizler için kapalı bir kutu saç simülasyonu .nasıl bir sonuç ile karşılaşacağımızı kestiremediğimiz için yaptırmayı düşünsek bile vazgeçiyoruz ama dediğim gibi örnekleriniz çoğalırsa bizlerde belki cesaret edip yaptırabiliriz bu yönden bize çok faydanız olabilir.
hatta mümkünse videolu örnekler daha sağlıklı olacaktır çünkü genelde simülasyon resimlerde olduğundan daha kötü ve yapay duruyor.
benim söylediğim sadece bir öneri zafer bey sizin için uygun değilse görüşünüze saygı duyarız.
iyi çalışmalar hocam.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #121 : 13 Mayıs 2020, 10:35:56 »
Merhaba. Yaptığım örnekleri instagramımda ve youtube kanalımda görebilirsiniz. Eğer video yükleme olabilirse buraya da yüklerim.

Sırmasac60

• Full Member
« Yanıtla #122 : 17 Mayıs 2020, 14:48:57 »
Hlc de yapıyor diye biliyorum? Hocam sizce benim donör bölgeye uygulanabilir mi bu işlem kısa kestirmeyi seviyorum çünkü. Ve kulak arkasıyla üst taraf arasında bir sırıtma mevcut.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #123 : 17 Mayıs 2020, 21:12:51 »
Merhaba. Güzel bir simülasyon olur. Öneririm.

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #124 : 26 Mayıs 2020, 01:46:31 »
hocam sildirmek isteyenler icin tavsiye edilen boya kusturucu solusyonlari onerirmisiniz ? Veya daha mantikli, daha optimum bir cozum mevcutmu ?

Merhaba. Sizinki şu an hangi görünümde. Ben 6 ay önce 2 hafta arayla 2 seans smp yaptirmistim yan ve arkalara yani donör bölgeye. Geçici dövme için lazer tedavisi olmuyormus diye okudum internette. Yani kalıcı smp yani derine yapılan için etkili bir yontemmis lazer. 2-5 yıla silinen smp için lazer tedavisi yara bere kalıcı hasar dışında bir etki yapmazmis, yani smp nin kendiliğinden kaybolmasını beklemeliymisiz. Sizde kullanılan boya neydi dövme boyası mi yani uzun süreli olan mı yoksa kendiliğinden birkaç yılda silinen smp boyası mi? Zamanla Dağıldığıni söylüyorsunuz, anladığım kadarıyla sizin dövme boyası. Öyleyse lazer ile silmek mümkün sanırım sizinkini

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #125 : 28 Mayıs 2020, 14:32:23 »
Merhaba. Sizinki şu an hangi görünümde. Ben 6 ay önce 2 hafta arayla 2 seans smp yaptirmistim yan ve arkalara yani donör bölgeye. Geçici dövme için lazer tedavisi olmuyormus diye okudum internette. Yani kalıcı smp yani derine yapılan için etkili bir yontemmis lazer. 2-5 yıla silinen smp için lazer tedavisi yara bere kalıcı hasar dışında bir etki yapmazmis, yani smp nin kendiliğinden kaybolmasını beklemeliymisiz. Sizde kullanılan boya neydi dövme boyası mi yani uzun süreli olan mı yoksa kendiliğinden birkaç yılda silinen smp boyası mi? Zamanla Dağıldığıni söylüyorsunuz, anladığım kadarıyla sizin dövme boyası. Öyleyse lazer ile silmek mümkün sanırım sizinkini
Merhaba
Saç simülasyonlarında dövme boyası kullanılmıyor. organik bitkisel bazlı boya kullanıyoruz. 3 yıl sonra kendiliğinden siliniyor. istenirse daha önce de lazer ile silinebilir. 

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #126 : 31 Mayıs 2020, 01:16:10 »
Merhaba cevap için teşekkürler hocam. Ben 6 ay önce donor bölgeye yani üste değil sadece arkalara ve yanlara saçların uzunlugu 1 numara iken smp yaptirmistim. Ama 1 numara kestigimde de 3 numara iken de 5 numara iken de sırıtıyor. Daha uzun saçta daha çok sırıtıyor haliyle. Hiç memnun kalmadım ve sildirmek istiyorum. Ancak internette bazı İngilizce kaynaklardan okuduğum kadarıyla smp nin kendiliğinden silinmesini beklemeyip lazerle sildirilmeye çalışılması durumunda smp nin silnmeyebilip, hatta üstüne bir de kafada kalıcı kızarıklık kırmızı lekeler vs kalmasına neden olacağı tarzı bilgiler okuduğum için (linki: https://www.hishairclinic.com/tricopigmentation-versus-scalp-micropigmentation/)  yaptırdığım yere gitmeyi denemedim bile daha da beter hale getirmemek için.

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #127 : 31 Mayıs 2020, 01:33:24 »
Merhaba cevap için teşekkürler hocam. Ben 6 ay önce donor bölgeye yani üste değil sadece arkalara ve yanlara saçların uzunlugu 1 numara iken smp yaptirmistim. Ama 1 numara kestigimde de 3 numara iken de 5 numara iken de sırıtıyor. Daha uzun saçta daha çok sırıtıyor haliyle. Hiç memnun kalmadım ve sildirmek istiyorum. Ancak internette bazı İngilizce kaynaklardan okuduğum kadarıyla smp nin kendiliğinden silinmesini beklemeyip lazerle sildirilmeye çalışılması durumunda smp nin silnmeyebilip, hatta üstüne bir de kafada kalıcı kızarıklık kırmızı lekeler vs kalmasına neden olacağı tarzı bilgiler okuduğum için (linki: https://www.hishairclinic.com/tricopigmentation-versus-scalp-micropigmentation/)  yaptırdığım yere gitmeyi denemedim bile daha da beter hale getirmemek için.

her işlemin bir riski var smp sildirmeninde vardır bu konuda pek bilgim yok ama çok kötü durmuyorsa bence bulaşma kardeşim hem zamanla normalleşir belki .

noname30

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #128 : 31 Mayıs 2020, 16:20:16 »
her işlemin bir riski var smp sildirmeninde vardır bu konuda pek bilgim yok ama çok kötü durmuyorsa bence bulaşma kardeşim hem zamanla normalleşir belki .

Zamanla zaten normallesecek ama yukarıdaki sitede 1-2 yıla tamamen kendiliğinden kaybolur diyor. Yaptırdığım yerde bana verdikleri katalogta da 3-5 yıl
a kendiliğinden iz bırakmadan kaybolur diyor. Görüntü kötü, beklememek adına sordum daha önce deneyen biri var mı diye

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #129 : 01 Haziran 2020, 13:46:09 »
Merhaba. Fotoğrafları görme şansım var mı?

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #130 : 16 Haziran 2020, 17:35:24 »
doktor bey instagram hesabinizda gecen gun bi hasta paylastiniz ama sizi takip eden biri olarak daha cok gormek isterim. Son paylastiginiz bi post vardi full seyrek bi kafada cok guzel bi sonuc almistiniz. Onu acaba daha cok paylasabilirmisiniz. hastanin son halini gorebilirmiyim? Instagramdan da yazdim ancak sanirim henuz mesajimi gorme sansiniz olmadi

yilmazemirhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #131 : 04 Temmuz 2020, 13:30:08 »
Bu hizmetin saça zararı var mıdır nelere dikkat edilmelidir

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #132 : 06 Temmuz 2020, 16:59:10 »
Merhaba. Saç simülasyonunun hiç bir zararı yoktur. Çünkü yüzeysel olarak yapılan bir işlemdir.
Her seanstan sonra cildin gölgelenme oranı artar.
Benim takip ettiğim uygulamalarımda ilk seanslar sonrası oluşan güzel görünüm devam etmektedir.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #133 : 21 Temmuz 2020, 01:44:38 »
zafer hocam smp düşünürsem büyük ihtimal size yaptıracağım uygulamalarınız çok güzel arada daha çok vaka örneği alabilirsek sizden çok iyi olur.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #134 : 14 Ekim 2020, 11:53:33 »
Merhabalar arkadaşlar. uzun bir aradan sonra yazıyorum.  Simülasyon için yazılan olumlu olumsuz pek çok konuyu aydınlatmak istedim.
bilgi kirliliği çok fazla.

Facebook Twitter Instagram